| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Petra z Votic Profil |
#1 · Zasláno: 18. 4. 2007, 18:32:11
http://omskolin.com/homepage.jpg
Jedná se o redesign pro mateřskou školu www.skolkakoralek.cz. Je to zatím jen grafický návrh /bude trošku fuška z toho udělat funkční web - proto mě zajímá nejprve grafický design). Děkuju za každou připomínku jak to na Vás na první pohled působí. |
||
| souki Profil |
#2 · Zasláno: 18. 4. 2007, 18:35:42
Při navlékání korálků je každý korálek jiný?
|
||
| YoSarin Profil |
#3 · Zasláno: 18. 4. 2007, 19:01:55
<OT>
souki Mě fascinuje spíš to "až bude šňůrka plná, uděláme uzel." :-D </OT> Já už jsem sice MŠ trochu odrostl a rodič ještě prozměnu nejsem, ale celkem se mi to líbí... působí to příjemně... |
||
| niCe Profil |
#4 · Zasláno: 18. 4. 2007, 19:08:23
Tedy mě se ta strana líbí. Nejde k tomu jen ta úplně spodní část (nechci to nazývat patičkou)
Jen bude opět problém s těmi vetřelci z vemsíru, kteří přišli od anibůhneví odkud a vypínají si obrázky. Ano, i ti jsou mezi námi. A takový vetřelec, který si nastaví nezobrazování obrázků, čert ho sice vem, tak pak neuvidí nic. Otázkou však zůstává, jestli si něco zaslouží vidět, je-li vetřelcem. Švarcenégra na něj :) Pěkný den |
||
| Lexter Profil |
#5 · Zasláno: 18. 4. 2007, 19:20:33 · Upravil/a: Lexter
niCe
V obsahu je standartní font a v navigaci taky, nevím proč by nic neviděl když si vypne obrázky. Pokud by navigace vbyla obrázková, ještě je tu alt. nebo se dá pod obrázky podšoupnout text :/ Když už radit a drbat, tak aspoň navrhovat řešení by to chtělo a IMHO nežvástat ;) |
||
| souki Profil |
#6 · Zasláno: 18. 4. 2007, 19:22:29
který si nastaví nezobrazování obrázků, čert ho sice vem, tak pak neuvidí nic.
Jak tohle můžeš poznat z JPG návrhu? Nebo myslíš samotný návrh? :o) |
||
| killer Profil |
#7 · Zasláno: 18. 4. 2007, 19:31:16
web se mi graficky moc líbí a myslím že ke školce sedí skvěle
niCe upřímě neznám nikoho, kdo si vypíná obrázky, takže toto bych moc neřešil, dnešní připojení není už tak pomalé jako kdysi vytáčené ;-) |
||
| souki Profil |
#8 · Zasláno: 18. 4. 2007, 19:32:44
killer
vypínáním obrázků se spíš poukazuje na přístupnost vyhledávačům nebo hlasovým čtečkám |
||
| Lexter Profil |
#9 · Zasláno: 18. 4. 2007, 19:53:43 · Upravil/a: Lexter
killer
Já si je dost často vypínám. Zajímají mě informace. Bohužel mé připojení není zrovna stálé, proto si často v opeře emuluju textový prohlížeč. jsem si jitý, že nejsem sám. Poukazuji na tvrzení soukiho a ještě k tomu dodávám, že se obrázky například z nějakého důvodu načíst ani nemusí. |
||
| tozi Profil |
#10 · Zasláno: 18. 4. 2007, 21:02:24
mne sa to pači,snad len by som ešte roztiahol riadkovanie a zvyraznil menu.inak ok
|
||
| Keilew Profil |
#11 · Zasláno: 18. 4. 2007, 22:55:40
Lexter
Nejsi sám, dělám to taky:-) K tématu: šedivé pozadí ne-e! OT: Proč maj myslivci Kolín koncovku .com? Tak nějak nečekané... omskolin.cz je zdá se volné. |
||
| Lexter Profil |
#12 · Zasláno: 18. 4. 2007, 23:31:32
Keilew
Holt koncovka cz je dražší o pár stovekm, tuším, to by ses divil, co to udělá. |
||
| Keilew Profil |
#13 · Zasláno: 19. 4. 2007, 11:35:34
Lexter
To je sice pravda, ale u organizací se mi zdá .com vícemnéně neopodstatněné. Já vím, že se na to už nehraje, ale stejně... |
||
| DoubleThink Profil * |
#14 · Zasláno: 19. 4. 2007, 13:15:28
Já vím, že se na to už nehraje, ale stejně...
Ať hraje nebo ne, .com znamená commercial, tedy komerční. Což tento tento spolek asi nebude. Když ne .cz, volil bych jinou generickou doménu - třeba .org, .net, .info |
||
| Lexter Profil |
#15 · Zasláno: 19. 4. 2007, 13:18:15
DoubleThink
Skutečné povědomí bych řekl, že je jiné. Oni si lidé prostě myslí, že com - typicky zahraniční, cz - typicky české, info - informační doména, name - vhodné pro osobní stránky atd..... je to sice trochu hloupost, ale myslím, že takto to chodí. |
||
| Railbot Profil |
#16 · Zasláno: 19. 4. 2007, 13:21:05
Lexter
Mě na tom jako hloupost tedy nic nepřipadá. Přesně tak se ty domény dělí a byly pro tento účel vytvořené. Snad jen .com není zahraniční, ale komerční záležitost a to hlavně pro mezinárodní firmy / služby / produkty. Pokud někdo podniká v Česku, potom má .cz a je to, doména .com by byla lehce zavádějící. A ano, už je to tak i zažité. |
||
| Lexter Profil |
#17 · Zasláno: 19. 4. 2007, 13:27:04
Asi jsem lehce mimo, sypu si popel(ník) na hlavu.
|
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0