Autor Zpráva
amorekj
Profil
Dobrý den,
moje stránka je amorekj.profitux.cz a jak by dopadla kdybch jí dal na kritiku kódu, desingu,... Pak co byste na tý stránce vylepšili a jaký tam mám nedostatky apod. Vše co tam uvidíte jsem dělal já, žádný PHP scripty jsem nestahoval z netu už hotový, akorát ty vzkazy mám částečně od Tomkorpa... Vše je u tadytoho webu generovaný přes databázi MysQl, ... Kdybyste chtěli mužete přidat do odkazů Váš odkaz (horizontální menu => Odkazy => Přidat odkaz)
Takže bych prosil ať už kritiku či pochvalu...

Na shledanou
AMOREKJ.profitux.cz
Manq
Profil
amorekj
1. Chybí klikací logo.
2. Stále stejný titulek.
3. Přečti si po sobě texty na webu. Jsou strašné.
4. Třináctiletí už mohou jezdit na 'stopětadvacítkách'?

5. Redakční systém v PHP= 150 - 200Kč Buď máš moc zkušeností, že je pro tebe naprogramování RS hračkou, nebo nevím.
Weby- udělat: XHTML= 20 - 30Kč | CSS= 40 - 60 Kč | JAVASCRIPT= 60 - 70Kč | PHP= 90 - 100Kč

XXX

http://www.nuvio.cz/cenik.php

6. Proč je text v patičce obrázkem?
7. <div id="center">
<div id="hlavni">
<div id="web"><div>
<div id="logo"></div>
<div class="obsah_text">
<div id="navigation">

Na můj vkus je kód <div>ný. Hodně divný.


2/10
amorekj
Profil
Manq
1.Když jsem chtěl dát klikací logo, psalo mi to chybu...
2.CO chybý na tom že je stále stejný titulek?
3.Přečtu si je a opravím...
4.A já nemám motorku na silnici, ale do terénu... Na silnici samozřejmě nesmím
5.Spracuji lépe
6.V patičce je text obrázkem protože když dám v Xhtml ten text tak není moc vidět.. (i když k tomu přidám CSS)
7.A proč by měl být divný??? Je jednoduchý a pro mě ideální...
Manq
Profil
amorekj
1. Tak něco děláš blbě. Jednou ti to píše chybu a ty se na to vykašleš? Trochu divný přístup.
2. Myslíš titulek v části HEAD v kódu - TITLE. Měl by se měnit s navštívenou sekcí. Když jsi v sekci Autor, tak do TITLE připiš - Autor.
6. Ale, prosímtě. Zkus to znovu.
7. Ten kód, který jsem demonsroval v mém předchozím příspěvku by šel na tvém webu zkrátit tak na 2 maximálně 3 <div>y. Ty jich máš šest.
fandaa
Profil
1.Když jsem chtěl dát klikací logo, psalo mi to chybu... - by mě zajímalo jakou
2.CO chybý na tom že je stále stejný titulek? - imho je to standart

a ted muj nazor:
1. již řečené klikací logo
2. na stránce kritika ti nefunguje includovaný soubor kritika.php
3. Doufám že se Vám tu bude líbit a přeji příjemnou zábavu. by mě zajímalo jakou zábavu.
Kterou sekci myslíš? Autor, Odkazy, Služby, Kritika nebo snad Vzkazy?

Jinak tam vlastně není co hodnotit.
2/10
Nox
Profil
amorekj
5. Spracuji lépe

Ještě si ani nezačal a už si to zas napsal špatně, na to že si na gymplu...málo čteš asi;)
Ty texty sou opravdu dost špatný

Všude sou absolutní adresy...často s hrůznýma url
Předivování

Nikde žádný padding (případně jeho simulace) !
Graficky velmi slabé

Úvod:
- co to má být to vyskakovací okno?

Autor
- ta kniha je graficky tak hrůzně zpracovaná, že si tvýho bia nikdo ani nevšimne
- všude to strašně bliká různorodýma a zářivýma barvama, zatímco ostatní design je poměrně ponurý
- dej si tam jiný spam ochrany než tenhle nesmysl
- na ten otazník by se hodil cursor:pointer

Služby
- tady je další kniha...proč?
- ceník je samozřejmě zvláštní..zvláště ve srovnání s webem...ale už taky komentoval Manq
- jen mě v něm zaujalo:
Normal obrázek - to je co proboha?
2d až 3d obrázek a co je 2d "až" 3d obrázek? to je snad něco úplně jinýho, ne? A jak se liší "normální" a 2d nebo 3d obrázek např.?

