Autor Zpráva
číňan
Profil
Je tenhle muj zdroják velká prasárna?
Je to dělaný na přidávání článků. První skript je uložení článku do vlastního TXTčka. Musim se pochválit jak jsem vyřešil řazení souborů při výpisu v druhém skriptu. Mají se řadit podle data a když jsem je nechal jen tak, tak se řadili podle názvu, tak jsem k pojmenování přidal Time() ale to se řadili opačně, tak jsem dumal jak na to a pak mi svitlo, odečtu hodnotu Time() od 10000000000 a čísla ve jménach souborů se snižují.
1.skript
<?

if ($_POST["pass"] == "***;-)***") {
if ($_POST["title"] == "") {
echo "Nevyplnili jste titulek<br>";
}elseif($_POST["sdeleni"] == "<br>"){
echo "Nenapsali jste text příspěvku";}
else {
$datum = date("d.m.Y");
$por = Time();
$poradi = 10000000000-$por;
$cas = date("H:i:s");
$obsah = stripslashes($_POST["sdeleni"]);
$fname2 = strtolower($_POST["title"]);
$hlavicka = $_POST["title"];
$fname = StrTr($fname2, "ÁÄČÇĎÉĚËÍŇÓÖŘŠŤÚŮÜÝŽáäčçďéěëíňóöřšťúůüýž -.,:?!", "AACCDEEEINOORSTUUUYZaaccdeeeinoorstuuuyz_______");
$txt_meno = "$poradi"."_"."$fname.txt";
$txt_file = fopen("clanky/$txt_meno","w+");
@fwrite($txt_file,"<B title="$cas">$datum</B><br><B>$hlavicka</B><br><br>$obsah<hr>");
fclose($txt_file);
echo "Povedlo se";

};
}
else {
echo "Špatný heslo";
}

?>


2. skript

<?


$adresar=Dir("clanky");
$tmp=$adresar->Read();
$tmp=$adresar->Read();
while($polozka=$adresar->Read())
{

$fop = fopen("clanky\$polozka", "r");
$vrh = fgets($fop);
echo "$vrh ";
}
$adresar->Close();
?>
Lexter
Profil
Zkus zařadit svůj dotaz do příslušné sekce, tedy PHP
Mastodont
Profil
A to je celý? :-)

Minimálně v tom prvním skriptu, když třeba není vyplněn nadpis, tak se vypíše "Nevyplnili jste titulek<br>" .. a co dál? Zadaný text článku je zahozen?
číňan
Profil
Tam mam tlačítko zpět, to jsou jenom skripty, HTML(+příslušnej JavaScript) tam neni. A nebo stiskneš zpět v prohlížeči
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0