Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Martin Novák Profil |
|||
xarox Profil |
#2 · Zasláno: 3. 4. 2005, 15:24:34 · Upravil/a: xarox
Jo je to docela dobrej web, ale asi bych ty odkazy taky udělal nějaký obrázkový, ty textový se tam moc nehoděj.
Zkus méně používat mezery <font face="Arial" style="font-size: 9pt"> Na todle je dobrý CSS pozicování. Taky se podívej na své stránky ve validátoru http://validator.w3.org/ , ten ti objevý nejspíše pár chyb. Jo a taky bych se vyhnul těch framů, blbě fungujou. Zkus to udělat aspoň do tabulek. Jinak obsahověj dobrej web. |
||
Marty Profil |
#3 · Zasláno: 3. 4. 2005, 20:32:53
určitě bych nedělal font-height: bold u hoveru odkazů, to jak se hejbe ten text (právě je on-line 1 uzivatel) na úvodní stránce nevypadá moc profesionálně
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Martin Novák Profil |
#4 · Zasláno: 6. 4. 2005, 22:17:17
Koukal jsem na Validátor. Červenal jsem se až na sedací části mého těla. Tolik chyb jsem neměl ani na Základní škole v diktátech. :-)
No nejsem profesionál a FrontPage 5.0 není to pravé ořechové. Na HTML však nemám čas. FP je rychlejší. Strašně jsem si zvykl. |
||
Kráťa Profil |
#5 · Zasláno: 7. 4. 2005, 01:44:05
Co sladit barvy fóra k barvám webu?
A pro to odstranění rámů také hlasuji. Jinak obsahově zajímavé, napsal jsem i příhodu s raky do fóra. |
||
Martin Novák Profil |
#6 · Zasláno: 7. 4. 2005, 13:06:37
Barva bych sladit chtěl. A kde? V nastavení? Moc se v tom zatím nevyznám.
Když ale odstraním rámy, kde bude navigace. CSS neovládám a jinak to nejde. Nebo ano? Za příspěvek děkuji. Docela zajímavé :-) |
||
Kráťa Profil |
#7 · Zasláno: 7. 4. 2005, 15:35:40
Barvy sladíš tak, že vlezeš do ovládání fóra, tam jsou předdefinované vzhledy a je tam volba upravit. Stačí dát příslušné kódy barev příslušným věcem. Vzhledem k tomu, že člověk třeba ani neví, co nastavuje, vůbec není špatné, nastavit nějakou pro ten web exotickou barvu, podívat se, co to dělá a pak ji nastavit správně. U tototo webu používat třeba nějakou červenou (#ff0000).
Rámy jdou odstranit docela snadno, když se použije menší zlo <iframe> předělal jsem si tak svůj web. do každého souboru jsem vložil <iframe> do kterého se načítá právě to menu ( http://www.srandovnik.wz.cz ) a do toho souboru menu.html do hlavičky řádek <base target="_top">. Výhodu vidím v tom, že stačí upravit pouze ten jeden soubor "menu.html" a projeví se to na všech stránkách, přičemž problémy, jako je dávání odkazů na stránky v rámech odpadly. Měl jsem to za deset minut hotové. |
||
Martin Novák Profil |
#8 · Zasláno: 8. 4. 2005, 08:04:37
iframe je docela dobrý nápad. Ještě na to mrknu a promylsím to. Barvy už jsem sladil. Je to lepší. Někteří si i všimli.
|
||
Martin Novák Profil |
#9 · Zasláno: 8. 4. 2005, 08:16:16
A není iframe to samé? Tím si moc nepomohu...
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0