Kritika
- další kniha :)
Vzkazy
- kniha:)

Snad jedině co bych pochválil..je výběr hostingu ;)

také...2/10 tak natěsno
Oleg
Profil
* Weby- udělat: XHTML= 20 - 30Kč | CSS= 40 - 60 Kč | JAVASCRIPT= 60 - 70Kč | PHP= 90 - 100Kč
* Redakční systém v PHP= 150 - 200Kč
* Údržba webu: měsíčně 30Kč
* Grafika: normal obrázek= 0 - 130Kč | 2D až 3D obrázky= 150 - 200Kč


a ceny se pry muzou snizit az o 50% ! A JSOU ZA HODINU NEBO ZA PRACI ?

Clovece - je ti 13 let a nejsi programator. Jsi zacinajici webmaster, ktery ani nevi co je to vydelavat penize. Na lizatka a na benzin pro tvoji cros moto ti to mozna staci, ale kazis tim trzni ceny a uvadis zakazniky v omyl, kteri se pak snazi najit jeste levnejsi cenu nebo chteji uplne zdarma.

Co se tyce webu - styl webu je tak z devadesatych let. Mas zkusenoasti z photoshopem, corel draw nebo 3D max nebo snad cinema 4D ?? Pokud ano, kde jsi je sehnal ? Nejsou nelegalni ?

Zaverem - hodne me to nastvalo co se tyce cen a pojmenovani se programatorem a stylem webu (neni prehledny), neni dopracovany a neni vubec validni. Hodne se potrebujes doucit
Railbot
Profil
Oleg, trochu nadhledu do toho života. Proč to bereš tak smrtelně vážně? 13ti letý kluk, že by kazil tržní ceny? Prosím tě :)) Nech ho být. Za pár let se podívá zpět a uvidí, co psal/dělal za blbosti a napraví se sám.
Oleg
Profil
Railbot: ano ano, zbytecne jsem to tak napsal...
Flip
Profil
Oleg
trochu moc to žereš ;)
aisukriimu
Profil
Oleg

Musis ale uznat, ze je to lepsie, ako keby si uctoval 10x viac. To by ti zase vadilo, ze si o sebe vela namysla. ;)

amorekj

Dizajn stranky sa mi nepaci, mam rada iny styl. Ked ale vezmem ohlad na tvoj vek, (ja som vtedy len zacinala) tak si na dobrej ceste. To by som rada vedela, aku stranku si urobis v mojom veku. ;)
Tomass
Profil *
no já bych ty komentáře až tak nehrotil :)
Tak jen pár poznámek

- zubaté obrázky. To se musí vyhladit
- ten jakoby vystouplý obdélník na pozadí pod Michal Voldán nahoře mi nějak připomíná toto: http://www.jakpsatweb.cz/images/table_tag.gif , a nelíbí se mi to.
- načítání stránek je úděsně pomalé. Na kažou stránku čekám snad 3s. může za to hosting?
- Trochu se mi tam tlučou dvě funkce stránek. Pokud je to osobní web, tak mi připadá nelogické, nabízet tam služby. Asi by mně to nevadilo, ale jde o jazyk. Na osobních stránkách si klidně piš nějakej web nebo Tyhle ceny jsou jenom daný. Ale na webu někoho, kdo mi nabízí svou práci, by mě to odradilo.
- nauč se css, ušetří ti to spoustu práce.
- když jdu na úvodní stránku, tak mi opera hlásí, že tam je nějaký popup. Neotevřel jsem ho, ale vůbec mě nezajímá jestli tam byla nějaká reklama nebo něco dobře míněného. Popupy jsou odpad srovnatelný se spamem v poště. Zruš to, otravuje to.
minsky
Profil
hh ja kdybych umel ve 13ti udelat web stranku tak si hvizdam (jako ne ze ted bych je umel :D), berte to trochu s nadhledem a snazte se vic radit nez odrazovat.. kritika musi byt taky smysluplna...
asi je hloupost a zbytecnost mit na kazde strance mimo uvodu nejakou navstevni knihu (at uz v jakekoli podobe), myslim ze jedna v secky vzkazy bohate staci ;)
funkce stranky "kritika" mi stale unika, no asi bys nemel nabizet svoje sluzby weboveho programatora za penize, v tomto veku a s tvymi zkusenostmi, pockej par let ;)
amorekj
Profil
Tak jo... Bude chvilku trvat zas než to všechno aktualizuji, ale pokusím se...
1. To vyskakovací okýnko je tam účelně z herního důvodu
2. Vymažu ty komentáře - bude jenom sekce "VZKAZY"
3. udělám text přes celý - width:800px;
4. Služby zrušim a místo toho dám nějakou užitečnější věc - dyžtak pište co by jste tam chtěli
5. Zkusím trochu víc používat CSS - dyztak piste co me tam chybí
6. Zkusím nějak zrychlit nabíhání stránky
7. Soubor kritika.php doplním - a možná i zruším

