Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
inzercenet Profil |
#1 · Zasláno: 22. 8. 2007, 21:14:53
Dobrý den,
Prosím o Váš názor a hodnocení funkčnosti designu www.inzercenet.cz -inzertní portál-. Předem děkuji za Váš názor:-) inzertní portál |
||
R4mp!k Profil * |
#2 · Zasláno: 22. 8. 2007, 21:56:02
Tak mě se vzhled líbí hodně. Je příjemný, dobře zvolené barvy, lahodí očím. Pohoda.
|
||
wimstr Profil |
#3 · Zasláno: 22. 8. 2007, 22:06:44
Též se mi to zdá velmi příjemné, ani bych neměl žádné výhrady
|
||
inzercenet Profil |
#4 · Zasláno: 22. 8. 2007, 22:08:41
Tak mě se vzhled líbí hodně. Je příjemný, dobře zvolené barvy, lahodí očím. Pohoda.
děkuji za váš názor který mě potěšil.. |
||
inzercenet Profil |
#5 · Zasláno: 22. 8. 2007, 22:14:32
Děkuji za pozitivní názor.. dalo hodně práce dosáhnout takového výsledku a kladné hodnoceni je pro mě zadostiučiněním a radostí. Vaše doporučení by nám pomohlo:-) |
||
R4mp!k Profil * |
#6 · Zasláno: 22. 8. 2007, 23:15:12
Jak už jsem psal, je to pěkné, jen jsem si ještě všiml (při kochání se :)) takových drobnůstek:
1) Na hlavní stránce v prostředním sloupci v oranžovém poli (nadpis) bych trochu odsadil slova v závorkách od levého okraje oranžového pole. 2) V pravém sloupci se ti trošku opakuje pozadí sekce "Připomínky". |
||
Mistr Profil |
#7 · Zasláno: 23. 8. 2007, 03:29:41
inzercenet
(1) Ve stránce http://www.inzercenet.cz/kontakt si oprav IČO na pouhé IČ. (2) Proč v kontaktech chybí adresa? Nebušická 128, 164 00 Praha 6 - Nebušice (3) Na titulní stránce si oprav (...) kategorie a podkategorie umožňují, aby byly inzeráty řazeny (...) (4) Na spodu titulní stránky máš firemní inzerci. Ta je v MSIE 6 SP 2 poněkud "ujetá" doprava. Toť záměr? Pokud ano, mne se příliš nezamlouvá. (5) Další poznámky jsou k formulářům pro vyhledávání inzerátů: a) Před i za políčko pro nastevení počtu inzerátů na stránku dej mezeru. b) U vkládání ceny - opět vlož mezeru před i za nápis do. c) Proč je u ceny nápis od tučný a nápis do netučný? (6) Zkouším vložit inzerát. Volím kategorii --Auta - tuning. Co to je za produkt Tuning automobile? (7) Další poznámky k zadávání inzerátu: a) Nevyplnil jsem rubriku Titulek a dal jsem odeslat. Jsem vyzván, abych doplnil jméno. Proč jméno, proč ne titulek? b) na první pohled nevím, kterak zapisovat ICQ, a sice 123456789 nebo 123-456-789. c) Vložil jsem existující webovou adresu - www.cimrman.at - proč jsem vyzván k vložení správné www adresy? Vůči ničemu jsem se neprovinil. d) Přepracoval bych nadpis rubriky Cena Místo desetinné čárky použijte tečku (např.: 1000.50). e) Po prvotním vyplnění a odeslání jsem vyzván k doplnění chybějících či špatně vyplněných údajů. O tom jsem již psal výše. Proč se nyní pod volbou kategorie objevil nápis Uložit? (8) Vložil jsem inzerát. Skoro jsem nezaregistroval nápis Inzerát přijat. Dívám se do http://www.inzercenet.cz/inzeraty/auta-tuning-81 - tedy do rubriky, kam jsem inzerát vložil a nic. Je tam prázdno. Jak je to možné? Vždyť jsem inzerát podával... (9) Sleduji, že s příkladem e-mailu celkem čaruješ: josef.novak@seznam.cz - ve stránce http://www.inzercenet.cz/kontakt novak@seznam.cz - ve stránce http://www.inzercenet.cz/zakaznicky-ucet josef.novak@seznam.ru - ve stránce http://www.inzercenet.cz/pridat-inzerat |
||
inzercenet Profil |
#8 · Zasláno: 23. 8. 2007, 10:57:09
(1) Ve stránce http://www.inzercenet.cz/kontakt si oprav IČO na pouhé IČ.
