« 1 2 »
Autor Zpráva
art4web
Ahoj, bol by som rád aby ste ohodnotili moj web ktorý presiel v predchadzajucich tyzdnoch kompletnou rekonstrukciou (ako grafickou, tak štruktúrou a kodom). Pri tvorbe som sa sústredoval hlavne na to aby bol web elegantny, prehladny, jednoduchy. Dufam ze sa mi to podarilo. Som zvedavy na vese hodnotenie.
www.art4web.sk
Ešte som zabudol na ohodnotenie grafických prvkov na uvodnej stranke - ikonky (web,logo,print)
Manq
art4web
hodně pěkný web. chválím
DJ Miky
Tooltipy jsou až moc průhledné - pokud se objeví nad textem, jde jen ztěží přečíst...

Odkazy nejsou podtržené, hlavně, že tam máš Prohlášení o přístupnosti, kterému tím odporuješ.

Nápisu „Status: Online“ asi nebude rozumět moc návštěvníků.

Na stránce Kontakty je mobil z obou stran useknutý a nevypadá to pěkně.

Ještě na stránce Prohlášení o přístupnosti máš překlepy v klávesových zkratkách - „Atl“ -> „Alt“.
Kamil V
nelíbí se mě v hlavičce přechod té fotky na podivně zelenou

taky to děvče na fotce mohlo být otočený, takhle nastavuje světu... tamto...

proč sou v hlavičce slova WEBDESIGN a LOGO DESIGN ve stejné výšce a PRINT DESIGN je výš?

reference mají menší padding než ostatní texty

texty na mě působí rozházeně
art4web
DJ Miky
No hej...s tymi tooltipmi som si este neni celkom isty....zrejme pouzijem uplne iny engine aj s inym pozadim pre tooltip.
O tych odkazoch viem ale nechcel som ich podrthavať lebo sa mi to nepáči. No tak pristupnost musi byt potlacena na ukor designu :)
Co by si ine navrhol namiesto Status: online, offline?
Ta fotka mobilu...fotil som to ja a takto sa mi to podarilo :) neviem ci by tam cely vycapeny mobil vyzeral dobre
Dakujem za tie Atly - Alty :)
DJ Miky
O tych odkazoch viem ale nechcel som ich podrthavať lebo sa mi to nepáči.

Děláš stránku pro sebe, nebo pro lidi?

No tak pristupnost musi byt potlacena na ukor designu :)

Doufám není myšleno vážně... :-)

Co by si ine navrhol namiesto Status: online, offline?

„Status: online“ bych tam nedával vůbec a u offline dal nějakou poznámku „Tato stránka již není k dispozici“ nebo tak něco... Šlo by to poznat i bez toho, kdyby byly podtržené odkazy...
art4web
Kamil V
Texty posobia rozhadzane? ako to myslis? to snad nie......dal som si na nich zalezat.
dievca nastavuje svetu.........no co uz :) mozno som sa tym snazil nieco povedat :)
PRINT DESIGN je vyssie? o kolko px? ja ho mam normalne.
ano referencie maju mensi padding inak by mi to nevyslo.
DJ Miky
PRINT DESIGN je vyssie? o kolko px? ja ho mam normalne.

O dva pixely (FF2 / WinXP):
Kamil V
Texty posobia rozhadzane? ako to myslis?
tak že nepoznám kde začíná a kde končí nějaký tématický celek. Subjektivní názor, pokud budu jedinný, tak na to nehleď

PRINT DESIGN je vyssie? o kolko px?
o 2px (MSIE 6.0 SP2)

ano referencie maju mensi padding inak by mi to nevyslo
ale vešlo, stačí dát 3 a 3 pod sebe, tedy takhle:
* * *
* * *

(co hvězdička, to reference)
art4web
Kamil V
Chapem, dik
DJ Miky
Dakujem za screen, idem to pozriet

