Autor Zpráva
Kubes
Profil *
Potrebujem pomôcť s vybratím farby. Vypracoval som dva sebe podobné návrhy:
Prvý:

Druhý:

Prípadne budem vďačný aj za úplne nový návrh.

Stránka ešte nie je úplne dokončená, tj. že tam ešte pár vecí chýba. Nechcem pokračovať, kým nebudem mať jasno, ktorú verziu mám dokončiť.

P.S.: A prosím odpusťte si kritiku typu "je to hnusné ...". Napíšte, čo sa vám nepáči a ako by ste to zmenili. Každý názor je výtaný
Railbot
Prípadne budem vďačný aj za úplne nový návrh.
Jistě, zadarmo ti někdo vypracuje nový návrh. Nic ve zlém, ale ty barevné kombinace jsou jedna horší než druhá. Evidentně ti bohužel schází jakékoli grafické cítění. Proto doufej, že ti zde dá někdo dobrý tip na nějakou kombinaci.
Kubes
Profil *
Jistě, zadarmo ti někdo vypracuje nový návrh. Nic ve zlém, ale ty barevné kombinace jsou jedna horší než druhá. Evidentně ti bohužel schází jakékoli grafické cítění. Proto doufej, že ti zde dá někdo dobrý tip na nějakou kombinaci.

JJ, grafika je moja slabá stránka. Ja som skôr zameraný na technológiu. Problém je, že som na ňu sám, lebo spolužiaci aj so spolužiačkami len v kuse kecajú, ale nedajú mi priamy nápad, s čím by som mohol pracovať.
Mistr
Kubes
Měl-li bych si vybrat z předložených dvou variant, pak volím tu druhou - modrou. Sice mám rád oranžovou, avšak myslím, že modrá v tomto případě (snad) nebdue tolik pálit do očí.

K oběma návrhům jeden dotaz: co bude pod tím IFRAME? Prázdné bílé místo?

Závěrem Ti musím poděkovat za exkurzi do slovenského prostředí. Zatím jsem měl možnost poznat jen menu "Soubor", "Úpravy", "Zobrazit" atd. :-)
Kubes
Profil *
V iframe bude premietaný obsah stránky. To znamená, že hlavný dizajn ostáva, len sa bude meniť obsah iframu. Ako som napísal, nemám to ešte dokončené. Najprv chcem vyriešiť problém s grafikov. Beriem každý nápad, ako to vylepšiť.
Kubes
Profil *
V iframe bude premietaný obsah stránky. To znamená, že hlavný dizajn ostáva, len sa bude meniť obsah iframu. Ako som napísal, nemám to ešte dokončené. Najprv chcem vyriešiť problém s grafikov. Beriem každý nápad, ako to vylepšiť.
Petr Tichý
"Beriem každý nápad, ako to vylepšiť."
Upřímně ... nechat si design vytvořit.
Mistr
Kubes
Já jsem se neptal co bude v IFRAME, nýbrž co bude pod IFRAME. :-)
Kubes
Profil *
Ahaaaaaa, :-D To ešte neviem. Uvidím, podľa farby.
oogi
To nahoře je lepší, ale i to je špatné... hlavně zvolení barev - šedá málo kontrastní a zelená s oranžovou se tlučou co to jde...
Davex
Kubes
Pro výběr vhodné barevné kombinace by se ti mohl hodit Generátor barevných schémat http://www.wellstyled.com/tools/colorscheme2/index.html .
lopik
Kubes
akoze chodim na tuto istu skolu ale no myslim si ze ta moje hodnotenie nepotesi. hroza...
Mistr
lopik
Pak zkus něco spolužákovi navrhnout, ne? Přeci jenom se tady již nějakou dobu pohybuješ...
lopik
Mistr
mas pravdu ale predsa len nechodime do tej istej triedy a toto je web triedy do ktorej chodi on.
Kubes
Profil *
V poriadku, beriem kritiku, už pracujem na novom návrhu.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0