Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Lukáš Kadlec Profil |
#1 · Zasláno: 4. 7. 2007, 14:03:51
Zdravim,
stránky jsou toho času v budování a tak bych rád slyšel vaše názory, než to dodělám a pak to budu muset předělávat. (validitu prosím vynechat) http://l-band.ic.cz/test/ |
||
Flip Profil |
#2 · Zasláno: 4. 7. 2007, 15:26:03
na validitu se vykašli... to je to poslední....
menu je bídné ... nechápu proč pod obsahem není taky pozadí jako v patičce a hlavičce, utvořilo by to alespoň jakousi celistvost, text v patičce nelze přečíst... trochu kontrast.... |
||
hamSOFT Profil * |
#3 · Zasláno: 4. 7. 2007, 15:40:13
Text v patičce mám na některých stránkách v prohlížeči pod ní (IE). Písmo mi přijde malé a v hlavičce je to menu takové nevýrazné (jen můj osobní názor).
|
||
r0me0 Profil |
#4 · Zasláno: 4. 7. 2007, 16:27:40
hlavička zabírá asi půlku stránky, já bych ji zmenšil.
písmo v patičce je nečitelné, změnil bych barvu. písmo u obsahu je malé, zvětšil bych velikost |
||
Lukáš Kadlec Profil |
#5 · Zasláno: 4. 7. 2007, 19:08:39
děkuji za reakce...
písmo v patce je záměrně málo viditelný, neni to podstatný... nevěděl by někdo jak v IE zarovnat na střed obsah buňky s colspan? viz. "o nás" |
||
sTeeVe Profil |
#6 · Zasláno: 5. 7. 2007, 08:47:58
Určitě bych změnil font v obsahu, protože takhle se to nedá číst.
Jinak mi to přijde docela originální, ale hlavička je hodně velká. Abych se dozvěděl nějaké informace, musím se podívat až hodně dolů (a to mám rozlišení 1280*1024, takže jak na tom budou uživatelé s menším rozlišením?) <OT>To logo mi strašně připomíná Mladý svět...</OT> :) |
||
Lexter Profil |
#7 · Zasláno: 5. 7. 2007, 09:21:27 · Upravil/a: Lexter
1) Nelíbí se mi efekt u saxíku.
2) Menu již bylo zmíněno. 3) Mě osobně nepřijde jako dobrý nápad dávat patkový font a ještě k tmou na černé pozadí. 4) Hlavička, jak taky bylo zmíněno, je přímo gigantická. Kupříkladu indexová strana obsahuje pouze minimum informací a na rozlišení 1280x1024 musím rolovat. 5) Nevím, jak kde, ale v lištičce mám černý text patičky posunutý do černého efektu u ní. 6) V kontaktní sekci bych uvítal formulář. 7) Při vypnutí obrázků se mi velmi znečitelní menu a vymizí text patičky. Místo loga se objeví zástupný text. To je v pořádku, ale přeci jen by byl lepší pod obrázek podšoupnout nastylovaný text. 8) Text patičky by si zasloužil počeštit. 9) Odkaz e-mailu v kontaktu má standardní modrou barvu. Stává se tedy nečitelným. 10) Celé logo bych posunul nahoru spolu s navigací, ne li změnit celou hlavičku. Bohužel se mi to nelíbí. Nějak jsi mě nedonutil poslechnout si ukázky. Z hlediska designu tedy hodnotím jako 1/10. |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0