Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Mingan Profil |
#1 · Zasláno: 2. 4. 2005, 19:51:50 · Upravil/a: Mingan
rcs.wz.cz
Udělal jsem novou verzi stránek a chtěl bych znát hodnocení. Objevil jsem jednu chybu dvě chyby. Text odkazu na HomePage a GuestBook se po najetí nepřebarví. Nevidím pro to důvod. Dále v GuestBook mám nastavenou definici Frameset, kvůli samotné knize, ale validátor mi píše chyby, že element body není na daném místě povolen. Následuje po /head. Pak má problém s ukončením tagu /html. |
||
blast3r Profil |
#2 · Zasláno: 2. 4. 2005, 19:59:52 · Upravil/a: blast3r
Podla mna je ta cervena dost nevyrazna a neda sa dobre citat.
P.S.: Hostujes na webzdarma ze? A kde sa ti stratila reklama? To by som ti neradil, mne uz takto zmazali ucet :) |
||
Marty Profil |
#3 · Zasláno: 2. 4. 2005, 20:01:52
Vypadá to docela dobře, jen ten červený text mi příjde hrozně agresivní, trochu bych ubral na světlosti.
A dále: - obrázky u odkazů jsou fajn, ale nelíbí se mi jejich podbarvení při hoveru - zdrojový kód je čistý, ale to menu bych kvůli sémantice udělal přes seznam |
||
Mingan Profil |
#4 · Zasláno: 2. 4. 2005, 21:11:37
No červená je jen jako doplněk a přišla mi jako nejvýhodnější barva. Každý ji vidí jinak...vaše názory...Udělám to jako seznam, to je pravda.
Hostuju, hostuju, ale odkzazy jsem nastavil tak, že přeskakuju tu reklamu, zkopíroval jsem to z adresního řádku... |
||
Mingan Profil |
#5 · Zasláno: 2. 4. 2005, 21:25:12
Předělal jsem to na seznam a už se mi správně zobrazují i věechny odkazy v menu.
|
||
Marty Profil |
#6 · Zasláno: 2. 4. 2005, 21:30:23
Ono někdy ty chyby bývají i díky nesémantickému kódu.
Ještě by v tomto případě pak chtělo přidat css skrytý odkaz na přeskočení menu (kvůli přístupnosti). |
||
Mingan Profil |
#7 · Zasláno: 2. 4. 2005, 21:35:04
Nerozumím. Nejsem zrovna dvakrát svěží.
|
||
Mingan Profil |
#8 · Zasláno: 2. 4. 2005, 21:37:31
NO ty obrátky s podparvováním, to bych dal do spanu a jeho součástí by byl odkaz a obrázek zvlášť.
|
||
Marty Profil |
#9 · Zasláno: 2. 4. 2005, 21:37:50
:) chápu
těsně před <ul> menu dej: <a href="nazevstranky/#up">přeskoč navigaci</a> a těsně pod </ul> menu dej: <a id="up" name="up"></a> |
||
Mingan Profil |
#10 · Zasláno: 2. 4. 2005, 21:44:07
A čemu to pomůže? Prostě odkaz na konec menu. Jaká je jeho fce? Pravidla přístupněho webu mám projetý jen tak zběžně, ale snažím se jít rozumem.
|
||
Marty Profil |
#11 · Zasláno: 2. 4. 2005, 21:46:19
Mingan
a)hlasová čtečka nemusí pokaždé znova číst ty odkazy v menu, s pomocí tohoto odkazu je může přeskočit a dostat se hned na hlavní text b)uživatelé se zobrazovacími zařízeními typu PDA, či mobily, mají podobný problém jako v bodě a), navigace je zbytečně zdržuje |
||
Mingan Profil |
#12 · Zasláno: 2. 4. 2005, 21:59:00
NO ty obrátky s podparvováním, to bych dal do spanu a jeho součástí by byl odkaz a obrázek zvlášť.
|
||
Mingan Profil |
#13 · Zasláno: 3. 4. 2005, 20:10:44
Mám nový problém. Menu je ve strukturovaných seznamech. Jenže mám problém. V IE se mi (ani známým) nezobrazuje obsah a menu. Hlavička apatička běží normálně. Nevím z jakého důvodu to nejde. Není tam žádná chyba v kódu, alespoň podle validátoru. Vůbec netuším, kde je zakopán pes (či spíše obsah s menu)...
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
flz Profil |
#14 · Zasláno: 6. 4. 2005, 22:59:16
no.. tak mne sa otvorila len zelena stranka s obrazkom tej snajpy, ked na nu kliknem, len mi tam blikne text a zase nic, a to mam myIE2
|
||
Kráťa Profil |
#15 · Zasláno: 7. 4. 2005, 01:27:01
Mingan
Co jsem viděl já, se můžeš podívat na http://www.obcasnicek.nazory.cz/ruzne/rcs.gif Také toho moc nebylo. Mám Avant Browser (nástavba IE). |
||
Polaroid Profil |
#16 · Zasláno: 7. 4. 2005, 09:56:10
V IE není nic vidět. To bys, vzhledem k tomu, že IE má 93% uživatelů opravit.
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0