A můžete doplnovat co mám udělat, a číslujte to abych se v tom vyznal a bylo to dřív udělaný...
tiso
Profil
1. využívaš svoj web na takéto činnosti? To je somarina...
3. 800px? Prečo? Ak chceš aby sa stránky zobrazili luďom s rolíšením 800x600 tak musíš nastaviť šírku menšiu: 760-770px
4. je to tvoj web, daj si tam čo chceš ty alebo rozmýšľaj čo by asi tvoji návštevnici ocenili. Máš vlastnú hlavu, nie?
amorekj
Profil
Nabíhání stránek je snad rychlejsi
BlueRain
Profil
Tu stránku nemáš zabezpečenou!
Ty odkazy jsou jako dělané pro php injekci!
Pokud tam budeš mít nějaká důverná data, tak bych doporučoval opravit
amorekj
Profil
Snad už to mám zabezpečený... Děkuji za upozorění
Anonymní
Profil *
Snad už to mám zabezpečený... Děkuji za upozorění
Nemáš
BlueRain
Profil
Nemáš

Tady máš odkaz:
http://amorekj.profitux.cz/index.php?vizitkaleft=blog/index.php

To blog/index.php... není to cesta k souboru?
Honza22
Profil
PRYČ S TIM POP-UPem - nemyslíš, že je to dost otrava když ti po každym kliknutí na dom naskočí válka upírů, nebo co je to za blbost, chceš si vydělávat, a na stejný stránce propaguješ nějakou blbou hru a k tomu eště jako popup???!!!

Máš dobře nakročeno, formu bych nechal, a předělal všechny "kudrlinky"....

EDIT: Patičku bych udělal klikací na mejla....
amorekj
Profil
Ale to vyskakovací okno je kvuli hre ktere hraju, kdyz Vás bude otravovat tak ho zablokujte aby nemohlo vyskocit...
Ve validaci mám 0 chyb a tu patičku mám klikací na mejla...
aisukriimu
Profil
Ale to vyskakovací okno je kvuli hre ktere hraju, kdyz Vás bude otravovat tak ho zablokujte aby nemohlo vyskocit...

To je sice pravda, ale niektori ludia mozno nevedia ako to zablokovat. Mna osobne vie nastvat uz len to, ze tam vyskakovacie okno je. Mam ich blokovane, ale vo Firefoxe sa mi aj tak vysunie hore lista s nastaveniami pop-up okien. Uroven stranok u mna pada.
Manq
Profil
amorekj
Kvůli tomu, že hraješ nějakou, pro mnohé návštěvníky přiblblou hru tam přece nemusí být nějaký, pro většinu lidí provokující pop-up okno, ne?
Honza22
Profil
Já mam popupky samozřejmě bloklý taky, ale jak řiká aisukriimu vyskočí nahoře lišta i mě v IE7, ale popup okno je pro něco jako spam (někdo nahoře to tady takhle hezky řekl) a budu chtít něco udělat a platit někomu, kdo mi posílá spam?!
Osobně, když na mě z nějaký stránky vyskočí "bylo blokováno pop-up okno...." tak je to pro mě jasné znamení rovnající se CTRL+W (zavřít záložku) což když děláš stránky, pro lidi, a ne pro sebe asi nechceš... A myslím, že to neni jenom můj názor....

Honza
amorekj
Profil
Tak to vyskakovaci okno je uz pryc...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0