| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Venca V Profil |
#1 · Zasláno: 6. 5. 2007, 21:57:32
bukaj
No na tomhle jednoduchém webu, který má v podstatě pět základních prvků, z nichž navíc většina jich má navíc své obvyklé místo, které by se mělo dodržet, moc prostoru na rozmístění není. Hlavička, patička jsou samozřejmě dané; sloupek s odkazy je obvyklejší vpravo, hýbat se dá v podstatě jen s hlavním menu (to jsem mimochodem v minulém návrhu přesunul doleva do hlavičky), a při tomto "úzkém" layoutu by mi menu s položkami pod sebou umístěné vlevo až moc zužovalo místo pro hlavní obsah, takže do tohoto přesunu se mi moc nechce... Jde mi spíš o to, jestli už se na to dá aspoň nějak "koukat"... Díky. |
||
| Mistr Profil |
#2 · Zasláno: 7. 5. 2007, 01:41:10
Venca V
Proč mám dojem, že na tom "dřevěném" vzhledu je pravé křídlo dveří menší než levé, a zároveň, že je posazeno o něco výše...? |
||
| Petr Tichý Profil |
#3 · Zasláno: 7. 5. 2007, 09:34:07
Mistr
Řekl bych, že jsou více otevřené :o) Ale souhlasím, že to nepůsobí nejlépe. |
||
| Venca V Profil |
#4 · Zasláno: 7. 5. 2007, 14:14:15
To pravé křídlo bylo jen víc otevřené, ale už jsem to předělal. Dík za upozornění, opravdu je to lepší takhle. V.
|
||
| Mistr Profil |
#5 · Zasláno: 7. 5. 2007, 22:47:09
Petr Tichý
Ano, víc otevřené asi bylo, přesto se mi zdálo, že bylo nějaké menší. A nechce se mi věřit, že by se tak příliš zmenšovalo vlivem vzdálenosti od pozorovatele. |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0