Autor Zpráva
Adolf
Profil
Co hovorite na tuto stranku a co sa tam da vylepsit?? www.anor-drd.sk
Vladosik
Profil
Tak jen zbezne. Ty odkazy v menu nejsou moc videt, navic asi bych je zvetsil. Take bych vse nedaval do tabulek... Proc je v paticce anglicky text?? Chybou je stale stejny title, description a keywords...
Lexter
Profil
Já to trošku rozvedu.

1) Odkazy v menu mají velmi malý kontrast a jsou i malým fontem.
2) Stránka mi kvůli jakoby nedokončené patičce přijde jakoby useknutá a že by se mohl obsah každou chvíli vylít ven.
3) Ta reklama je tam jako pěst na oko.
4) Obrázky v obsahu: Text je na ně moc nalepen.
5) bez obrázků zkola nepoužitelné. Hodily by se alespoň alty. takhle je vypnuté nemám a nevidím nic z loga, nadpisů.
6) Bral bych okolo obrázků v obsahu nějaké hezké "dřevěné" rámečky.
7) Ta mapa by se dalo nakreslit hezčeji, zkus si s ní pohrát.
8) Kód je opravdu lahůdka. nepoužívej tabulky a zaměř se spíše na css.
9) Všechny styly prdni do externího souboru a nedávej je přímo do HTML.
10) Odkazy v menu dej do seznamu <li>.

Verdikt:

3/10 - Tématika pro mě i zajímavá, ale provedení jak designově, tak i na úrovni kódu dost zaostává.
WanTo
Profil
Nepoužívej font Comic Sans! Jinak design na první pohled hezký a zajímavý, jen text je poměrně malý, málo kontrastní a blbě se čte.

OT, k DrD: Navštiv RPG fórum a uvidíš, že DrD není všechno ;-)
adolf
Profil *
lex.. nechapem bod 2,5

k bodu 8 sa chcem spytat, ako mam robit efekt tabuliek, ked napr div nepodporuje robenie stlpcov
k bodu 7: mam aj krajsiu mapu, tato je len taka zbezna "aby ludia nehovorili, ze tam nic nieje"
Corwin
Profil
adolf: nastuduj si css vlastnost float. divů a jakýchkoli jiných objetků můžeš umístit vedle sebe kolik chceš, já například dělám efekt dvou-sloupcových tabulek pomocí definičního seznamu.

takže: vlastnosti float a clear. jde to i přes absolutní pozice, ovšem v tomto případě bude problém s vycentrováním a patičkou -> nedoporučuju. také jestě lze použít display: inline; ovšem float (obtékání) je univerzální atribut :)

tabulkové lay-outy už se dávno nepoužívají, nastuduj si pořádně css :)

PS.: k obrázkům - Lexter má naprostou pravdu - když si v opeře vypnu obrázky, tak díky tomu, že nepoužíváš alternativní barvy pozadí tak na mě vyskočí světle hnědý nečitelný text na bílém backgroundu.

design máš pěkný, celkem se mi líbí - ale právě výše zmíněné body jsou celkem nedostatky.

//edit: nechápu strukturu url, proč je to tam 2x? http://www.anor-drd.sk/galeria/galeria/
a když už používáš mod_rewrite, zkus si tam dát alespoň základní přesměrování s adresy bez www na adresu S www (nebo naopak)
adolf
Profil *
to galeria galeria je iba povizorne, lebo na galeria/obrazky sa prave pracuje a nechcem, aby sa zobrazovalo este nedokoncene...

dik za pripomienky
Adolf
Profil
kuknite si vynovenu verziu iba uvodnej stranky, ze ci to splna standardy... www.vyvoj.anor-drd.sk
Manq
Profil
Adolf
1. Doplň klikací logo
2. Menu do seznamu <ul><li>položka menu</li>atd...</ul>
3. kód je celý takový <div>ný
4. tag <center> se už nepoužívá
5. Doplň alty obrázkům
6. Tabulky vyházej, jak řekl Lexter
7. Zkus alespoň trochu zmenšit počet chyb, které hází validátor.
Adolf
Profil
preco mam dat menu do zoznamu??
aky je to divny kod, je to zle, ked pouzivam div-y??

ako mam nahradzat tabulky??
Manq
Profil
Adolf
mluvím ted o této stránce www.vyvoj.anor-drd.sk
menu v seznamu >>>
Semantika.name
<div> můžeš používat, ale takovéhle množství? to je podle mě dost.
tabulky se používají na tabulková data, ne na layout stránky
Adolf
Profil
totizto ja pouzivam tie divy, ako obrazky, aby som ich pri dalsich skinoch mohol zmenit v css... ako to mam inak urobit??
Adolf
Profil
cim mozem tuto tabulku nahradit, ked ju nemam pouzivat??

<table class="blok_svetly">
<tr><td width="100%"><big>Herňa opäť funguje</big></td></tr>
<tr><td>Herňa už funguje a je trochu vylepšená ajaxom, čiže sa vám bude pohodlnejšie hrať. (ak sem teda vôbec niekto chodí)</td></tr>

<tr><td class="pata"><a href="http://anor-drd.sk/uzivatelia/1/" onMouseover="ddrivetip('<b>Stav:</b> offline <img src=/grafika/offline.gif /><br><b>Posl. pohyb:</b> 26. mája 2007 10:12',null,200)"; onMouseout="hideddrivetip()">Firgas</a> <img src="http://anor-drd.sk/grafika/EIP.gif" alt="Hlavný administrátor" /> - 20. mája 2007 14:44</td></tr>
</table>
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0