Autor Zpráva
Gary
Tak tady je http://gary.xf.cz/

Ocením jakoukoli kritiku, jen pište....
Taps
1) web porušuje stránky wz
2) chybí klikací logo
3) title zůstává stále stejný
Filips
1) Ta vstupní stránka - to je v rozporu s pravidly wz.cz
2) Jinak tam v podstatě nic není
2. 1) Text kratičký
2. 1) grafika žádná
4) Moc tmavé
DJ Miky
Design se píše na konci s „gn“ a ne „ng“.
Uvnitř závorek se nepíše mezera.
Co má přesně znamenat „COPYRIGHT TO GARY FIBIGER 2007“?
Gary
S tou reklamou to vyřešim co nejdřív, ale nic mě nenapadá :( De o to, že fakt nevim co jinyho bych tam měl psát. Ten web by měl bejt spíš taková vizitka a na vizitky se taky nepíšou romany. Vypadalo by to divne kdybych tam dal grafiku jako pro e-shop :) Ne ja vim, je blbá, ale mě se nechce teď dělat jiná. Časem tam přidam portfolio, ale jelikož teď vlastně žadny nemam tak tam neni...
niCe
No tak takhle se nikdy nevyhoupneš, to ti přiznám na rovinu. Zkus investovat do začátku, třeba si kup vlastní doménu a hosting, a máš po starostech s reklamou. Grafika je primitivní, vadí mi černé pozadí a žluté písmo. Přečti si něco o kombinacích barev a hlavně zkus zabrousit trochu do psychologie a přečti si, že černá je barva smrti a žlutá barva závisti. chybí mi už jen fialová a bylo by to ještě horší.

Jo a chtěl bych vědět jak bys TY konkrétně pomáhal redesignovat můj projekt. To by si nad tim strávil asi 20× víc času než nad touhle 5 minutovou pachtlaninou.

Čaj.
Alutom
Profil *
Moc se mi to líbí jen v tý patičce by bylo lepší:
"© 2007 GARY FIBIGER"
Gary
Ahoj tak to sem zase já,
libi se vám tendle design vic, nez ten, co tam mam ted??
Sajmon
Profil *
Pěkné. Jen bych zobrazil copyright bílou nebo žlutou barvou. Kdybyste na něj neupozornili, nevšiml bych si ho.
Gary
Takze sem udelal redesign... Casem tam pribyde portfolio
Gary
Takze jesli muzete hodnotit ten redesign, kritiku, napady a tak... diky moc!

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0