Autor Zpráva
galandr.com
Profil *
Dobrý den, můžete mi prosím zkritizovat můj web po stránce grafiky i kódu, adresa stránek je www.galandr.com děkuji mockrát ...
mantisa
galandr.com

Dobrý den,

grafika: vhodně zvolené barvy, smysl pro barevný cit, hlavička moc velká, skica obličeje v hlavičce divná, trochu mi to trvalo, než jsem poznal, že se jedná o obličej, nadpisy nevýrazné, nečitelné, tmavé, menu v hlavičce nevýrazné, poslední dvě položky na bílém pozadí (nevím proč), patička trochu rozhozená, oddělující čáry v profilu nebo ve znalostech přebytečné

kód: statický description, "předivováno"
Railbot
Odkazy v hlavičce a v patičce nejdou téměř přečíst, velmi malý kontrast.
Modrá ikona "i" v rámečcích je někde useknutá a nevypadá to dobře (při jedné větě textu), nastav tam nějakou minimální výšku.
Labely ti nic neříkají?

EDIT: a ještě jsem si úplnou náhodou všiml, že v logu je také nějaký "neviditelný" nápis. A logo by zasluhovalo nějaké vyhlazení, je kostrbaté.
Nox_lbc
Doplň si znalosti z oblasti českého jazyka, pravopisu a typografie ... je tam dost překlepů, chybějící a přebývající čárky ve větě, standardy (ne standarty) ...

Ohledně ostatního jsem zajedno s příspěvky výše ...
KGW
vítám možnost změny velikosti písma v IE, zde ale bohužel ve velkých skocích
robais
Profil *
neklikací logo :o)))
Jirka Galandr
Profil *
Dobrý den, tady Jirka Galandr. Nevím kdo a proč dal můj web do této diskuse, ale vůbec se mi to nelíbí. Ale když už jsem tady, tak si neodpustím komentáře.
Jirka Galandr
Profil *
nadpisy nevýrazné, nečitelné, tmavé, menu v hlavičce nevýrazné
Odkazy v hlavičce a v patičce nejdou téměř přečíst, velmi malý kontrast.
** nastavte si správně monitor :)
Jirka Galandr
Profil *
Modrá ikona "i" v rámečcích je někde useknutá a nevypadá to dobře (při jedné větě textu), nastav tam nějakou minimální výšku.
Labely ti nic neříkají?

** to je ale můj záměr... žádnou výšku nastavovat nebudu - ....pokud dovolíš
Jirka Galandr
Profil *
neklikací logo :o)))
** člověk který má takovéto stránky: www.robaisss.estranky.cz mě tady bude kritizovat... kde to jsme?!!
Pokud bych chtěl udělat klikací logo, tak ho udělám... mysím, že je tam dostatečně zřetelný odkaz na home page.
Petr Tichý
Jirka Galandr
Tomu říkám reakce hodná profesionála v oboru ;o)
Railbot
lol :))) K večeru jsem se pobavil dobře.
DoubleThink
Profil *
člověk který má takovéto stránky: www.robaisss.estranky.cz mě tady bude kritizovat... kde to jsme?!!
Kozel nemusí být zahradníkem, aby poznal shnilou úrodu. (autor Chamurappi)
mantisa
Jirka Galandr

Se svojí arogancí to daleko nedotáhnete.

Píšete, že si mám správně nastavit monitor, to bylo myšleno jako vtip?
Neschopnost udělat texty výrazné nesvádějte na cizí monitor.
robais
Profil *
www.robaisss.estranky.cz tohle nejsou me stránky
niCe
Jirka Drsňák Galandr
Nevím kdo a proč dal můj web do této diskuse, ale vůbec se mi to nelíbí
Stránky doporučuju smazat, aby se na ně nedostal ani jeden čumil. Třeba to pomůže a Ty budeš klidnější.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0