Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
hamSOFT Profil * |
http://hamsoft.wz.cz/
Prosím o zhodnocení této stránky, rád bych věděl co si o ní myslí i jiní... |
||
DJ Miky Profil |
#2 · Zasláno: 2. 7. 2007, 16:12:46
- Pořád stejný titulek.
- Je to barevně neuspořádané. - „Pondělí, 2. Červenec Dnešní svátek: Patricie“ je zbytečnost. - Na stránce „Ke stáhnutí“ by to chtělo místo typu souboru napsat nějaký popisek. - Odstavce od sebe nějak odsaď, tvoří jednu velkou změť textu, stejně tak malé řádkování. - Odstavce se dělají <p></p>, ne dvěma <br>. - Proč máš na stránce několik h1? - Kód je „Světe <div> se“. |
||
Tomáš Hanus Profil |
#3 · Zasláno: 2. 7. 2007, 16:23:13
hamSOFT
mas problem s kodovanim, zobrazujes stranku v jinem kodovani nez ji pises, pri automatickym rozpoznavani je to "necitelne" grafika: takove, nevim, co si mam o tom myslet, sice prehledne, ale menu zanika v telu stranky, slaby hover, zadna hlacivka, zadna semantika ani typografie, zbytecne informace jako je svatek atd, to se hodi nekam na portal ale kdyz hledam neco o sw, tohle me nezajima, barevne je to tak nejak "smichane" dohromady, nejak to rozclenit |
||
hamSOFT Profil * |
#4 · Zasláno: 2. 7. 2007, 17:04:31
Tomáši, s tím kódováním bude asi problém u tebe. Můj poznámkový blok má pouze windows-1250, žádné jiné nepodporuje. Tuto stránku jsem zkoušel na různých počítačích s různým OS (mimo jiné i s Linuxem) a na různých prohlížečích s různým nastavením a vždy se mi stránky zobrazily správně.
|
||
hamSOFT Profil * |
#5 · Zasláno: 2. 7. 2007, 21:32:16
DJ Miky
- Odstavce se dělají <p></p>, ne dvěma <br>. - tohle jsem už upravil - Proč máš na stránce několik h1? - toto také. Tomáš Hanus ..., ale menu zanika v telu stranky, slaby hover, zadna hlacivka, ... Ten datum a svátek tam mám proto, že mi ten roh připadal takový prázdný; jinak mě nenapadá nic rozumného, co bych mohl dát do hlavičky tak, aby menu nebylo ještě méně výrazné než teď. |
||
hamSOFT Profil * |
#6 · Zasláno: 3. 7. 2007, 10:56:54
Trochu jsem zvýraznil menu a opravil chyby, které mi našel validátor.
Potřeboval bych poradit s hlavičkou, tam jsem úplně ztracený. |
||
orginal.xf.cz Profil * |
#7 · Zasláno: 3. 7. 2007, 11:06:14
Tak pomaly sa nacitava a mas slaby efekt na hover tak 4/10 cca
|
||
Časová prodleva: 5 měsíců
|
|||
hamSOFT Profil * |
#8 · Zasláno: 2. 12. 2007, 13:42:06
Zcela jsem předělal vzhled stránek, co mu říkáte teďka?
|
||
hamSOFT Profil * |
#9 · Zasláno: 4. 12. 2007, 09:54:18
Tolik lidí a nikdo k tomu nic neřekne? :(
|
||
Časová prodleva: 11 dní
|
|||
hamSOFT Profil * |
#10 · Zasláno: 14. 12. 2007, 22:47:51
Omlouvám se, že tohle vytahuju znovu na světlo světa, ale mám na stránce nový vzhled.
A tak vás prosím o ohodnocení a kritiku... A hlavně si při hodnocení nezničte vztekem a zhnusením klávesnici :-D Díky |
||
chil_cz Profil |
#11 · Zasláno: 15. 12. 2007, 05:06:46
super, ted uz jenom vydelat ty miliony ;) a inac se ti hlavicka nezobrazuje ve ff ;) at se dari ja chil! :)
|
||
hamSOFT Profil * |
#12 · Zasláno: 15. 12. 2007, 09:21:54
chil_cz
a inac se ti hlavicka nezobrazuje ve ff ;) Nechápu, v mém Firefoxu je vše OK. Dokonce to rozumně funguje i v IE5.5, 6 a 7. A Operu zmiňovat nemusím, ta je také v pohodě. |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0