Autor Zpráva
zito
Profil
www.internet.web2001.cz
Ohodnoťte prosím túto stránku. Je to asi môj tretí projekt, takže to určite nie je perfektné. Poznámka: rozlíšenie 1024x768 bolo podmienkou, inak by som to spravil užšie.
ronnie
Profil
1. odkazy podtrhnout
2. prohlaseni odstranit
3. chybi mi tam patička
4.
<div id="nav-logo"></div>
<div id="nav-logo2"></div>
<div id="nav-menu"></div>

<div id="nav-xspir"></div>
<div id="nav-ciara1"></div>
<div id="nav-pod-menu"></div>
<div id="nav-zemegula"></div>

Co ma tohle byt?

5. stejne titulky na vsech stránkách...
zito
Profil
Dik za rady.
Tie titulky som si nevšimol, už som ich zmenil.
Toto ti vysvetlím:

pre <div id="nav-logo"></div> patrí definícia štýlu:
#nav-logo {
position:absolute;
left:0px;
top:0px;
width:202px;
height:135px;
background:url(navrh4_01.gif) no-repeat;}

.. to znamená, že som si cez to načítaval obrázky na pozadí. Každému z tých div-ov som priradil štýlom jeden obrázok (zmysel to má v prípade, že by sa nenačítal štýl).
je to skoro to isté ako <div id="nav-logo"><img src="pind/navrh4_01.gif" alt="" /></div>

Nerozumiem, čo myslíš tým "prohlaseni odstranit". Myslíš to na úvodnej stránke pod Vstúpiť?
Pätku asi dorobím neskôr. Nie je to na 100% hotové.
ronnie
Profil
jj, to prohlášení dej pryč, je tam zbytečné.
Marty
Profil
1)na tý úvodní stránce ti blbne validita, tam, kde chceš mít reklamu vlož: <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT-->
chce to si s tím trochu pohrát (nebo použij jinou možnost vložení wz reklamy)
2)favicon vypadá moc neohraničeně, příjde mi taková nedodělaná
3)text na druhé stránce (co je to internet) je hrozně dlouhej a monotónní, chtělo by ho to více rozodstavcovat, zvýraznit důležité části a zkratky a cizí slova

Jinak je to pěkný.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0