dobrý den, podívám se na to dneska večer, jsem přes den v terénu.. děkuji každopádně za poznámky |
||
inzercenet Profil |
#9 · Zasláno: 23. 8. 2007, 20:46:27
Dobrý večer,
(1) Ve stránce http://www.inzercenet.cz/kontakt si oprav IČO na pouhé IČ. --> opraveno, děkuji (2) Proč v kontaktech chybí adresa? Nebušická 128, 164 00 Praha 6 - Nebušice --> opraveno, děkuji (3) Na titulní stránce si oprav (...) kategorie a podkategorie umožňují, aby byly inzeráty řazeny (...) -->opraveno:-) (4) Na spodu titulní stránky máš firemní inzerci. Ta je v MSIE 6 SP 2 poněkud "ujetá" doprava. Toť záměr?Pokud ano, mne se příliš nezamlouvá. --> záměr (5) Další poznámky jsou k formulářům pro vyhledávání inzerátů: a) Před i za políčko pro nastevení počtu inzerátů na stránku dej mezeru. -->opravíme.. b) U vkládání ceny - opět vlož mezeru před i za nápis do. -->opravíme c) Proč je u ceny nápis od tučný a nápis do netučný? --> chybička (6) Zkouším vložit inzerát. Volím kategorii --Auta - tuning. Co to je za produkt Tuning automobile? --> opraveno (7) Další poznámky k zadávání inzerátu: a) Nevyplnil jsem rubriku Titulek a dal jsem odeslat. Jsem vyzván, abych doplnil jméno. Proč jméno, proč ne titulek? --> chyba opravíme b) na první pohled nevím, kterak zapisovat ICQ, a sice 123456789 nebo 123-456-789 . c) Vložil jsem existující webovou adresu - www.cimrman.at - proč jsem vyzván k vložení správné www adresy? Vůči ničemu jsem se neprovinil. --> chyba opravíme d) Přepracoval bych nadpis rubriky Cena Místo desetinné čárky použijte tečku (např.: 1000.50). -->ok e) Po prvotním vyplnění a odeslání jsem vyzván k doplnění chybějících či špatně vyplněných údajů. O tom jsem již psal výše. Proč se nyní pod volbou kategorie objevil nápis Uložit? (8) Vložil jsem inzerát. Skoro jsem nezaregistroval nápis Inzerát přijat. Dívám se do http://www.inzercenet.cz/inzeraty/auta-tuning-81 - tedy do rubriky, kam jsem inzerát vložil a nic. Je tam prázdno. Jak je to možné? Vždyť jsem inzerát podával... --> inzeráty jsou kontrolované před zveřejněním, opravím mail který dostane inzerent... (9) Sleduji, že s příkladem e-mailu celkem čaruješ: --.>opravíme josef.novak@seznam.cz - ve stránce http://www.inzercenet.cz/kontakt novak@seznam.cz - ve stránce http://www.inzercenet.cz/zakaznicky-ucet josef.novak@seznam.ru - ve stránce http://www.inzercenet.cz/pridat-inzerat[/i] Moc děkuji za vaše poznámky |
||
inzercenet Profil |
#10 · Zasláno: 24. 8. 2007, 14:52:06
Dobrý den,
děkuji za poznámky.. opravíme Jak už jsem psal, je to pěkné, jen jsem si ještě všiml (při kochání se :)) takových drobnůstek: 1) Na hlavní stránce v prostředním sloupci v oranžovém poli (nadpis) bych trochu odsadil slova v závorkách od levého okraje oranžového pole. 2) V pravém sloupci se ti trošku opakuje pozadí sekce "Připomínky". |
||
Petros Profil |
#11 · Zasláno: 25. 8. 2007, 18:58:08
Dobrý den,
Opravdu super portál!!! moc se mi líbí. |
||
inzercenet Profil |
#12 · Zasláno: 25. 8. 2007, 19:01:21
Dobrý den,
Opravdu super portál!!! moc se mi líbí. Dobrý den, moc děkuji za pochvalu.. |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
inzercenet Profil |
#13 · Zasláno: 29. 8. 2007, 00:21:03
Též se mi to zdá velmi příjemné, ani bych neměl žádné výhrady děkuji za pochvalu |
||
Mistr Profil |
#14 · Zasláno: 29. 8. 2007, 00:37:14
inzercenet
inzeráty jsou kontrolované před zveřejněním, opravím mail který dostane inzerent To bych na stránce zmínil. |
||
inzercenet Profil |
#15 · Zasláno: 29. 8. 2007, 22:24:15
To bych na stránce zmínil.
Děkujeme za nápad, realizaci zvažujeme. |
||
Muros Profil * |
#16 · Zasláno: 30. 8. 2007, 21:48:23
perfektny web - konecne nieco poriadne co tu vidim
|
||
Tomass Profil * |
#17 · Zasláno: 30. 8. 2007, 22:16:23
to já bych chybky našel.
