Autor Zpráva
scrape
Profil
Ahoj,
tak som konecne dokoncil svoju stranku...uz bolo na case...tak tu ju mate...[url=www.scrape.110mb.com]www.scrape.110mb.com[/url].
tak co vy na nu...diky
Aldred
Profil
Design je podprumerny, stranse "vyblity" barvy. Jablko se mi tam nejevi jako dobrej napad.
Kod je fakt dost otresnej. Tolik absolutne napozicovanych divu by nahradil jeden, dale stranka neni "natahovaci", to znamena ze zvetsim pismo, a ejhle ono se vyleje z toho boxu kam patri. Na to ze nabizis sve sluzby je to docela drzost neco takoveho vytvorit
Lexter
Profil
http://www.scrape.110mb.com/index.html

1) Koukám na to v opeře a nadpis ti vylízá zpoza obsahu stránky.
2) Jabko je už velmi zprofanované.
3) Bez obrázků ti navigaci překrývá nadpis.
4)

<div style="position: absolute; left: 412px; top: 07px; width: 165px; height: 13px; background-image: url(images/Portfolio-copy_08.jpg); "></div>

Tohoto je kód plný. Sorry, ale to je ošklivé.

5) Nefugnuje ti kódování v titulku.
6) Text v patičce nevýrazný.
7) Interní styly vyměň za externí.
8) Design je osobitý, ano ukazuje na znalost přechodů a vnější a vnitřní záře :).
9) Hover mi přijde nepraktický.
10) Reference: Koukám na ně a něco ti doporučím. To že máš tak rád mlžná údolí neznamená, že to musíš dokazovat i na webu.
11) V titulku máš cosi jako šipky, co to je?
12) V sekci kontakt bych čekal něco jiného než blůbord.
13) Adresa: * : ty nebydlíš? Pokud ne, nevím proč to tam dávat vůbec.
14) Na tak malých stránkách je mapa k ničemu.
15) Chválím klikací logo.


Webdesignerů je v této republice jako naseto, díky bohu, že vidím, že mám ještě šanci.
Railbot
Profil
Lexter
Šikovných lidí není nikdy dost ;)

Design webu mi přijde nevkusný, špatně proevdený. Patička není kotrastní, špatně se čte.
Lexter
Profil
Railbot

Musím říct, že se červenám ;)
niCe
Profil
Vidím tohle:

Stránku nelze zobrazit
Požadovaná stránka není dočasně k dispozici. Webový server má pravděpodobně technické potíže nebo je třeba změnit nastavení prohlížeče.
Chcete-li se pokusit vyřešit potíže s připojením k síti, v nabídce Nástroje klepněte na možnost Diagnostika potíží s připojením...


Další možnosti:

Klepněte na tlačítko Aktualizovat nebo akci zopakujte později.

Pokud jste adresu zadali do řádku Adresa, zkontrolujte, zda je zadána správně.
>
Nastavení připojení zkontrolujete pomocí
.......

Takže:

1. Proč bílé pozadí? Je to takové chudé :)
2. Chybí logo, hlavička, patička;
3. Dělší text se zarovnává do bloku;
4. Celý ten text je o ničem a vždy když ho vidím mi vystresuje
.
..
...
....

Tak a kdy se budu moci podívat na skutečnou stranu? :)

Pěkný den
Lexter
Profil
niCe

Nestačilo by:

"1. Proč bílé pozadí? Je to takové chudé :)
2. Chybí logo, hlavička, patička;
3. Dělší text se zarovnává do bloku;
4. Celý ten text je o ničem a vždy když ho vidím mi vystresuje"

;)
Flip
Profil
je něco špatně? proč se na onu stránku nedostanu :(
Kamil V
Profil
Jak to, že stránky v referencích jsou nesrovnatelně lepší weby než vlastní portfolio?
scrape
Profil
Noo tak dakujem za vase pripomienky, hoci neboli velmi pozitivne,
ale berem to a mam aspon motivaciu zlepsit sa.Skusim to prekopat, mozno cele zmenit a potom sa zasa ozvem.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0