Autor Zpráva
Dingo
Profil *
Zdravim,
dal jsem na web toto: hfmarket.japato.net , klidne kritizujte.... :-)
Diky za nazory.
Dingo
habendorf
Profil
Hm, kód je pěkný. Jen nechápu proč ho zasviňuješ tím
<script type="">
document.write ("<style>ul.sub{position: absolute; visibility: hidden; border:1px solid; } li.mainHover {z-index:10; } li.mainHover ul.sub{visibility: visible; ul.sub{visibility: visible; left:150px; top: 0px;} li {behavior: url(hover.htc); } </style>")
</script>

Máš to v XHTML 1.0 Strict, to snad ani document.write nepovoluje, nebo se pletu? A proč to vůbec vypisuješ skriptem? Kdyžtak si aspoň doplň type="text/javascript".
Jinak tohle se dá řešit i bez skriptování a bez .htc.
Zelda
Profil
- v menu si umím představit hezčí hover,
- v menu navštívené odkazy bych neoznačoval jinou barvou než nenavštívené,
- v textu bych udělal výraznější hover a hezčí odkazy, tahle barva se mi moc nelíbí,
- dovedu si představit hezčí pozadí,
potud osobní názor.
- na konci stránky máš překlep, CSS <-> CCS :o)
MVK
Profil *
sjakotyc@technologist.com (Mozilla):

1. Barevně se mi to zdá nesladěné: zeleno-žluto-červené logo, flekatý horní obrázek (bez informační hodnoty), tuším 5 odstínů modré, červené nadpisky. Trošku moc.
2. Bývá zvykem v menu označovat aktivní link (právě funkční načtenou stránku). Defaultní fialová navštíveného odkazu taky není nic moc).
3. Kód se mi líbí, až na zmíněné podivné vypisování stylů. Možná má důvod?
4. V produktech je moc pěkně provedené výsuvné menu!
5. Menší připomínky mám je k míchání externích a in-line stylů (proč?) a vynechání h1 nadpisu (hned h3).
6. Jinak už jen detaily jako nesprávné použití pevných mezer, název firmy (má být podle obchodního rejstříku, tj. vždy s čárkou před s. r. o. nebo vždy bez ní), mezery před čárkou (a jiné překlepy) .
7. Stránky nepojednávají o webu, tak do nich ení dobré cpát odkazy na validitu apod. Zájemce o maziva to bude těžko zajímat.

Za důležité považuji:
- špatné barevné sladění
- špatné provedení menu (design)
- předpokládám, že na této doméně jsou stránky jen dočasně
Prostě by to chtělo designéra profíka.

Pěkný kousek!
Dingo
Profil *
tákže, <script type=""> je tam jen a jen kvuli IE, ktery neumi hover... nejak se to jeste budu snazit dodelat. logo neni konecna jeste verze... a taky to pujde na jinou domenu. zatim diky D
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0