- název Počítače, výp. technika je pochopitelný v hlavním seznamu, po rozkliknutí už je zkratka zbytečná - v Počítače, výp. technika máš položku Paměty - a HLAVNĚ když chci zjistit, že v nabídce není žádná tiskárna, tak musím kliknout na tiskárny a tam si přečíst, že V kategorii nejsou žádné inzeráty. Přitom v seznamu Podkategorií by každá z nich mohla mít u sebe malinkatý číslo. |
||
inzercenet Profil |
#18 · Zasláno: 31. 8. 2007, 00:05:03
- název Počítače, výp. technika je pochopitelný v hlavním seznamu, po rozkliknutí už je zkratka zbytečná
bohužel tady ten detail je způsoben automatickým kopirováním názvu kategorie do specifické stránky ... nemyslím si že to má vliv na uživatele. |
||
inzercenet Profil |
#19 · Zasláno: 31. 8. 2007, 00:06:00
dekuji za váš názor, potěší |
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
petros Profil * |
#20 · Zasláno: 3. 9. 2007, 21:37:42
super |
||
inzercenet Profil |
#21 · Zasláno: 4. 9. 2007, 21:16:45
super
děkuji za pochvalu |
||
Chamurappi Profil |
#22 · Zasláno: 4. 9. 2007, 21:58:10 · Upravil/a: Chamurappi
Reaguji na inzercenet:
Úchvatné! Famózní! Dokonalé! — to jen, aby sis to nemusel pořád chválit sám :-) Když si tak usilovně koleduješ o připomínky: 1) Menu patří do <menu>. 2) XHTML syntaxe nepatří do HTML dokumentu. 3) Odkazy v menu mají často zbytečný popisek v title, protože se shoduje s obsahem elementu. 4) V patičce máš blechy. 5) Velikost písma uvádíš v em jednotkách => v Exploreru se při zvětšení písma zvětšují více, než je zdrávo. Užívej procenta. 6) Slogan „s námi budete in“ mě odpuzuje, připadá mi bez nápadu. Chápu touhu využít zavinuté logo „in“ — ale vždyť existuje spousta hezkých slov začínajících na ta písmena. Inteligence, intuice, instalace, inkontinence... |
||
habendorf Profil |
#23 · Zasláno: 4. 9. 2007, 22:31:40
Tohle bych na světlo nevynášel:
Warning: Missing argument 2 for BasicUser::regeneratePassword(), called in /data/www-new/__valhalla-2.1.beta/classes/core/UserRecord.php on line 63 and defined in /data/www-new/inzercenet.cz/www/_valhalla/classes/BasicUser.php on line 258 |
||
HeWeR Profil |
#24 · Zasláno: 4. 9. 2007, 22:36:12 · Upravil/a: HeWeR
inzercenet
• při vypnutých obrázcích má logo bílou barvu textu (→ tedy shodnou s pozadím) a je čitelné až po hoveru • slogan nemá textovou alternativu vůbec • grafika je normální, obyčejná… neurazí, ale za rámeček nad postel bych si ji nedal. Sedmikráska v hlavičce v kombinaci s mráčky mi příjde jako docela vyvedený kýč. • ve formuláři na registraci nemáš zvýrazněné povinné položky (Mate mě to. Nevím, jestli jsou povinné všechny, a nebo jen nekteré.) // teď jsem si až všiml, že na něco podobného narážel Mistr • dále máš ve formuláři v kolonce: „Kategorie“ před každou podkategorií dvě minuska: <option value="493" >--Byty - výměna</option> To taky není moc dobré. Spousta uživatelů při tak velkém množství kategorií používá klávesnici, aby se rychle dostala na požadovanou kategorii. Kdyby tam nebyly pomlčky, stačí zmáčknou jen „B“. • místo textu „<< Zpět do [podřazené kategorie]“ bych použil klasickou drobečkou navigaci, případně bych toto zpět umístil nahorů, doleva Chamurappi Slogan „s námi budete in“ mě odpuzuje, připadá mi bez nápadu. V doslovném překladu by to vlastně znamenalo: „S námi budete v…“ a mně osobně by pak k dokonalosti sloganu chybělo jen jedno slovíčko na konec :o) |
||
muros Profil |
#25 · Zasláno: 4. 9. 2007, 23:28:39
HeWeR - ty mas daco lepsie tak sa pochval
ty si vypni obrazky a citaj si textove pribehy alebo spravy z domova a nepozeraj a hlavne nehodnot tento web |
||
HeWeR Profil |
#26 · Zasláno: 5. 9. 2007, 18:27:30
muros
Mám takový pocit, že z nás dvou jeden zapomněl zmínit jakýkoli argument. Hádej kdo. a hlavne nehodnot tento web Taková, řekl bych až mateřská, láska k cizímu webu se nevidí tak často ツ |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
inzercenet Profil |
#27 · Zasláno: 8. 9. 2007, 16:43:25
Mám takový pocit, že z nás dvou jeden zapomněl zmínit jakýkoli argument. Hádej kdo.
a hlavne nehodnot tento web Taková, řekl bych až mateřská, láska k cizímu webu se nevidí tak často ツ ... |
||
HeWeR Profil |
#28 · Zasláno: 8. 9. 2007, 16:58:47
inzercenet
... ?! |
||
Časová prodleva: 13 dní
|
|||
inzercenet Profil |
#29 · Zasláno: 21. 9. 2007, 21:06:40
Tohle bych na světlo nevynášel: