Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Power Fighter Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 5. 2007, 16:19:14
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, čo by ste vylepšili na design http://www.powerfighter.wz.cz/projekty/design1/index.html
Nebuďte prosím veľmi kritický, lebo každý raz začínal a aj ja sa webdesignu nevenujem veľmi dlho. Ďakujem |
||
Petr Tichý Profil |
#2 · Zasláno: 3. 5. 2007, 16:28:31
Zkusil bych dodat nějaký netradiční prvek, lebo teď je to takové tuctové. Na druhou stranu nepřeplácat. Na tomto webu najde každý jakoukoliv informaci dobře, takže informačně dostačující.
Takže dobré ;o) |
||
wimstr Profil |
#3 · Zasláno: 3. 5. 2007, 17:00:07
je to prázdné, skus použít jiný imaginární text, ať to vypadá opravdověji, dej tomu název, ať je vědět jaký to má účel, odkazy a vše kolem toho...to co necháváš hodnotit je pouze >30% návrhu designu
|
||
bukaj Profil |
#4 · Zasláno: 3. 5. 2007, 19:28:02
CELÝ PŘÍSPĚVEK VYJADŘUJE POUZE MOJE SUBJEKTIVNÍ NÁZORY.
kombinace barev se mi zdá dobrá. akorát trochu světlejší barvu pro nadpis (asi jako v menu) a to pozadí je trochu ee :) potom se mi zdá, že menu trochu moc usekává tu hlavičku a vypadá to nehezky. a taky bych už nepoužíval podtržení v hoveru. a v kódu bych doporučil používat jeden jazyk. avšak hezké. tím myslím pozadí hlavičky, menu hover. jinak by bylo lepší tam alespoň něco doplnit, takhle je takové prázdné a v podstatě není co hodnotiti. |
||
Já Profil * |
#5 · Zasláno: 4. 5. 2007, 07:22:10
Ta šedá na pozadí je podle mě příliš tmavá. Menu bych udělal větším a tučným písmem. Jinak kombinace modré a zelené se mi líbí.
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0