Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
humpolak Profil * |
#1 · Zasláno: 6. 6. 2007, 21:18:45
prosím o kritiku webu penzionu sněženka
|
||
mukis Profil |
#2 · Zasláno: 6. 6. 2007, 21:26:46
1# Všude samá modrá... ještě k tomu v takovém odstínu.
2# Chybí klikací logo. 3# Menu uprav tak, aby bylo na jednom řádku. 4# Menu je nepřehledné, nějak ho graficky zvýrazni. 5# Zpřehledni text. Odstavce odděl mezerou. 6# Taky by bylo dobré dát menu do seznamu. 7# Kód je moc DIVoký. |
||
DJ Miky Profil |
#3 · Zasláno: 6. 6. 2007, 21:47:01
K výše uvedenému dodám:
- Do menu určitě přidej hover. - Oranžový text na sytě modrém pozadí se nečte nejlépe... - Nepodtrhávej nic, co není odkazem. - Adresu v levém sloupci bych upravil, aby „Dolní 125“ bylo na jednom řádku (tvrdou mezerou). - Před čárkou a dvojtečkou se nedělá mezera (levý sloupec). - Novinky v levém sloupci odděluj něčím jiným, než nenastylovanou čarou. Nevypadá to pěkně. |
||
Taps Profil |
#4 · Zasláno: 7. 6. 2007, 07:12:14 · Upravil/a: Taps
Chybí mi tam hover efekt.
|
||
tajny spion Profil |
#5 · Zasláno: 7. 6. 2007, 14:13:12
Vice odkazu v textech. Hover u menu. Mezi jednotlivymi ikonkami (Odkazy) mezery (vspace="n").
Modry zbarveni se mi LIBI. Skus akorat odladit odstiny tak aby to ladilo s tim "blbym" prouzkem od WZ |
||
l007 Profil |
#6 · Zasláno: 7. 6. 2007, 19:08:07
Na můj vkus je tohle moc jednotvárné. Nezaujme, ale zároveň i neodradí. Možná budu OT, ale momentálně čtu knihu o webdesignu a tam píší, že bys neměl používat jednu barvu o více odstínech na všechno. Jinak bych ti doporučila, abys udělal odrážky u seznamů bílé a rozlišil menu od obsahu a pozadí. Jinak se mi to zdá celkem ok.
|
||
Časová prodleva: 3 měsíce
|
|||
Twyks Profil * |
#7 · Zasláno: 23. 8. 2007, 16:51:52
Mohu vědět kdo založil tuto diskuzi ? web patří mě a žádného Humpolaka neznam.
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
0