Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
joe Profil * |
#1 · Zasláno: 11. 8. 2007, 20:25:55
Ahoj,
Prosím o kritiku následujícího designu: http://joe.own.cz/weby/ch.jpg (A prosím ty, které by napadlo, že se jedná o template, ať se zdrží komentářů. Protože právě teď jsem to dokončil) |
||
dracek Profil |
#2 · Zasláno: 11. 8. 2007, 22:18:09
Pěkné, ale přijde mi to lepší spíše pro blog.
|
||
Mistr Profil |
#3 · Zasláno: 12. 8. 2007, 03:10:22
joe
(1) Barvy na můj vkus příliš křiklavé. (2) Proč je část webu psaná česky a část anglicky? Například Mapa webu vedle Home a Contact napravo v hlavičce webu nebo formulářové tlačítko Sendform. (3) Proč apartmán v ikonce symbolizuje bicykl? (4) V hlavičce je bílé písmo na světle modrém pozadí prakticky nečitelné. |
||
joe Profil * |
#4 · Zasláno: 12. 8. 2007, 05:12:08
dracek
Díky, jo to se stane, že občas něco udělám a pak to k tomu nesedí. Nakonec to použiju na úplně něco jiného, kam myslím, že to jde skvěle podle mě. Mistr Díky za kritiku, konečně někdo další něco napsal :) 1 - Nemohu se trefit každému do stylu 2 - Už není, resp. odkaz nahoře stále je - to proto, protože jsem opisoval z českého a jindy zase z anglického webu, na návrhu jsem to neřešil 3 - Na jiné fórum jsem psal, že ikonky se nemají brát vážně, tady jsem to zapomněl, omlouvám se :) 4 - Jo, to mi také vadí, ale co s tím? Ať dám jakoukoliv barvu prvního písmena, buď není dost kontrastu a nebo se mi tam ta barva nehodí.. --- Nové využití tedy najdete na webu http://seznamka.unas.cz, kde už je také trošku ten styl změněný. Doufám, že se vám tohle bude líbit více i pro ten web co se obsahu týče ;-) |
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0