Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
sTeeVe Profil |
#1 · Zasláno: 20. 6. 2007, 21:53:15
Zdravím všechny an tomto fóru.
Právě jsem zkušebně spustil novou verzi magazínu Přečtisito. Prosím o kompletní zhodnocení. Jediné, o čem vím, že mohly být chyby v ie6, ty odstraním.. Díky, sTeeVe PřečtiSiTo.cz |
||
Kamil V Profil |
#2 · Zasláno: 20. 6. 2007, 21:56:43
hlavička pěkná, zbytek nevýrazný, takže se v tym špatně orientuje. Je to moc bledý.
|
||
Zdeněk Košťál Profil |
#3 · Zasláno: 20. 6. 2007, 22:20:43
Něco mi u toho výpisu článků nesedí. Ty nadpisy jsou velké, ale potřebovaly by podle mě kolem sebe ještě nějaké volné místo. Barvy i rozložení se mi jinak moc líbí, je to velmi povedené. (Možná by to bylo čistější kdyby se dalo něco zajímavého na pozadí - gradient, jemný světlý vzorek, zdá se mi že to pozadí to docela degraduje, i když teda špatné není, ale nehodí se mi tam moc.)
|
||
Plaváček Profil |
#4 · Zasláno: 20. 6. 2007, 22:36:34 · Upravil/a: Plaváček
sTeeVe
- Kliknutím skryj. Bezva. Proč bych to měl dělat? (úvodní stránka) - Proč je levá, hlavní navigace, roztažená vertikálně do nekonečna směrem dolů? Nechce se mi furt rolovat nahoru a dolů, raději mám všechno po ruce na jednom místě, pokud to jde. A tady by to šlo bez potíží. - Nadpisy článků jsou fakt moc velký až zlobrovský - Hovery odkazů bych točil jenom do jedné barvy (zkus místo černé červenou a všude, jako uživatel budu mít lepší pocit, že tvůj web ovládám. Navíc mě to víc praští do očí). -Odkazy bych podtrhával vždycky (nebo vůbec ne, ale to nedoporučuji). Na tvém webu je celý systém trochu schizofrenní. Někdy jo a někdy ne. Zmatek. - s tiskovou verzí bych si troškku víc pohrál (lidé si občas fakt články tisknou, nejsem výjimka - vytisknout si formulář i s tlačítkem, který mi na papíře nefunguje, je faktický nesmysl. A miniaturní tlačítko TISK to nezachrání, protože obyčejný uživatel chňápne po ikonce tiskárny v prohlížeči a nikde jinde se nerozhlíží) Ale přiznávám, že vše výše řečené je tak trochu hnidopišmus. Z hlediska použitelnosti i přístupnosti se jedná o velmi dobrou a kvalitní práci. Graficky ale hodně až příliš zbytečná nuda. I tak ale gratuluji. Mimochodem - nejsi ten sTeeVe, co se motá kolem serveru JakNaWeb.com? |
||
sTeeVe Profil |
#5 · Zasláno: 20. 6. 2007, 23:09:48 · Upravil/a: sTeeVe
Zaprvé všem děkuji za dobré rady.
Píšu teď z mobilu, takže to hned dodělat nemůžu, ale jsem rád, že tu je stále vysoká kvalita hodnocení. Ještě se ozvu a některé z připomínek vysvětlím. |
||
sTeeVe Profil |
#6 · Zasláno: 21. 6. 2007, 06:37:47
Zdeněk Košťál: Nadpisy jsou velké schválně, volné místo jsem přidal, díky. Pozadí budu ještě dodělávat podle toho, jak dopadne plánovaná hlavička s postavičkou.
Plaváček: To skrytí jsem tam dal záměrně kvůli tomu, aby si uživatel mohl poměrně vysoký blok skrýt, když ho nechce a chce mít výš články. Nad navigací popřemýšlím. Odkazy jsem nakonec upravil všechny a snad i podtrhnul. Tiskovou verzi jsem dodělal, díky za upozornění. Z hlediska grafiky to vím, ale zatím můžu říct, že se oživení plánuje do hlavičky a já osobně jsem zastánce jednoduchého stylu na internetových stránkách, takže i kdybych mohl, příliš grafiky bych tam stejně nedával. Zvlášť na web, kde jde hlavně o informace a zbytek má tvořit jen takovou relaitvně dobře vypadající kulisu. Na jnw.com působím, i když už teď méně, než dřív. Moc díky za připomínky. |
||
sTeeVe Profil |
#7 · Zasláno: 22. 6. 2007, 08:38:22
Tak jsem dodělal další věci. Vidíte ještě někdo nějakou fatální chybu?
|
||
Plaváček Profil |
#8 · Zasláno: 22. 6. 2007, 08:44:40
sTeeVe
Ano, vidím, proto jsem protestoval proti levé navigaci. Podívej se v FF a v IE 6 - v JESPRu je navigace roztažená vertikálně do nekonečna. Měl by to spravit podmíněný komentář a nastavení width:100% pro LI a nejlépe i pro odkaz A v něm vložený. |
||
sTeeVe Profil |
#9 · Zasláno: 22. 6. 2007, 09:00:10
Plaváček:
aha, už vím, co myslíš, tohle mě dělá problémy v ie6 skoro u každého webu, myslel jsem, že je to tím, že jsem nastavoval výšku písma pro li a a ne už pro ul, ale zkusím to spravit, díky |
||
sTeeVe Profil |
#10 · Zasláno: 22. 6. 2007, 09:02:37
Plaváček: strašně moc děkuju, už by to mělo být ok
|
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
sTeeVe Profil |
#11 · Zasláno: 27. 6. 2007, 15:25:08
Vyčistil jsem kód a udělal malé změny v designu, na které jste mě upozorňovali.
Vidíte ještě někdo zásadní chyby? |
||
Manq Profil |
#12 · Zasláno: 27. 6. 2007, 15:28:31
sTeeVe
Logo bych dal úplně nahoru a blok s hledáním pod něj. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
0