Autor Zpráva
witiko123
Profil *
Vytvořil jsem v js webové stránky fishgames. Rád bych věděl, jak se vám líbí. Všechny texty na webu jsou v jednom html souboru a při klikání na odkazy se části webu odkrývají/skrývají css. Stránky jsou zatím v beta verzi.

http://fishgames.ic.cz
DJ Miky
Profil
Všechny texty na webu jsou v jednom html souboru a při klikání na odkazy se části webu odkrývají/skrývají css.

To je právě podle mě největší chyba. Dost dlouho se to načítá, nápis "Loading" moc nepomáhá k dobrému dojmu z webu.

Blbne ti tam kódování.
Lexter
Profil
1) Vyhoď loading.
2) Máš zcela pokažené kódování. Zobrazuje se mi nechutná hatmatilka.
3) <bgsound src="" loop="1" id="bgsnd"> : ještě že to mám blokované. Nikdo mi nebude rušit mé depešáky. To zruš, jen to otravuje.
4) Takly mi dodala ta odporná reklama, co mi zakryla půlku stránky.
5) Všechny stránky mají title LOADING.... proč to?
6) V kódu vidím zbytečné javaskripty (asi tak reklama).
7) Struktura se dělá pomocí CSS a ne tabulek.
8) Hodilo by se ohraničení stránky.
9) Tak mohutný výběr jazyka mi přijde dost humpolácký.
10) Screeny by se mi líbily klikací s odkazem na větší verzi.


Není moc co hodnotit. Celé kompletně přepracovat. Držím palce při další tvorbě. ;)
witiko123
Profil *
díky za kritiku

Má odpověď:

2, kazí mi to ruský server
3, src je prázdný. Takže tě nic rušit nebude. Na stránce je tlačítko, kterým se zvuk zapíná.
4, Je to hnus, já vím. Asi changenu hosting
5, Já tam vidím title Fishlabs 3D - Mobilní Java hry
Lexter
Profil
witiko123

Jiný hosting? Nebyl by? Tak jsem se na stránku podíval znovu a ani se nenačetla.
Petr Tichý
Profil
"2, kazí mi to ruský server"
Co je to za blbost?
witiko123
Profil *
No když si to spustím v jiném prohlížeči, než IE, tak se mi ukážou stránky v špatném kódování.
Když si je spustím z disku, je vše v pohodě. Když to pouštím v opeře, tak přiřadí stránce nějaké ruské kódování, i když mám v hlavičce napsáno, že je stránka kódovaná v utf-8 (<META charset="utf-8">). Ten ruský server, když přidává do stránky reklamu, tak asi taky změní hlavičku dokumentu, nebo prostě nějak prohlížeč zblbne.
bukaj
Profil
kromě toho, že je to dělané v tom JavaScriptu, což považuji za naprostou blbost :), je to jednoduché, a tak se na tom nic nedá zkazit.

až budeš stránky dělat znovu, tak pro určení kódování (př. pro UTF-8) se používá: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
mukis
Profil
Šmankote!
1# Oprav si kódování, nic nemůžu přečíst.
2# Dej si to na jiný hosting, já se na to koukám a najednou mi zboku vyjede reklama.
3# Tabulky-ne. Dej to do css.
4# <br><br><br> Chrochtající traktor už taky není zrovna nejmodernější.
5# Na pár obrázků a dva odstavce potřebuješ kód, dlouhý až za roh.
6# Text nezarovnávej doprostřed.
7# Vlaječky by taky mohly být menší.
Není na tom nic hodnotit.
kwit
Profil
ejhle, ja ze se koukam na tu stranku a ona to byla jen reklama.. proc je ten text zarovnany na stred??
tajny spion
Profil
Nic proti ale stahuje se to v pomeru k ostatnim webum mrte dlouho.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: