Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
jd007 Profil |
#1 · Zasláno: 8. 5. 2007, 20:12:05 · Upravil/a: jd007
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Názor na můj Flash. Prosím o názor na mou prezentaci ve flashi...je to jedna z mých prvních věcí. Vytvořeno ve verzi Flash MX Odkaz na stránku |
||
Gekon Profil |
#2 · Zasláno: 8. 5. 2007, 20:51:39
Nečitelné písmo.
|
||
dredie Profil |
#3 · Zasláno: 8. 5. 2007, 21:05:45
Mne se to celkove nejak extra (teda spis vubec) nelibi. Kdyz pominu zminene pismo, tak volba barev je takova zlvastni (i kdyz barvy spolu vice mene ladi, ale ten pokus o water brush mi prijde nepovedeny). Take nejsem pritel linearnich animaci, vypadaji dost neprirozene. Krom toho celkova grafika na me bohuzel pusobi lehce infatnilnim dojmem a samotna stranka tak u me kocni na spodni casti hodnoceni flashovych webu. Nicmene vzhledem k tomu, ze se jedna o prvotinu, je to vysledek ocekavatelny a tudiz neni proc nad nim bedovat. Chce to vice zamakat nejen v teorii, ale i praxi ;)
D. |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
XXX Profil |
#4 · Zasláno: 11. 5. 2007, 21:06:19
jd007
Po graficke strance bohuzel "hoodne" slabe. Celkove to na me pusobi divne, ale pokud jsi fakt ve Flashi zacatecnik, tak je to podle me dobre. Urcite se tam najdou i svetla mista, bohuzel je prebije ten celkovy dojem. Zkousej dal, uc se a treba uz priste sklidis chvalu ;) |
||
Časová prodleva: 14 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0