Autor Zpráva
weberko
Profil *
co poviete na túto stránocku: http://rodriguez.wz.cz/pen/
Taps
Profil
Píše ti to chyby při kliknutí na jinou jazykovou verzi. Tabulku bych nahradil divy. A metatagy bych také rozšířil o více hodnot.
Lexter
Profil
Warning: main(jazyky/en.php): failed to open stream: No such file or directory in /3w/wz.cz/r/rodriguez/pen/lang.php on line 62


Warning: main(): Failed opening 'jazyky/en.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /3w/wz.cz/r/rodriguez/pen/lang.php on line 62


1) Bez obrázků jsem naprosto ztracen. Chybí alty či podsunutý text.
2) Animace už na web nepatří, tudíž bych uvítal statické ikonky vlajek.
3) Obsah je naházený jen tak halabala, přes sebe, za sebe a kdo ví co ještě.
4) Dosaď do návrhu třeba generovaný text ( www.lipsum.com ).
5) Nelíbí se mi efekty u fotek.
6) Zařad klikací logo.
7) Opusť tabulkový layout a zkus CSS.
8) Začínám mít averz proti Embosu v logu a dalších částích stránek. Hlavně s touto záložkou se musí pracovat nanejvýše opatrně.
9) Je to taková nudle bez obsahu. Přisadil bych to k hornímu i dolnímu okraji.
10) Navigace? Bude? Nebude? Ukaž ;).
11) Moc mi nesedí to pozadí body.

Verdikt:

1/10. Není to úplně špatné (0/10), ale já osobně bych doporučil přepracování designu a opravení skriptů ;).

PS, ale jak jsem si všiml, je to lepší než tvá homepage http://rodriguez.wz.cz/ , držím palce :D.
Inpocasi
Profil
Lepší by bylo dát tam obrázky bez těch nehezkých rámečků zelených (napadobující tlačítko), všechno bych dal na bílou stránku bez loga (jenom s nadpisem Penzion...) a bude to vypadat čistě a jednoduše - jako vizitka. Tohle je nic moc a zákazníka to spíše odradí.
souki
Profil
Lexter
Musíš přijít pod IE. Ve FF to bere nějaké divné nastavení výchozího jazyka
Lexter
Profil
souki


Co budu dělat? Já používám Operu ;(((, jsem v troskách.
Flip
Profil
vlajky vlají! na tramvaji vlajky vlají xD hrůza a děs... www.moderniweb.cz > www.jakpsatweb.cz
weberko
Profil *
Ten jazyk tam bude este dodany, este nemam preklaady tak bezy len SK jazyk Ta stranka rodriguez nieje moja a viac menej snou nemam nic spolocne len som to nemal kde zatial nahrat tak zatiel aspon tak. Obrazky na vlajockach este doladim aby tam neboli tie biele okraje. Meta tagy som tam zatial naschval nedaval ziadne.

Lexter:
k 1: tomu vobec nechapem ake obrazky ti chybaju?
k 2: stranku som chcel ozivit nech to nieje len holy text. a myslim ze na tom nieje nic zle. biele pozadia tam opravym
k 3: Text nieje nahadzany ved ma formu podla mna.
K 4: co povazujes za generovany text?
k 5: a mne sa strasne pacia efekty fotiek
K 6: Nevies naco by tam bolo klikacie logo ked tam je len jedna stranka? to uz mas naucene otazky ci co???
k 7: v CSS tiesim len texty zo svojich zvlastnych dvovodou
k 8: Mne sa to velmi paci.
K 9: No podla mna sa tam dozvies vsetky podstatne veci o penzione. nie?
k 10: navigacia nebuje je tam malo veci nato aby tam bola.
K 11: bodky v pozadi doriesim nevedel som co tam zatial dat. to je len docasne

No mne to dava v kazdom prehliadaci ok.
Lexter
Profil
weberko

1) Když si vypnu obrázky, nejsem schopen určit kde jsem a jaký je smysl webu. k tomu by ti mohl dopomoci zástupný text v atributu alt pro obrázky.
2) Živé stránky frčí, ale nic se nemá přehánět. Prostě to už není IN.
3) Text není naházený, protože tam ani není, jen pár špatně zdformátovaných slovíček. Obrázky máš poházené tak, že nemám šajnu najít v nich nějaký řád.
4) Dal jsem ti tam odkaz: www.lipsum.com - zajdi tam a zkus zadat číslo 300 do toho políčka vpravo dole, poté vyber ten "ťuplík" words a odklepni na tláčo. Co se stane? Vygeneruje se ti 300 slov náhodného textu, který tvůrci stránek dávají na ukázku do návhů.
5) "Bohudík" web není tobě ale o dalších milionech a milionech dalších lidí.
6) Jak to má vědět, když jako návrh stránky předložíš něco, co ani zdaleka nepřipomíná web? Z těch pár nechutností jsem vyrozuměl jen to, že je to velmi nedokončený web. Co nedokončený web, ale i velmi nedokončený návrh webu. Proto si ani nemohu domyslet další věci, které by na webu byly či nebyly. Sorry za takovou odpověď, ale na otázku se nedá reagovat jinak.
7) Ty důvody bych chtěl "vidět", ale vlastně ani nechtěl.
8) Proti gustu žádný dišputát, ale hezké to rozhodně není, když s reliéfem neumíš pracovat.
9) Dobře, mě osobně je to fuk.
10) Dobře.


