Autor Zpráva
mao
Profil *
Prosim o skritizovanie http://www.elektronika.tym.sk/ Dik
yderf
Profil
1. elektrotechnyckých
2. nepodčiarkuj, čo nie je odkaz
3. http://www.elektronika.tym.sk/tabulka.html - kto to má prečítať? slabý kontrast farieb
4. "title art" (~:Elektrotechnika:~) je trochu zbytočný (skôr na škodu - názov súboru pri ukladaní stránky)
5. novinky by som nezarovnával na stred
Kod
6.
<div id="header">&nbsp;°
<h1>Elektrotechnika</h1>
</div>
??
prečo to ° ?
zatomik
Profil
co se kodu tyka muzu rici jen jedno a to preDIVovano

http://www.semantika.name/navody.html

koukni kdyztak sem a procti to.
Miloš
Profil
Menu je dost nečitelné.
Odkaz na úvod vpravo nahoře bych nahradil klikacím logem.
Odkaz na e-mail vpravo nahoře proč ne, ale ne každý si ho všimne; proč ale není na kontaktní stránce <a href="mailto:?
NIKDY nepodtrhávej to, co není odkaz.
Proč musíte mít všichni na stránkách počítadlo návětěv. Chápu, že to zajímá tebe, ale pochybuju, že to zajímá návštěvníky; a protože doufám, že děláš stránky pro ně, proč tam dávat něco, co nikoho nezajímá a tedy v důsledku obtěžuje svou přítomností.
Moje osobní reakce – kdykoliv vidím na něčí stránce počítadlo, řeknu si „zas jeden blbeček“. Neber to osobně, takhle reaguju vždycky.
Copak se nedají počítat návštěvy bez toho, aby na stránce byla taková ohavnost?

---

Stránka je vo výstavbe
To mi připománá následující:

Aktuality
11. 11. 1918 v 11 hodin skončila 1. světová válka.
V současnosti nemám čas tuto stránku aktualizovat, ale brzo tu něco bude :-)
Lexter
Profil
Doplním kolegy:

1) Slabý kontast v menu. Dávat sloité obrázky pod odkazy není dobré řešení. Také lépe promysli barvu.
2) Moc malý text, neboj se ho zvětšit.
3) Schází ti klikací logo.
4) Určitě se zamysli nad barvami webu a nad drobnou grafikou.
5) Toho kontaktu na ICQ jsem si málem nevšiml, zvýrazni či dej na lepší místo. (Zvětšit text).
6) Líbí se mi favicona :).
7) Necentruj text, nevypadá to dobře.
8) Chybou je stále stejný titulek. Dodej mi i štávu, přidej dalších několik slovíček.
9) Do kontaktu raději umísti kontaktní formulář (pohodlnost).


Verdikt:

2/10 - není to špatné. Je jasné, že je mnoho co zlepšovat. Zvláště vizuální část stránek, ale jdi do toho :).
MVK
Profil *
Nejsem žádný estét, ale tak strašné sladění barev se hned tak nevidí. Díky také za obrázky na pozadí, které zhoršují čitelnost textu a zvětšují velikost stránky. Text je už bez i bez pozadí mrňavý a špatně čitelný.
Obsah dělaný seznamem a zarovnaný na střed? Typografův zlý sen!
Za dvojtečkou se dělá mezera - telefon v kontaktech.
Zajímavost: Když se z Knihy návštěv přepnu do Fóra a vrátím se zpět, zůstanou aktivní obě položky menu (Kniha návštěv i Fórum).
Díky za opakování slovíček, protože jinak nevím, proč title knihy návštěv je Guestbook.
O počítadle bych to řekl jinými slovy, ale v podstatě souhlasím s Milošem - návštěvníkovi to na nic není, tak to jen otravuje. Jsou i skrytá počítadla.
Když se nemohu rozhodnout se znakovou sadou, vrazím tam iso-8859-1 i UTF-8 (Úvod). To už jsem dlouho neviděl!
Opravdu by to šlo s méně divy.
H1 by měl být nadpis vypovídající něco o stránce a měl by být pokud možno jen jeden. H1 by mělo být "Elektrotechnika", "Úvod" a "Novinky" by měly být h2.
Každé li si zaslouží své ul/ol :-) Dokonce i ten chudák v Novinkách.
A jak koukám na další stránky, tak li je leckde jen tak pohozeno bez začátku a konce seznamu.
Existuje margin a padding, nemusím do patičky cpát tři pevné mezery.

Souhrn:
Graficky ošklivé, kód začátečnický a odfláklý. Pokud je to první stánka, gratuluji. V opačném případě bych ten polotovar dodělal, než ho pustím mezi lidi.
riki
Profil
neni na nej nic take zle
mao
Profil *
Takže vidim že mam čo robiť, s čím som aj počítal. Ďakujem všetkým za dobrú kritiku, náprava nastane čo najkôr, ale naraz sa to všetko nedá. :D
mao
Profil *
Konečne som to celé prerobil. Čo vy na to po zmenách? - http://www.elektronika.tym.sk/
MVK
Profil *
Kód se podstatně zlepšil. Doporučuji všechny styly dát do body.css - i ty z patičky. Mimochodem, stejně jako mezery v patičce je záhodno vyřešit i přebytečné BR (margin a padding).
Zapracoval bych na kontrastu písma a pozadí - myslím tím především nadpisy.

Celkově lepší, ale chybí tomu šmrnc, ale s tím už moc neporadím.
Bývá zvykem dát odkaz k pěkným stránkám pro ispiraci:
http://www.moderniweb.cz/
http://www.csszengarden.com/tr/czech/
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0