Edit: ano je to aj u mna nizsie. zvlastne ze sa na ten design pozeram dva tyzdne a nevsimol som si to :) dik
art4web
Print ikonky opravena - bola to nepresnost v obrazku
Romanticka
Ten mobil v tom kontaktu je hrozny.
Ten prechod je taky divny v te hlavicce.
Pekny je ze kdyz jsem mysi nad textem tak se podbarvi.
ray
Profil *
...nechapem preco to dievca na obrazku ukazuje svetu zadok...to si si uz nemohol vybrat lepsie foto na stranku? A co vlastne to dievca znazornuje...nejak neviem prist na podstatu. Ale inac co sa tyka webu....vyssi priemer.
WertriK
http://www.art4web.sk/index.php?page=/works/lek_dum
Optimalizácia pre vyhľadávače
Flash dynamický prvok
Implementácia
...

Trošku zvyš kontrast nebo to tam nedávej vůbec.
habendorf
EN verze by měla být celá EN, včetně menu atd.

osobni.cz bych si asi do referencí nedal, ale tvoje věc.

Kód je nějak silně předivovaný, třeba <div class="hr"><hr /></div> je docela zvláštní. Poněkud neobvyklé použití address. Menu nesnese ++písma.
Michalek
<a href="uvod#spolupraca" title="Zoberte ma do Vášho tímu" >
Zaprvé to vypadá jako že chceš aby se lidi hlásili k tobě (tzn. já se příhlásím do art4web a budou mě chtít) - volil bych jinou formulaci, nevím ale jakou :)

A zadruhé
<a name="spolupraca"></a> a <div id="spolupraca">

Tudíž to po kliknutí na záložku skočí k referencím, což asi nebyl záměr.
art4web
ray
Podľa je ten obrázok veľmi vhodný k celkovému designu webu. Čo znázorňuje? Nevidíš? sviežosť...fresh
WertriK
Ano tiež nad tým rozmýšlam
habendorf
Samozrejme ze bude celá cast webu anglicky. Zatial na to nemám čas tak som spravil aspon uvodnu stranku kde je text zo starej verzie webu.
<div class="hr"><hr /></div> je pouzitie <hr> s obrazkom ale v mojom pripade s linkou. neviem ci to nieje zbytocne ale budis.
Velkost pisma v menu...o tom viem a dufam ze si nikto nebude zvacsovat pismo tak aby malo 1.5 cm :) okrem tych co to skusaju.
Michalek
Neviem, mne to príde celkom pochopitelne. az sa s tým este stretnem ze to niekto takto pochopil zacnem premyslat o zmene. a ano to je zámer.
art4web
habendorf
A ešte som zabudol, ze kvoli tomu nadpriemernemu zvacsovaniu pisma som tam dal nastroje s ktorymi si navstevnik moze zvacsit text ktory potom nerobi ziadne problemy.
Railbot
art4web
Na tvé "nástroje" ti lidé, kteří mají defaultně větší písmo už v systému, budou dlabat. Přístup dufam ze si nikto nebude zvacsovat pismo je tak trochu...arogantní a hloupý. Ale každý podle svého. I podle toho lze usuzovat odbornou úroveň.
art4web
Railbot
Vôbec to nieje arogantný a hlúpy prístup. Kto chce, nech si zväčšuje. Preto sú veľkosti písma v relatívnych jednotkách. To že dúfam je podľa teba arogantné a hlúpe? hm tak to sa nad sebou musím zamyslieť čo myslíš? Ale nabudúce aj ty píš menej arogantné príspevky ok?
yderf
art4web
Keď už, tak aspoň nejaký pozorovateľný rozdiel. Na vyššom rozlíšení to skoro vôbec nie je zmena.
art4web
yderf
Máš na mysli veľkosť písma? Môžem vedieť aké máš rozlíšenie?
yderf
1280x1024 - aj zväčšené písmo je stále príliš malé. Radšej pridaj ešte jednu veľkosť.
Str4wberry
A.Obecně
1) Při vypnutí obrázků se odkazy v hlavičce dostanou mimo.
2) Zároveň zmizí ty nečitelné klikací obrázky nad patičkou.
3) Jednoznačně podtrhávej odkazy.
4) Některé texty zanikají na pozadí v hlavičce.
5) Nevýrazné tooltipy ještě navíc s pozadím ošklivé a špinavé zelené.
6) Možná by dole neuškodil výtah; všiml jsem si, že je na stránce Referencie (možná i jinde), ale je nevýrazný a vůbec na mě tak nepůsobí.
7) Aktuální položka v menu vy měla být zvýrazněna.
8) Když vypnu obrázky, tak mi zmizí odkazy pro +/- písma a zoberte mě do týmu.
9) Nepostřehl jsem, proč je připojený skript pro lightbox.
10) Odkazy pro změnu písma by měly být tvořeny javascriptem. Když vypnu javascrip, odkazy jsou nanic, ale vidím je tam.

