« 1 2 3 »
Autor Zpráva
Nacihunter
Profil
Já to tam dával abych ty stránky oživil...takhle jsou takové...suché :/
anonym
Profil *
Miloš
mno zajimavej nazor :) musim se smat
Miloš
Profil
Nacihunter
přinejmenším mě to zajímá jako tvůrce stránek :(

To ti věřím, ale qůli tomu nemusí to počítadlo být vidět; návštěvnost se dá měřit i jinak.

anonym
Jsem rád, že jsem tě pobavil. Ještě něco?
Manq
Profil
Nacihunter
Dáváš na svoje stránky počítadlo, abys je oživil? Lepíšho výsledku by jsi dosáhl, kdyby jsi na ně umístil cvičenou opici.
anonym
Profil *
Miloš
Ne, proc?
Nacihunter
Profil
Manq
Hahaha, každý se někdy učil...
Manq
Profil
Nacihunter
Z mé strany to nebylo myšleno jako výsměch. Ale jako rada.
Nacihunter
Profil
Manq
Oukej...furt přemýšlím co s těma bannerama :D
Když počítadlo není umístěno na těch stránkách ale je v podstatě zapnuto, tak se pořád nepočítá...nebo jak nejlépe zjišťovat návštěvnost svých stránek, když tam nemám počítadlo?
Manq
Profil
Nacihunter
Jestli máš placený hosting, tak by to mělo být v administraci. AWStats nebo něco podobného. U Freehostingů to myslím nejde. Na druhou stranu by měla existovat nějaká služba, která by uměla počítat návštěvnost i bez takto vyditelného počítadla.
Pro začátek můžeš počítadlu nastavit display:none. Když si ale návštěvník vypne CSS styly, počítadlo se mu zobrazí.

Bannery můžeš umístit do menu "Ankety". Je tam tuna anket. Tři bannery se tam ztratí. :o)
Nacihunter
Profil
Manq
Jenže to je ono já nepotřebuji aby se ztratily...
Tohle mi napsali z www.on-game.cz:
Do pulnoci jej vlozim, vy vlozte nasi ikonku na nejake viditelne misto
na Vasich srankach. Ikonky naleznete v sekci Podporte nas.

tzn. mají být vidět...ne schovány za anketamy :)
Miloš
Profil
Manq
Je otázka, esli to bude s display:none počítat, když to tam defakto nebude;
ináč by to pak šlo udělat jako position:absolute + visibility:hidden.
Manq
Profil
Nacihunter
Neřekl jsem aby jsi je schoval za ankety. Tak to ani nebylo myšleno.
Dej je k těm anketám. Například nad ně.
Nacihunter
Profil
No navíc já to v podstatě taky neuvidím a stejně jsem nepochopil jak na to :DD
Manq
Profil
Miloš
Ano, počítá to. Alespoň Toplist ano.
Nacihunter
Profil
Manq
Já nevím..to je blbost...když je nadpis ankety, tak ankety a ne ankety a bannery :D
Manq
Profil
Nacihunter
Stačí si na chvíli vypnout CSS styly. Podívat se, jak jsi na tom s návštěvností a zase CSS styly zapnout.
Nacihunter
Profil
Co kdybych tam dal aspoň jste 1000. návštěvník těchto stránek nebo něco takovýho? xD
Manq
Profil
Nacihunter
Neblázni. Takové kraviny dávají na web jen největší socky, když to řeknu takhle.
Nacihunter
Profil
Manq
Jenže tohle není internetový obchod s dechovými nástroji xD
Manq
Profil
Nacihunter
No, můj web to není. Umísti si na něj co chceš. Já ti radím počítadlo vyhodit. Nechceš-li ho vyhodit, tak mu nastav display:none;. Nechceš-li mu nastavit display:none;, tak ti poradit nemohu.
Nacihunter
Profil
Manq
Nj, ale jak mu to mam nastavit? :/
Manq
Profil
Nacihunter
Najdeš tuto část kódu

<img src="http://toplist.cz/count.asp?id=501544&logo=mc&start=61" border="0"

alt="TOPlist" width="88" height="60" />


a přidáš class="counter".
<img class="counter" src="http://toplist.cz/count.asp?id=501544&logo=mc&start=61" border="0"

alt="TOPlist" width="88" height="60" />


do CSS souboru pak přidáš
.counter {display:none;}
Nacihunter
Profil
Hm, ale ono to nefachá :(
Manq
Profil
Nacihunter
dej to na Internet, ať vidím, proč to nejde
Nacihunter
Profil
Jakoby je to tam, ale já to nepoznám, protože ten webzdarma je *******. Třeba teď by tam mělo být změněný to logo a já tam furt vidim tu krvavou skvrnu ://
Manq
Profil
Nacihunter
Tak si pořiď pořádný hosting. Nebo aspoň pořádný freehosting.
Nacihunter
Profil
Manq
Se mi to už nechce měnit...navíc ostatní to asi vidí a já to vidím pomocí toho co mam na disku.
Nacihunter
Profil
Už to vidím taky, ale nesmím tam zadávat www
Manq
Profil
class="counter" přidej
sem
<img src="http://toplist.cz/count.asp?id=501544&logo=mc&start=61&http='+esc ape(document.referrer)+'&wi='+escape(window.screen.width)+'&he='+escap e(window.screen.height)+'&cd='+escape(window.screen.colorDepth)+'" width="88" height="60" border=0 alt="TOPlist" /> , ale do toho Javasciptu. Snad to pomůže
Nacihunter
Profil
Jj, díky moc jde to.
« 1 2 3 »

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: