Autor Zpráva
Donty
Profil *
www.svisti.cz
Vladosik
Profil
Donty
Tak koukam, ze se Ti to povedlo dat nakonec do pekne podoby. Jsem rad, ze jsem pomohl.
Jen dodam, ze ve Firefoxu (jinde nekoukam) je ujeta paticka k leve strane, tak to zarovnej na stred.

Kod nehodnotim, protoze vim, jak jsi na tom a jak je ten web specificky udelan.

Design je velmi pekny a moc se mi libi.
V menu bych nejak oznacil u polozky "Nabor novych svistu" ze se jedna o dokument, treba do zavorky.
aDAm
Profil
hezky ale ve FF mas uskocenou paticku doleva
habendorf
Profil
Obrázky pod textem na HP jsou příšerné, stejně jako počítadlo. Těch 16k návštěv ti stejně nezbaštíme :o)
Animovaná favicona je na zabití.
Odkazy v menu dej block.
Ustřelená patička.

Jinak celkem gut.
donty
Profil
Díky za krytyku i za kladné ohlasy, souhlasím s Vámi dolní čast panelu ujíždí do leva, zajímavé je že u MS exploreru se nic neděje ale u opery a mozzily to ujířdí, poraďte prosím jak z toho vem, díky... :-)
donty
Profil
Jo k té naštěvnosti opravdu je to 16 tisíc, stránky jsou již od roku 2002 v provozu tedy i návštěvnost... :-)
tozi
Profil
1. vo FF patička uteká niekam inam doľava
2. obsah stránky trocha odsať od okrajov
3. tie obrázky hneď pod obsahom su hrozné
4. Poslední aktualizace: 14.6.2007
Copyright © 2001-2007 Turistické středisko Svišti
Všechny práva vyhrazena
<-toto patrí skôr do patičky než do obsahu

5. počítadlo hrôza
6. hover menu mi nesedí,je to taký až moc bijúci do očí


inak celkom dobré,len niečo mi chýba v grafike a netuším čo :) (možno farba), skús nejako ešte porozmýšľať nad headrom (nejako ho dotiahnuť alebo skôr prerobiť)
DaVit
Profil *
- odtstavec patrý do <p>. Je to aj pohodônejšie a nemusíš využívať <br>
- nadpis pod <h1> by mal byť <h2>.
- prečo používaš doctype xHTML 1.0 striktého, keď v kóde očividne nieje ani náznak toho že tam straší xHTML?
- Poslední aktualizace by som nepodčiarkoval. Navádzalo ma to na kliknutie.
- používaš zbitočne moc krát <div>, teda napríklad <ul> <div style="text-align: left"> by šlo vyriešiť že zamžeš ten <div> a "text-align: left" by som nadstavil ul. Alebo <div id="footer"><p>...</p></div> by išlo vyriešiť ako [i]<p id="footer">...</p> A tak aj s ostatnými vecami.
- čo takto miesto tých tvrdých medzier nadstaviť tým častiam väčší padding/margin?
- keď vypnem obrázky, nevidím pätičku ani to <h1> čo tam máš.

Inak sa mi ta stránka páči :-)
oogi
Profil
Ujetá patička, mělo by to vyřešit zarovnání na center + margin:AUTO, nelíbí se mi tečkování v menu a nejednotné zarovnán í bloků.
V sekci tábor online má být "dělali" ne "dělaly"...
Jinak to jde.
Lexter
Profil
Mě se to designově až na ten okousaný border líbí, ale myslím, že pravou korunku by tomu dodal vektorový svištík :). Když už je takový celý header, tak by to tam krásně zapadlo :) Vedle třeba pampeliška.
donty
Profil
vektorový svištík, co to jako by mělo být ??? :-)
HS
Profil *
Teda kód je docela (při nejmenším) hnus.
<CENTER>
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;

&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
&nbsp;&nbsp;
<I>Aleš Hořčica - Ali</I></span><BR><BR>
Vladosik
Profil
Jak jsem naznacil. Tento web je tvoren specificky, vim to, protoze jsem pomahal s jeho zprovoznenim a ten kod obsahu je skutecne hrozny. Graficky navrh delal nekdo jiny nez donty. Ten pouzil specificky zpusob. Cely web je jen hlavni stranka, do ktere se pres PHP skript nacita zdrojovy kod mezi <body>...</body> stare verze stranek, k cemuz pridal seznam povolenych tagu.

To jen k tomu zdrojovemu kodu...

Dodatek: Myslím že nemusí každý psát, že je ulétlá patička, jednou dvakrát to stačí:-)
Petr Tichý
Profil
...
Aldred
Profil
Vladosik
Zasláno: 27.6.2007 19:00:10
Dodatek: Myslím že nemusí každý psát, že je ulétlá patička, jednou dvakrát to stačí:-)

Petr Tichý
Zasláno: 27.6.2007 19:22:44
Dole je v Opeře ulétlá patička.

Dobre se smeju. A sorry za OT.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0