B.Úvod (http://www.art4web.sk/)
1) Ty horní odkazy v referencích bych zrušil (protože něco nejsou odkazy) a udělal klikací celou referenci. Bylo by to intuitivnější a vypadalo by to lépe.

C.O mne (http://www.art4web.sk/omne)
1) Za výčtem „milovaných“ věcí chybí tečka.
2) Jednopísmenná slova nemají být na konci řádku.
3) „Stiahnúť CV“ a title Curricullum Vitae — nevím, jestli tohle někomu něco vysvětlí CV.

D.Získané ocenenia (http://www.art4web.sk/ocenenia)
1) V seznamu Ocenenia za kvalitné a graficky atraktívne webové prezentácie je použit spojovník místo pomlčky.
2) Ostatní text na mě působí chaoticky.

E.Kontakty (http://www.art4web.sk/kontakty)
1) 336-491-462 Ono existují nové formáty ICQ UIN, že jsem si nevšiml ;-)
2) Ten ukousnutý mobil je takový divný, možná do více zprůhlednit a dát doprostřed formu.

F.Prehlásenie o prístupnosti (http://www.art4web.sk/accessibility)
1) Štruktúra webu je vytvorená validným XHTML 1.1 — proč je tedy doctype XHTML 1.0 Transitional.
2) Použitie týchto skratiek v systéme Windows - Alt + klávesová skratka

Použitie týchto skratiek v systéme Macintosh - Ctrl + klávesová skratka

Mohlo by to být v jedné větě.

G.Referencie (http://www.art4web.sk/referencie)
1) viz B.1
2) Když si vypnu javascript, zobrazí se v logu dva obrázky pod sebou a překryjí mi část menu — nádhera.

Jinak design se mi dost líbí, akorát kód je trochu těžkopádný.
Hodnocení: 7/10
oogi
Nelíbí se mi odstín té zelené a řešení zvětšování písma. Jinak to jde.
dredie
art4web
rozhodne jeden z tech lepsich webu, co se tu najdou, ale od nekoho s nickem art4web bych cekal neco odvaznejsiho :)
art4web
dredie
Niečo odvážnejšieho? Tomu som sa chcel práve vyhnúť, malo by to pôsobiť skôr seriózne a elegantne.
Nemyslíš že ten nick sa odvíja od názvu stránky a nie opačne? :)
dredie
art4web
whatever (zalezi na tom?), kazdopadne jsem cekal trochu vice art :) Ale to je jenom muj nazor, fakt je, ze tahle sajta je rozhodne vice standartni a zrejme i akceptovatelna pro sirsi publikum :)

d.
art4web
Str4wberry
Dakujem ti za tvoje postrehy ku kódu, určite ich využijem na doladenie stránky.
edit: odpisem ti aspon na ten lightbox. Problem je v tom ze lightbox som chcel vyuzit na referencie ale potom som zistil, ze by to bolo zbytocne a kod som zabudol odstranit. uz je prec :)
ICQ UIN - U-user, I-identification, N-number ( 336-491-462 ) , co natom nechapes?

Ešte by som bol rád keby niekto pozrel web v Safari, pretože viem, že sa tam zle zobrazuje menu a poradil mi ako to napraviť. dik
Str4wberry
art4web
V Safari se zobrazuje snad všechno špatně (není myšleno jen na Tvůj web), proto bych si z toho zas tak hlavu nedělal.
« 1 2 »

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0