Autor Zpráva
koudi
Profil
Zajímaly by mne vaše postřehy a návrhy ke stránce http://kuba.oneminute.cz/
Je to zatim jen návrh, uvítám veškeré (ne)konstruktivní připomínky. Díky.
YaD
Profil
Samo o sebe veľmi dobré.
Len by to chcelo 'Živšie pozadie'.
Taltos
Profil *
Pěkné, jednoduchý design a přehledný. Pozadí za divem se mi vcelku líbí, možná bych spíše zauvažoval o něčem jiném přímo pod hlavním textem. Je to celé trošku moc do černa. Jinak je vše v pořádku i bez obrázků a kód též all right. Pěkný web na semestrální práci.
DJ Miky
Profil
Jednoduché a účelné...

Menu bych trochu zvýraznil, třeba jinou barvou než bílou.

Volné místo mezi logem a menu je podle mě zbytečně velké.
AlešD
Profil
Další černo-bílo-(zelený) web, ale je tam sup a nepůsobí to dojmem pohřebního ústavu, proč ne.

K webu:
- přimlouval bych se za klikací hlavičku, sice to není povinné, sám to někdy nepoužívám, ale tak nějak jsem na to zvyklý a zrovna v tomto případě jsem měl neodbytbou chuť kliknout.
- proč nadpisy od H2 ne od H1? Vím H1 je zapoznámkované. Ale přesto.
- hodnotím použití accesskey v menu, ale jak mám zjistit jako uživatel, který do kódu na 100% koukat nebude, že se Domů skrývá pod písmenem "i"? A o mně "j" - no možná jako "já"?

<sekce OT>
- proč se omezuješ XHTML strict?
- Jako semestrální práci pro předmět Y36WMM vytvořil Y36WMM? Co vás to tam proboha učí?
</sekce OT>
koudi
Profil
YaD
Děkuji. S pozadím jsem poměrně spokojen.

Taltos
Díky. Ano je to černé a mě momentálně nenapadá jak to jinak vyřešit.

DJ Miky
O tom menu pouvažuji, ale nevím jak víc bych ho mě ještě zvýraznit.

Volné místo mezi logem a menu je podle mě zbytečně velké.
Podle mě tam není žádné volné místo.

AlešD
Další černo-bílo-(zelený) web
Ano, takových webů tu už bylo a asi ještě bude... :)
Nicméně budu ještě dělat další styl (abych mohl použit přepínaš stylů) a ten budu ladit zase světle - chtěl sem to vzít trochu konkrétně.

- přimlouval bych se za klikací hlavičku, sice to není povinné, sám to někdy nepoužívám, ale tak nějak jsem na to zvyklý a zrovna v tomto případě jsem měl neodbytbou chuť kliknout.
- proč nadpisy od H2 ne od H1? Vím H1 je zapoznámkované. Ale přesto.


Klikací hlavička bude. S tím souvisí i číslování od h2 - 'klikátko' bude v h1


- hodnotím použití accesskey v menu, ale jak mám zjistit jako uživatel, který do kódu na 100% koukat nebude, že se Domů skrývá pod písmenem "i"? A o mně "j" - no možná jako "já"?
i=index, j=já apod...Ty zkratky musím ještě promyslet. Až budu mít konečnou představu jaké písmeno přiřadit čemu, dát jasnou informaci do title či alt.

- proč se omezuješ XHTML strict?
- Jako semestrální práci pro předmět Y36WMM vytvořil Y36WMM? Co vás to tam proboha učí?


Y36WMM = technologie pro web a multimedia. Jinak na tyto dvě otázky ti odpovim jednim odkazem:

http://amun.felk.cvut.cz/y36wmm/cviceni/hodnoceni.pdf
AlešD
Profil
koudi: Jinak na tyto dvě otázky ti odpovim jednim odkazem:

Chápu, ještě, že mám už hezkých pár let po škole. Ale přesto: co to asi znamená zjímavost v Javascriptu to by mě fakt zajímalo.
koudi
Profil
co to asi znamená zjímavost v Javascriptu to by mě fakt zajímalo.
To mě taky :)
koudi
Profil
Tak sem přidal ještě to klikací logo a proved drobné úpravy.
Lexter
Profil
Loga typu WEB 2.0 (odlesk) se dneska už nenosí, místo topho bych uvítal třebva i patvar nějakého obrázku, který by stránku charakterizoval ;)
koudi
Profil
Loga typu WEB 2.0 (odlesk) se dneska už nenosí
Ale když mě se to líbí a web 2.0 je celkem urkadenej :).
No dobře, zkusim vymyslet něco jinýho.
niCe
Profil
Tedy nevím jak jsi řešil to klikací logo, ale mě při hoveru vždy nehezky blikne :)
Pozn. IE6SP2
niCe
Profil
Ale zřejmě to může být tím, že v css máš přímo pro hover nastavené jako pozadí ten obrázek. Nastavil bych ho jen pro normální h1, či co to je a u hoveru bych ho nedefinoval. Tak by neměl být znovunačítán.

Pěkný den
souki
Profil
Zajímalo by mě co mají proti formátovacím atributům (vysvětleno jako b,i,u) ... to máte používat <span class='tucne'> ?
Gekon
Profil
koudi
Můj názor podruhé slyšet nepotřebuješ, že? :)
koudi
Profil
Gekon
Můj názor podruhé slyšet nepotřebuješ, že? :)
Netřeba :)

souki
Zajímalo by mě co mají proti formátovacím atributům (vysvětleno jako b,i,u) ... to máte používat <span class='tucne'> ?
Na FELu se děje hodně divných věcí...
dracek
Profil
do loga nějaké pozadí..jinak pěkné
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.