Mám pro tebe radu: Zkus ostatní kluky poslouchat. Spousta lidí tady o tom ví hodně a byla by hloupost je neposlouchat. Mě neposlouchej, stejně mám jen naučené otázky od těch PROFIKŮ.
weberko
Profil *
Lexter:
1. povedz mi jediny dvovod preco by bezny uzivatel mal zobrazovat stranku bez obrazkoi? no ale nech to nieje problem doplnit.
2. ty povazujes tie moje 4 vlajocky za prehananie? no tak to akosi nechapem
3. My chces povedat ze nemam sajny ako su ulozene obrazky? ved sa kukni prve dva su pekne pod sebou rovnakych rozmerou potom su pekne ulozene 4 rovnake a nasledne su zase 2 rovnake.
4.A toto my tam ma byt akoze naco? ved na tych par sloviciek by mi to bolo na dve veci.
5.no ja co som to ukazal viacerym tak povedali ze je to pekne. tak neberem ti tvoj nazor.
6.ktomu sa nemienim vyjadrovat je to tvoj nazor ja mam svoj
7.ked nechces, nechci. :-)
8.-
9.Vsetky texty som dostal co som si mal vymyslat len tak slovicka ci co?
10,-

Aspon si to priznas ze to mas len naucene. kukal som tie tvoje navrhy a ja mozem tiez napisat ze sa mi niektore nepacia. je to moj nazor a nikto mi ho nevezme.
Lexter
Profil
1) Protože i dnes jsou uživatelé s pomalým připojením. Ti si dost často obrázkiy vypínají. Dokonce i já to dělávám, když můj signál nejede tak jak má.
2) Nepovažuju vlaječky za přehnané, považuji za přehnané použití animací.
3) Prostě ti tím chci říct, že zarovnání obrázků stojí za prd. Také jejich rozložení je přinejmenším nesmyslné.
4) Chováš se jako malý harant. Když to tady používají všichni, asi tom na něco je.
5) No vidíš, mě se to nelíbí a jsem rád, že mi můj uslintaný názor nebereš.
6) Jen si jeď podle svého.
7) Tvůj problém.
8) No co no, neumíš, tak se s ním nauč a bude to daleko lepší.
9) Ty bláho!!! Tady to opakovat do zemdlení je na nic.

www.lipsum.com , www.lipsum.com , www.lipsum.com , www.lipsum.com , www.lipsum.com , www.lipsum.com , www.lipsum.com , www.lipsum.com , www.lipsum.com , www.lipsum.com , www.lipsum.com .

10) Jak myslíš.

Co sem lezeš, když jen chceš, aby ti všichni říkali, že je to nádherné a nemá to chybu? Tak já ti to řeknu na rovinu. Je to odporné. Za takovou prezentaci bych se styděl až na měsíc!

V tom je ten obrovský a pro tebe nepřekonatelný rozdíl. Mé návrhy se opravdu dost často nelíbí, ale naslouchám kritice a snažím se použit. Pokud mi něco nejde, zeptám se, nebo si to najdu. Nehodlám nijak machrovat a doufám, že kluci a holky tady to pochopí, protože mě už trošku myslím znají. Lidí jako ty se nebojím, páč mi se svým přístupem a schopnostmi nesahají ani po paty. A stejně tak nesahají po paty 98 % uživatelům zde, kteří sem chodí pro to, aby se poučili a naučili. Není jim ukradená vznášená kritika a snaží se z ní poučit, ač je to někdy težké.

Zdar
tiso
Profil
Lexter - pekná bodka...
Lexter
Profil
tiso

Sorry, jsem cholerik a někdy mi to prostě ujede.

weberko

Naštěstí ty tu nejsi od hodnocení mých návrhů. Předmětem kritiky je tvá "stránka".
tiso
Profil
Lexter - myslel som v dobrom - presne tak ako som to napísal. Ale dosť bolo môjho OT...
Lexter
Profil
tiso

Já vím, jen jsem cítil potřebu se omluvit za to své vylévání vzteku. Ale dost bylo i mého OT :).
MVK
Profil *
Všechno naplácané na jedné stránce = velké a nepřehledné.
Funguje pouze v IE.
"Stíny" u loga vypadají ošklivě.
Všechen text stejným fontem bez jakéhokoli zvýraznění nadpisů (v IE 6.0). Ve FF (2.0) jsou zvýrazněny nadpisy, ale zase chybí text.
Na webu se lépe čte bezpatkový font, třeba Verdana.
Mapa je i po zvětšení mrňavá - co třeba mapy.sk?
PHP háže chyby.
Za tečkou se dělá mezera, mezi závorkou a textem uvnitř se mezera nepíše.

V souhrnu to vypadá jako můj první web a k čemu je tam potřeba php netuším.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0