| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Mastegl Profil |
#1 · Zasláno: 25. 7. 2007, 18:40:43 · Upravil/a: Mastegl
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Názor na můj Flash. Tak jsem po dlouhé době otevřel flash a jelikož jsem už dlouho chtěl něco nakreslit a zároveň naanimovat, tohle mi z toho vzniklo. Původní obrázek byl pouze ta silnice, jinak je tam vše dodělané (kužely, značky, semafor, zvuky). Chtěl jsem udělat animačku na téma klidné a zapadlé večerní uzavřené silnice, kde tak říkajíc chcípnul pes a jediným "životem" je onen semafor: Původní zdrojový obrázek: http://www.steigl.com/flash/cesta.jpg Moje animační dílo z výchozího obrázku: http://www.steigl.com/flash/nocni_cesta.html Co vy na to? |
||
| A.E. Profil * |
#2 · Zasláno: 25. 7. 2007, 18:58:02
pekné
|
||
| niky Profil |
#3 · Zasláno: 25. 7. 2007, 20:07:56
Pěkně jsi to rozpohyboval :) Líbí se mi ten odraz světla ze semaforu ;)
|
||
| embee Profil |
#4 · Zasláno: 25. 7. 2007, 21:49:03
Mastegl
je to zvladnute na jiste urovni, o tom zanda. Na druhou stranu by se to dalo krapinek udelat lepe - ten odraz semaforu mi neprijde zcela realisticky - kam se podel glow? kam se podel fadeout? kde jsou reflections? |
||
| Mastegl Profil |
#5 · Zasláno: 25. 7. 2007, 23:55:51
Ano, ten odraz není úplně "košér", vím o tom. O fadeout jsem se pokoušel, ale chtělo by to asi trochu více. A glow a reflection? Kam bys je dal ty? Až budu mí trochu času, zkusím to ještě poupravit.
|
||
| embee Profil |
#6 · Zasláno: 26. 7. 2007, 00:04:23
Mastegl
no predstav si realnou situaci, urcite by se tam nasel pruh svetla vice reflektovany nez okoli - podle uhlu kamery samozrejme... glow tak vseobecne. Chce si to vyhrat, ale jak rikam neni to spatne ;) |
||
| Rokka Profil |
#7 · Zasláno: 27. 7. 2007, 10:37:25
Ahoj, je to pekne zpracované. A co třeba přidat projíždějící auto na zelenou :).
Mám otázku - co znamená fade out?, glow? reflection? |
||
| embee Profil |
#8 · Zasláno: 28. 7. 2007, 01:47:42
Rokka
fade out = prechod, kdy ze 100% alpha je 0% alpha glow = efekt "zareni", neco jako svetelny smog pri pokrajich predmetu emitujiciho svetlo reflection = odrazy |
||
|
Časová prodleva: 18 let
|
|||
0