Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Prosím mrkněte se. Jsem úplný začátečník. Díky

http://www.tombraiderlegend.wz.cz/
Acci
Profil
* Proč máš v kódu tolik nedělitelných mezer?
* Zbytečný JS na zakázání kliknutí pravým tlačítkem
* Obrázky ve formátu BMP nejsou dobrý nápad
* Rozhozený layout při zvětšení písma
Marty
Profil
- hlavní text v prostřed stránky bych trochu odsadil od okrajů
- u hlavního sloupce se mi objevilo vertikální skrolovátko, nevypadá to nej.
- tagy bych psal malými písmeny
- vymazal bych nepotřebné konstrukce, třeba
<SCRIPT>


</SCRIPT>

- zápis barev v css (třeba #FFFFFF) se dá zkrátit na: #fff
Anonymní
Profil *
Jo zatím díky za rady.

Martin
Pepee
Profil
Hmm Tomb Raider.. hnedle se mi vybavě hodiny propařený u PSX i u Compu. Bezesný noci doprovázený vyvinutou archeoložkou. Už je to tak dávno... Mno k věci. Celkově to na mě dělá dojem drobet nedotaženýho dílka. Asi testovanýho IE only, protože když to spustím v Mozille tak je to drobet neučesaný, některý prvky nějak nepasujou. Zaplaťpámbuh je tam alespoň kódování češtiny, ale chybí doctype. Tabulky, když už to bez nich nejde, se dají nastylovat (přímý zadávání atributů je drobet nepraktický). Ale co mi vyloženě leze na nervy je ten IFrame, navíc ještě rolovací. Ten ti neodpustím, i když mám Laru móc rád :o)...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.