Autor Zpráva
amorekj
Profil
Čau,
moje první stránka je http://amorekj.ic.cz ... Je kompletně změněna takže bych doporučoval se tam trošičku podívat a napsat sem komentář (jestli je dobrá, jestli by potřebovala dokončit, nedostatky, ...). Dík za okomentování mé pololetní práce
Taps
Profil
Položky menu a anketa jsou podle mě zbytečně moc široké. Na ty odkazy co máš v hlavičce bych dal nějaký zajímavý hover efekt...
Mistr
Profil
amorekj
(1) První, co mě zaujme, je skutečnost, že předkládaná stránka je velmi temná (zvláště logo) a na můj vkus má i "divné" menu.
(2) Web byl načten za 0.107296944 sekund. - hezký údaj. A co já s tím?
(3) Proč má každá stránka dublovaný nadpis? Každý tedy jinou velikostí písma. Například Moje tabulky a hned pod tím Moje tabulky.
(4) Tabulky jsou naprosto nečitelné.
(5) Oprav si popisek u položky menu Partnerské horoskopy.
(6) Je vhodné, pokud má stránka stejný nadpisek jako je položka v menu, která na ni odkazuje. To u Tebe vždy není.
(7) Doplnil bych klikací logo.
(8) Texty ve stránce O mně by si ještě zasloužily poupravení, nemyslíš? Například První fotka jak slejzám skálu na GO kurzu ze třídou a ta druhá fotka to jsme vodili slepi po lese a pak jsme se vyměnili. Občas doplň mezeru či čárku.
(9) Ve stránce Kamarádi mě fascinuje popisek k Jakubu Brabencovi: Je silné postavy... Toť vše, co se o něm dozvíme.
(10) Proč má nabízená ikonka webu takový neobvyklý formát?
(11) Odstraň zákaz pravého tlačítka.
(12) Závěrem dovol jedne odobní dotaz: čím se liší e-mail pro holky a pro ostatní lidi?
Manq
Profil
amorekj
1. Den: Pátek
Svátek má: Viola
Dnes je 25. 5. 107 | Aktuální čas: 16:42:23 hodin
Tyto vlastnosti nejsou Vaším prohlížečem podporovány

to vyhoď
2. doplň klikací logo
3. Menu dej do seznamu,v levém sloupci v kódu
4. vyhoď ten divný-trapný hýbající se obrázek na Úvodní stránce
5. nevím proč tam máš nadpisy sekcí dvaktrát
6. pozadí, co máš v levém sloupci se tam vůbec nehodí
7. <h1><div id="novinky">Soutěže</div>Soutěže</h1> - vkládáš blokový element do řádkového
8. tag <br /> není párový, ty ho jako párový máš
9. tag <center> už se nepoužívá
10. <title>Soutěže | Michal Voldán - Osobní stránky</title> - to patří mezi <head> a </head>


To je jen zlomek toho, co těm stránkám lze vytknout.
Jestli to jsou opravdu první stránky, tak je to ještě celkem dobré. Moje první stránka vypadali hůř.
Mistr
Profil
Čím se liší toto hodnocení od hodnocení http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=2&topic=40 872 - to názorům tamních kolegů nevěříš?
Manq
Profil
Mistr
něco přece jen změnil ;-)
Petr Tichý
Profil
Pokud je toto lepší, tak bych nerad viděl to horší.
Railbot
Profil
Manq
7. <h1><div id="novinky">Soutěže</div>Soutěže</h1> - vkládáš blokový element do řádkového
Ale ale...nadpisy jsou blokové prvky ;) Spíš bych poukázal na to, že ten div je tam zcela zbytečně.
Manq
Profil
Railbot
aj, chybička se vloudila,
amorekj
promiň, moje chyba
amorekj
Profil
(4) Tabulky jsou naprosto nečitelné. - zmenim aby byli citelne
amorekj
Profil
3. Menu dej do seznamu,v levém sloupci v kódu - nerozumim jak to myslis :(
Manq
Profil
amorekj
<ul><li>položka</li> atd</ul>
Str4wberry
Profil
1) Při vypnutí obrázků není hlavní obsah webu téměř vidět
2) Odstranil bych ty amatérské prvky:
- smajlík bušící do monitoru
- Nastavit si tento web jako domovskou stránku.
- Přidat tento web k oblíbeným.
- Tyto vlastnosti nejsou Vaším prohlížečem podporovány
+ další zbytečné javascripty: datum a čas, svátky
3)
<br>Toto foto je foceno 5.Dubna 2007 foťákem v mobilu</br>
<br>(mobil: Sonny Ericsson W810i - 2.0 MEGA PIXELS)</br>
br, br:) proč to nehodit do odstavců - výsledek by měl být stejný
4) Nelíbí se mi moc barvy a jejich rozvržení -- třeba to "pekelné" menu se nehodí k logu a obsahu. Trochu šetři těmi lineárními přechody.
5) Pozor na základní typografické chyby (chybí mezera po čárce, tečce x přebývá mezera před čárkou, tečkou)
6) Chtělo by to víc zapojit CSS styly viz:
<br></br>
<center>
Proč to neobalit centrovaným divem a nastavit mu margin-top?
7) Přijde mi, že máš děsný bordel v divech a podobně -- obdivuju Tě, že se v tom vyznáš :)
8) index.php?czech=moje_stranky -- zajímavé, hlásíš se k čechům i odkazy ;)
9) Anketa nějak nepasuje do menu
10) Vítam vás na mé osobní... - Vítám vás na své osobní...

Trochu mi to přide jako když Pejsek s kočičkou vařili dort. Všeho (zbytečných js) moc škodí.
Pokud je to opravdu první web tak WOW! Jinak hodnotím 3/10.
souki
Profil
Dnes je 26. 5. 107 // a kruciš...
Keilew
Profil
OT: by mě zajímalo, jestli máte legální kopii Adobe Photoshop CS2, když to tam tak okatě píšete...
amorekj
Profil
Str4wberry
Já se teprve učím toto všechno v praxi a zrovna si nemužu vzpomenout na ten "centrový div"...
Neporadil bys mi??
amorekj
Profil
Keilew
No tak já to mám jenom na vyzkoušení - těch 30dní, ale oni
Ondřej Kavalír a Leslie Dahlberg ti to mají nelegálně ( alespon myslim ) ...
Keilew
Profil
amorekj
Děkuji za informace, předám dál policii, jelikož je trestným činem nenahlásit trestný čin;-)
Petr Tichý
Profil
amorekj
Tak ty seš dobrá sketa.
Mustafa Ibrahim
Profil *
amorekj
máš recht – lepší teplej bonz než falešný kamarádství :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0