Autor Zpráva
zoZo
Profil
Toto je moje nová stránka (nový vzhled). www.zozo.cholerik.cz.

Prosím o hodnocení ale šetřte mě, webem se zabývám teprve 3 měsíce, učim se sám, a ve 14 letech na tom s angličtinou nejsem nejlíp (CSS). Díky
zoZo
Profil
.
DJ Miky
Profil
Vcela.net — to je otravná zbytečnost, popup okna má blokované mnoho uživatelů.

Na podstránkách Rock a HardRock — první odstavec je taky odstavec, proč není uzavřený v <p></p>?
Taps
Profil
chybí klikací logo
zoZo
Profil
chybí klikací logo

Jak se dělá takové klikací logo? hedr mam jako pozadí v <duvu> "hlavicka". Klikací logo mam udělat jako <a href="index.html"><img src="header.gif">, nebo se do dá udělat nějak pomocí stylopisu css???? Pls poraďte někdo jak na to...
Mistr
Profil
zoZo
Viz Tvé jiné téma.
zoZo
Profil
JJ díky to klikací logo už tam mam ;-)
niCe
Profil
Takže:

1. Skryj počítadlo, přece stačí jen tobě a ostatní ho vidět nemusí;
2. Ten banner na vcelu.net bych já osobně taky skryl, celkově bannery kazí dojem. Navíc vcela.net není vůbec ničím přínosná vzhledem k tomu, že hlavní podstata jsou vyskakovací pop-up okna. Ale je to tvoje věc, netuším proč je to pro tebe důležitý;
3. Logo je odbyté, pixelovaté a na mě teda vůbec nepůsobí dobře;
4. V Punku mi youtube video překrejvá ten obrázek punka v červeném tričku (IE6);
5. Obrázklm v textu bych dal větší pudding;
6. Když už dáváš odkaz na ty mp3, proč na mp3s.nadruhou? Odkazuj rovnou na ten soubor mp3, ne?
7. Doulhé texty se zarovnávají do bloku;
8. KDyž už píšeš svůj email, udělej to alespoň odkazem mailto:, sice málokdo používá aktivní mail, ale nic tím nezkazíš. A s ochranou mailu před boty si hlavu nelámeš ani teď, takže se pro tebe nic nezmění...

nice day,
niCe
Sirius
Profil
Web na mě nepůsobí vůbec dobře, zkus se naučit pořádně ve photoshopu a předělat design, odstraň bannery. Přijdu na web a první co vidim je vyskakovací okno, obří banner a bannerky v menu, instinktivně hned odejdu. Jestli chceš mít vyší návštěvnost, tak musíš lidi zaujmout a web aktualizovat aspoň 1-2 do týdne, budou se rádi vracet. Toť asi vše, přeji hodně štěstí.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0