Autor Zpráva
MichalV
Profil *
imgway.eu
Bubák
Profil
Chyba při nahrávání obrázku
Obrázek překračuje povolenou velikost (1MB)!

Ale já ho dal zmenšit a do 1MB bych se vešel!

Chyba při nahrávání obrázku
Soubor není ve formátu jpg, png nebo gif!

Proč se podporované formáty obrázků dozvím, až když se pokusím nahrát nepodporovaný, teba WMF?

Všechny obrázky mají stejný title.

Rozměry obrázku:
1024x768px

x není ×
Bubák
Profil
Warning: imagecreatetruecolor() [function.imagecreatetruecolor]: Invalid image dimensions in /var/www/web5/imgway.eu/imgway.eu/conf/function.php on line 221

Warning: imagecolorallocate(): supplied argument is not a valid Image resource in /var/www/web5/imgway.eu/imgway.eu/conf/function.php on line 224

Warning: imagecolorallocate(): supplied argument is not a valid Image resource in /var/www/web5/imgway.eu/imgway.eu/conf/function.php on line 225

Warning: imagecreatefromjpeg() [function.imagecreatefromjpeg]: 'data/eedc6ed006e6f49a7010013cc1fd8a3f.jpeg' is not a valid JPEG file in /var/www/web5/imgway.eu/imgway.eu/conf/function.php on line 229

Warning: imagecopyresampled(): supplied argument is not a valid Image resource in /var/www/web5/imgway.eu/imgway.eu/conf/function.php on line 248

Warning: imagejpeg(): supplied argument is not a valid Image resource in /var/www/web5/imgway.eu/imgway.eu/conf/function.php on line 255


Kterého uživatele to zajímá?
MichalV
Profil *
bubák> dík, 1) nejdřív se zjišťuje velikost, pak až se obrázek zmenšuje
2) napíšu to někam
3) x není × - vůbec netušim že nějakej (křížek) existuje)
4) jak jsi vyvolal ty hlášky?
Str4wberry
Profil
MichalV
1) Při vypnutí obrázků nevidím nadpisy vpravo.
2) Volil bych jiné písmo běžných textů.
3) Chtělo by to ošetřit nezadání adresy obrázku, když formulář naprázdno odešlu dostanu:
Chyba při nahrávání obrázku
Soubor není ve formátu jpg, png nebo gif!

4) Obrázky pro vyvolání nápovědy by měly mít i href, navíc když vypnu obrázky vidím velmi výstižný popis: ikonka.
5) Při vypnutém JS se nedostanu do Více možností.
6) Není to trochu nesmysl?
1024x765 (17palcové monitory)
1024x765 (19palcové monitory)
Bubák
Profil
4) jak jsi vyvolal ty hlášky?
Poslal jsem na web soubor, který nebyl v podporovaném formátu, ale se "správnou" příponou.
marex
Profil *
znam lepsi web na toto.... imgup.eu kde neni max velikost obrazku 1MB
marex
Profil *
a ted koukam, ze se nejak moc ten tvuj web podoba imgup.eu... a to hlasovani... zmenseni velikosti atd :D napisu na imgup :D
habendorf
Profil
ted koukam, ze se nejak moc ten tvuj web podoba imgup.eu

Asi jako Paroubek princezně.
MichalV
Profil *
Str4wberry>
vypnuté obrázky nebo JS - to má dneska tak málo lidí, že to nemá cenu rešit
dubák>dík moc, upravím tu kontrolu (kontroluje se jen posílaná hlavička a to asi nestačí :-))
marex> tak maj 2MB a řekni mi kolik souborů má ty dva nebo jeden mb. Zkoušel jsem vypočítat průměrnou velikost souborů na imgup.eu - 260kB :)
Hlasování - kde pak, to moje je úplně jiný (jen na první pohled: 1.designem a 2. je ajaxový)
Zmenšení velikosti > víš kolik serverů to tak má ;)
a ta podoba je asi jak napsal habendorf
Oleg
Profil
Narazil jsem nahodou na tuto diskusi ohledne imgup.eu a rozhodl jsem se zde napsat vice informaci:

Každý neregistrovaný uživatel může nahrát obrázky o maximální velikosti souboru 2MB (2048 kB).

- jeden obrazek o velikosti 2MB - sam jsem zkousel

Každý registrovaný uživatel může nahrát obrázky o maximální velikosti souboru 6MB (6144 kB) což je 3x tolik, než může neregistrovaný uživatel.

- kdo se zaregistruje muze nahravat jeden obrazek o velikosti 6 MB - bez omezeni mista, prenosu dat atd

dalsi vyhody pro registrovane
www.imgup.eu/ucty.html - kdo si chce koupi vlastne neomezenou dobu ulozeni obrazku a neozeneme mista - omezen pak uzivatel je pouze velikosti nahravaneho obrazku, ktera je v soucasne dobe pouze 15MB

nahravat soucastne je mozne i vice obrazku... napriklad... 2, 3 nebo 4... 6 (clovek je pak omezen svoji rychlosti pripojeni k netu)

marex: ne, podoba se to jen vzdalene, ty hvezdicky mohl vzit nebo udelat sam. takze v pohode

a michalV - nase hlasovani je take AJAXove - ma jen zlute hvezdy a tve jsou modre ;) - jo ?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: