Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
koudi Profil |
#1 · Zasláno: 18. 4. 2007, 18:07:26
Zajímaly by mne vaše postřehy a návrhy ke stránce http://kuba.oneminute.cz/
Je to zatim jen návrh, uvítám veškeré (ne)konstruktivní připomínky. Díky. |
||
YaD Profil |
#2 · Zasláno: 18. 4. 2007, 18:13:12
Samo o sebe veľmi dobré.
Len by to chcelo 'Živšie pozadie'. |
||
Taltos Profil * |
#3 · Zasláno: 18. 4. 2007, 18:22:00
Pěkné, jednoduchý design a přehledný. Pozadí za divem se mi vcelku líbí, možná bych spíše zauvažoval o něčem jiném přímo pod hlavním textem. Je to celé trošku moc do černa. Jinak je vše v pořádku i bez obrázků a kód též all right. Pěkný web na semestrální práci.
|
||
DJ Miky Profil |
#4 · Zasláno: 18. 4. 2007, 18:25:09
Jednoduché a účelné...
Menu bych trochu zvýraznil, třeba jinou barvou než bílou. Volné místo mezi logem a menu je podle mě zbytečně velké. |
||
AlešD Profil |
#5 · Zasláno: 18. 4. 2007, 18:45:39 · Upravil/a: AlešD
Další černo-bílo-(zelený) web, ale je tam sup a nepůsobí to dojmem pohřebního ústavu, proč ne.
K webu: - přimlouval bych se za klikací hlavičku, sice to není povinné, sám to někdy nepoužívám, ale tak nějak jsem na to zvyklý a zrovna v tomto případě jsem měl neodbytbou chuť kliknout. - proč nadpisy od H2 ne od H1? Vím H1 je zapoznámkované. Ale přesto. - hodnotím použití accesskey v menu, ale jak mám zjistit jako uživatel, který do kódu na 100% koukat nebude, že se Domů skrývá pod písmenem "i"? A o mně "j" - no možná jako "já"? <sekce OT> - proč se omezuješ XHTML strict? - Jako semestrální práci pro předmět Y36WMM vytvořil Y36WMM? Co vás to tam proboha učí? </sekce OT> |
||
koudi Profil |
#6 · Zasláno: 18. 4. 2007, 18:59:39
YaD
Děkuji. S pozadím jsem poměrně spokojen. Taltos Díky. Ano je to černé a mě momentálně nenapadá jak to jinak vyřešit. DJ Miky O tom menu pouvažuji, ale nevím jak víc bych ho mě ještě zvýraznit. Volné místo mezi logem a menu je podle mě zbytečně velké. Podle mě tam není žádné volné místo. AlešD Další černo-bílo-(zelený) web Ano, takových webů tu už bylo a asi ještě bude... :) Nicméně budu ještě dělat další styl (abych mohl použit přepínaš stylů) a ten budu ladit zase světle - chtěl sem to vzít trochu konkrétně. - přimlouval bych se za klikací hlavičku, sice to není povinné, sám to někdy nepoužívám, ale tak nějak jsem na to zvyklý a zrovna v tomto případě jsem měl neodbytbou chuť kliknout. - proč nadpisy od H2 ne od H1? Vím H1 je zapoznámkované. Ale přesto. Klikací hlavička bude. S tím souvisí i číslování od h2 - 'klikátko' bude v h1 - hodnotím použití accesskey v menu, ale jak mám zjistit jako uživatel, který do kódu na 100% koukat nebude, že se Domů skrývá pod písmenem "i"? A o mně "j" - no možná jako "já"? i=index, j=já apod...Ty zkratky musím ještě promyslet. Až budu mít konečnou představu jaké písmeno přiřadit čemu, dát jasnou informaci do title či alt. - proč se omezuješ XHTML strict? - Jako semestrální práci pro předmět Y36WMM vytvořil Y36WMM? Co vás to tam proboha učí? Y36WMM = technologie pro web a multimedia. Jinak na tyto dvě otázky ti odpovim jednim odkazem: http://amun.felk.cvut.cz/y36wmm/cviceni/hodnoceni.pdf |
||
AlešD Profil |
#7 · Zasláno: 18. 4. 2007, 19:09:20
koudi: Jinak na tyto dvě otázky ti odpovim jednim odkazem:
Chápu, ještě, že mám už hezkých pár let po škole. Ale přesto: co to asi znamená zjímavost v Javascriptu to by mě fakt zajímalo. |
||
koudi Profil |
#8 · Zasláno: 18. 4. 2007, 19:11:52
co to asi znamená zjímavost v Javascriptu to by mě fakt zajímalo.
To mě taky :) |
||
koudi Profil |
#9 · Zasláno: 18. 4. 2007, 20:05:35
Tak sem přidal ještě to klikací logo a proved drobné úpravy.
|
||
Lexter Profil |
#10 · Zasláno: 18. 4. 2007, 20:07:48
Loga typu WEB 2.0 (odlesk) se dneska už nenosí, místo topho bych uvítal třebva i patvar nějakého obrázku, který by stránku charakterizoval ;)
|
||
koudi Profil |
#11 · Zasláno: 18. 4. 2007, 20:12:01
Loga typu WEB 2.0 (odlesk) se dneska už nenosí
Ale když mě se to líbí a web 2.0 je celkem urkadenej :). No dobře, zkusim vymyslet něco jinýho. |
||
niCe Profil |
#12 · Zasláno: 18. 4. 2007, 20:13:32
Tedy nevím jak jsi řešil to klikací logo, ale mě při hoveru vždy nehezky blikne :)
Pozn. IE6SP2 |
||
niCe Profil |
#13 · Zasláno: 18. 4. 2007, 20:17:09
Ale zřejmě to může být tím, že v css máš přímo pro hover nastavené jako pozadí ten obrázek. Nastavil bych ho jen pro normální h1, či co to je a u hoveru bych ho nedefinoval. Tak by neměl být znovunačítán.
Pěkný den |
||
souki Profil |
#14 · Zasláno: 18. 4. 2007, 20:58:25
Zajímalo by mě co mají proti formátovacím atributům (vysvětleno jako b,i,u) ... to máte používat <span class='tucne'> ?
|
||
Gekon Profil |
#15 · Zasláno: 18. 4. 2007, 21:12:55
koudi
Můj názor podruhé slyšet nepotřebuješ, že? :) |
||
koudi Profil |
#16 · Zasláno: 18. 4. 2007, 21:24:08
Gekon
Můj názor podruhé slyšet nepotřebuješ, že? :) Netřeba :) souki Zajímalo by mě co mají proti formátovacím atributům (vysvětleno jako b,i,u) ... to máte používat <span class='tucne'> ? Na FELu se děje hodně divných věcí... |
||
dracek Profil |
#17 · Zasláno: 18. 4. 2007, 22:10:20
do loga nějaké pozadí..jinak pěkné
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0