Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
www.jef-clan.wz.cz prosím ohodnotte ( stranka jeste neni uplne hotova, ale pracovat se na ni bude furt :)
Acci
Profil
* Obrázky ve formátu se na webu nepoužívají (jsou obrovské)
* Titulek stránky Menu nikomu nic neřekne
* Počitadlo je zbytečné
* Chtělo by to hover u odkazů
* zatím nepodpora v mozille Ve Firefoxu funguje vše

Sice se máš ještě co učit, ale určitě vyvoříš pěkné stránky
LuKasMaGe
Profil *
Acci :
*jak to myslís ?
*já vim, ale na to se snad moc lidí nedívá ne ? ( mam to kuli tomu abych v tom mel prehled já sám :)
*njn ( ale stejne ho tam nechám :)
*myslís u ( webmaster a u hudby ? ) ->vsude jinde hoover je (at pomocí obrázku, tak pomocí fontu )
*v Mozilla Firefox mozna jo, ale v mozille -nic :)- to nefunguje :) ( ta hudba, tabulka zarovnaná na stred a oddelení ty tabulky na bunky ( sou tam jenom cerné cáry ) nefunguje.

Díky moc, to mi opravdu zvedlo sebevedomí :))

ps : stve me ze 8 lidi hlasovalo pro socialni web a 2 pro podprumer :))

LuKasMaGe
Acci
Profil
*jak to myslís ?
Zapomě jsem to dopsat ,Obrázky ve formátu BMP se na webu nepoužívají (jsou obrovské)

já vim, ale na to se snad moc lidí nedívá ne
Třeba pro vyhledávače je to to nejdůležitější
LuKasMaGe
Profil *
aha :) doufam, ze tlacitka ve formatu bmp muzu mit :)
Ja vim, mam velkej problem a nevim jak ho resit :) ( obrazky mam ve formatu bmp a proto se DESNE dlouho nacitaji, ale kdyz zadam jenom url tak po case uz to zase nebude funkcni.
( kde vezmu obrazek, ktery by nebyl ve formatu bmp nebo jak ho "preformatovat" :)
Jinak díky MOC a omlouvam se ti za diakritiku. Lu/<e .este bych zapomel, stalo se mi ze jsem musel vzdycky stranku aktualizovat, aby se mi nacetlo pozadi.
Marty
Profil
Pokud se už rozhodneš použít vstup stránku, tak na ní dej alespoň pár informací o webu, aby návštěvník věděl, kam se dostane.
Jinak je to docela pěkný(až na tu vstup stránku :( ).

Jo a ještě chybí Doctype a v tomto zápisu:
onmouseover="this.src='Members2.bmp'"; onmouseout="this.src='Members.bmp'";
se tam ten středník nepíše.
LuKasMaGe
Profil *
Marty : jj dík vstuppredelam, ale sice tam ten strednik nema bejt, ale funguje to ne ?
Marty
Profil
LuKasMaGe
Když tam bejt nemusí, tak bych ho vyhodil. Zbytčnost.
habendorf
Profil
K těm středníkům, já bych to osobně napsal takhle:
onmouseover="this.src='Members2.bmp';" onmouseout="this.src='Members.bmp';"
Vypadá to možná divně, ale vycházím z toho, že příkaz JS končí středníkem. Vždycky mi to ve všem fungovalo.
LuKasMaGe
Profil *
to JS jako Java Script ? Jinak dík, ale kdyz to funguje tak proc to menit, kdyz to funguje ?
LuKasMaGe
Profil *
jo ten vstup tam je kvuli reklame.
Marty
Profil
LuKasMaGe
Upozornil jsem na to z důvodu, že to byla kromě chybějícího doctypu jedinná chyba při validaci.
habendorf
Prakticky u všech jazyků je umožněno středník u posledního příkazu vynechat, klidně tam může bejt a klidně taky nemusí, záleží na vkusu každého z nás.
habendorf
Profil
Marty: Jasně, máš pravdu. Často mám na jednu událost navázáno více příkazů, proto jsem si navykl tam ten středník psát. Tady je skutečně zbytečný.
LuKasMaGe
Profil *
a jinak dobry ? jeste se to hodne zmeni.
LuKasMaGe
Profil *
Ted sem tu stranku uplne CELOU predelal a tak bych vas poprosil abyste se na ni znova koukli a znova mi ji ohodnotili, jak v ankete :P tak tady :) thx
Kráťa
Profil
Když už anketu, tak v barvách webu a otázku nějakou, která se týče té hry, nebo něco šílenáho, aby byla sranda. Třeba:

Kolik je v Mexiku ovcí?
a) 0
b) 10
c) 1 000 254
d) 6 800 001

Anketa s otázkou: "Jak se Vám líbí tento web?" Je k vidění velmi často.
LuKasMaGe
Profil *
jj díky, premejslel jsem ze bych místo tech reklam tam dal 2. anketu a ty rekalmy bych dal do treba Links. díky moc. :)) cool ovce ->
LuKasMaGe
Profil *
mozna je tam dam :))
LuKasMaGe
Profil *
estli to nevadi :P
Anonymní
Profil *
Muzu se jeste zeptat jestli je dobrá barva webu a font písma ? + potreboval bych designerskou radu :)) jak hezky zvetsit tu stranku, aby vypadala furt pekne :)) dekuji. Luke
Lukasmage
Profil *
Ahoj, stránku jsem dost vylepsil, ale chtel jsem se zeptat, jestli není ta stránka moc malá ? mám tam i galerii obrázků, ale asi se musí hodné rolovat (nevim jestli to vadí )

Stránku jsem zkousel udelat v css, ale bylo to trochu moc velky :P a kdyz jsem si to zobrazil v mensim rozliseni tak sem musel trochu rolovat vsechno.

Mam problem :) na strance mam odkazy na obsahly text, ktery se v bunce musi hodne rolovat, ale zase kdyz tu stranku zvetsim tak to vypada v mensich rozliseních ne moc dobre :P

Stranku by sem chtel mít v css stylech, protoze v MOZILLE ta stranka vypada docela otresne.

Tak bych vas chtěl pozadat abyste mi poradily jestli de udelat takobvadle stranka v css a nak ji trohu zvetsit, ale zase ne moc :)

Prominte mi za chyby v pravopisu a za urcite naky nepochopitelny souveti :) jelikoz uz je pozde aja sem docela unavenej :)cau du spat :P
lukasmage
Profil *
Ahoj, tak sem zase zpatky, stranka je uz udelana v CSS a je uplne jina, tak sem zvedavej co mi na ni reknete :D
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.