Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Lukáš Profil * |
|||
none Profil |
#2 · Zasláno: 28. 3. 2005, 21:41:41 · Upravil/a: none
Co chces hodnotit je to ve front pagy.kod nic moc graf.taky.Dej pric animované gify.pridej hovery.udelej to v divech.proc tam mas pridej mezi obl.stránky kdy~ to kazdý ma v nabidce prohlizece.Odkud je to pocitadlo?je strasne kostickované nemá graf.CSS styly predelej do externích souboru.ty nadpisy a vubec celou stránku vycentruj.
|
||
Kráťa Profil |
#3 · Zasláno: 28. 3. 2005, 21:43:24
Dal bych margin u body alespoň 15px.
Jsem děsná lama, ale co znamená: Rozlišení obrazovky: 1024 x 768 Pracovní plocha: 1024 x 738 Nastavení barev: 16 bit/pixel To jako že si tak mám nastavit monitor, nebo co? |
||
Polaroid Profil |
#4 · Zasláno: 29. 3. 2005, 11:48:56
Citát mého kamaráda Martina: "Nemá to náhodou dělaný ve Wordu?"
Moje odpověď (poté, co jsem se podíval do zdrojáku a poblil) "Ne ve frontpejdži!" Následná reakce: zuřivě mačkám ALT+F4! |
||
Michalek Profil |
#5 · Zasláno: 29. 3. 2005, 12:01:29
ale ja myslim ze jinak celkem dobry, moje prvni stranky vypadaly hur, vase ne?
|
||
Lukáš Profil * |
#6 · Zasláno: 29. 3. 2005, 19:29:05
Nechci, aby ste si mysleli, že neumim dělat ve zdrojaku. Ve frontpagy delam jen z pohodlnosti. Nevim proč bych mel dat pric animovany gify? A taky nevim proc centrovat text. Mě to takhle vyhovuje. Ocenuji centrovani textu, ale rozhodne se nehodi vsude.
|
||
Marty Profil |
#7 · Zasláno: 29. 3. 2005, 19:50:26
- počítadlo zajímá webdesignéra a jeho konkurenci, nikoli návštěvníka, čili odstranit
- obrázky mají zubatý bílý okraj, moc pěkně to nevypadá - podtrhávej jen odkazy nikoli běžný text(když toto vidím, tak mi s prominutím vstávají vlasy na hlavě) - doplň do titlu trochu hodnotnější text, ten co tam momentálně je, toho moc o stránce neřekne pokud to mám celkově hodnotit, tak si myslím že na první stránky je to dobré souhlasím s Michalkem, moje první stránky vypadaly taky mnohem hůř |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0