Autor Zpráva
unipow
Profil *
Ahoj, tak jsem to loni spustili a nastal pul rok, vhodný k bilancování... můžete nám trochu - nebo i více zanadávat??
unipow
Profil *
omluva - www.sluzby.cz
Plaváček
unipow

Položím jenom tři otázky:

1. proč jste k ďasu zvolili tak výrazné a očím nepříjemné barvy pro grafiku katalogu?
2. proč se kodér stydí podtrhávat odkazy, přijde mu to více sexy?
3. proč se na úvodní stránce trhaně a líně pohybuje text, který prostě nedočtu do konce, protože na to nemám čas?
Keilew
Toto vidím já a nechápu, co to je, toto...
quinux
Keilew
Nenainstalovaný flash ;o)

unipow
Vytuhává mi na tom Firefox, asi máte dost drsný jska.
Keilew
quinux
Děkuju, nechci;-)
Třeba na stránkách Hamé nepoznám, že mi flash chybí - maj tam totiž zástupné obrázky. Dobré, že?
quinux
Keilew
Děkuju, nechci;-)
Jak nechci? Ta flashová mapka se tak pěkně hýbe a ty zlý uživatel si nechceš nainstalovat flash :-D

Třeba na stránkách Hamé nepoznám, že mi flash chybí - maj tam totiž zástupné obrázky. Dobré, že?
Nj, Hamé si svých návštěvníků váží ;o)
unipow
Plaváček :
1.barvy byly problém od začátku, nechtěli jsem červenou nebo světle modrou, ať to nevypadá jako kopie...., začínali jsme tvořit loni před volbama a měli jsme zvolenou oranžovou bílou variantu, jenže s ní vyplaval do voleb Paroub.... a bylo po srandě, barvy hodláme řešit toto léto... nápady, které se ujmou zaplatíme
2. podtrhávat - nepodtrhávat, pro mě věčné dilema... co má matka, podprůměrný uživatel... co je vhodné pro ni??
3. problém flash - rekonstrukce se chystá v létě a zmizí to...
unipow
Keilew:
problém flash - rekonstrukce se chystá v létě a zmizí to... opakuju se
quinux : já vím, hýbe ... blbě hýbe.. špatně zvolená varianta od samého počátku... vyřeší se..
Petr Tichý
"2. podtrhávat - nepodtrhávat, pro mě věčné dilema... co má matka, podprůměrný uživatel... co je vhodné pro ni??"
Opravdu na to neznáte odpověď?
unipow
Petr Tichý
snad znám, před rokem jsem o tom nevěděl téměř nic.. bohužel v dnešní době... chceš li postavit dům, musíš se stát minimálně stavebním dozorem... já myslím podtrhávat..... ale...zdá se, že málo se podtrhává.. ufuf
Vladosik
unipow
Chcete znat treba jeden jedinny duvod proc podrthavat odkazy? Protoze na webu se pohybuji i lide s vadou zraku, kteri pote nedokazou v textu rozeznat odkaz od normalni slova...

zdá se, že málo se podtrhává
Me se tedy nezda, ufuf.

barvy hodláme řešit toto léto... nápady, které se ujmou zaplatíme
Jak to myslite? Mohu se nejak zapojit?:-)
unipow
Vladošík
u nás se podtrhává málo.... bylo řečeno, tak se nad tím zamyslím...

barvy... od července bude probíhat celý web rekonstrukcí... nabalilo se tam spousty novinek.. a musí se pročistit a promazat "soukolí".. u toho hned chceme řešit grafiku... pokud přijde nějaký dobrý nápad, a ujme se... určitě se domluvíme..
tajny spion
- Odsad (margin) web zleva.
- nebo jeste lip pro jeho sirku vycentruj
- posli mi pls na tajny.spion@seznam.cz jak se dela barevne poztadi a uprava ramecku u title (obrazku, textu). Dik moc.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0