Autor Zpráva
Tomáš Hanus
Prosím o zhodnocení návrhu na blog http://ixulot.ooo.cz/blog.gif
fanky
taková nepovedená a nepřehledná koláž, barvy depresivní

toto je krásný příklad, že se do webu pouští každej; kdo ani neumí pořádně česky
jsem alergickej na slovní spojení O mě
Inpocasi
Nehezké menu (divné rozvržení, malá písmena na začátku), logo také nic moc (není vidět to ooo.cz, příliš tamavé). Celkově 4/10.
Vladosik
A me se to libi... Konecne trosku jinej blog.
fanky
Vladosik
se nedivím, když flákáte stejný chyby
peace pls
radim93
Mě se to zdá moc tmavý, ale jinak originální. No možná to bíly pozadí, by šlo změnit.

7/10
mukis
-Nelíbí se mi barvy.
-Do článku bys mohl dát víc textu, ne? Aby to vypadalo reálněji, ne tak prázdně.
oogi
fanky
Třeba jako "zastavit o mě"....

Není to špatný, ale něco mi tam nehraje....
Tomáš Hanus
diky za radu, abych pravdu rekl, "bastlil" jsem to v praci. Co rikate na toto ixulot.ooo.cz/blog
Railbot
Tomáš Hanus
Zvětši si písmo. Žádná paráda to není.
Tomáš Hanus
jezis, nevim, kdo si zvetsuje pismo o vice jak jednu pozici, hlavne jsem myslel grafiku, tohle jeste udelam, pocitalo se s tim
Railbot
jezis, nevim, kdo si zvetsuje pismo o vice jak jednu pozici
Tak snad právě proto.

hlavne jsem myslel grafiku
To máš napsat hned.

Nečitelné nadpisy v menu, žádný hover, nahoře nějaké to pseudo políčko pro něco(?), na mě moc tmavé. Jinak tam toho moc k hodnocení není.
Tomáš Hanus
diky za nazor ;) a myslim, ze to pseudo policko ti je jasne, akorat chces kritizovat, zkus hadat, muzes 3x ;) :d promin
Railbot
Tomáš Hanus
Chci kritizovat, protože absolutně netuším k čemu to políčko je. Navíc určitě ne každý se ho všimne, jelikož se ztrací v té černé hlavičce. Použitelnost na bodu mrazu. Stejně tak nechápu jaký význam má "i", jako tlačítko to nevypadá a čeho je to zkratka?
Tomáš Hanus
třeba informace? Kontrast ti nic neříká viď? Říkáš černá hlavička, je to rozdělené polovičně, já i když se podívám přímo do středu stránky tu "bublinku" nepřehlédnu. No nic dám si na to pozor, kdyžtak. Měj se.
Tomáš Hanus
a podivej se na hover treba tady ;) none
Tomas Hanus
Profil *
taková nepovedená a nepřehledná koláž, barvy depresivní

toto je krásný příklad, že se do webu pouští každej; kdo ani neumí pořádně česky
jsem alergickej na slovní spojení O mě

no myslím, že ty s češtinou taky nejsi moc velký kamarád. Když už, tak si nejdříve udělej pořádek u sebe, ty alergickej!!! fuj fuj
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0