Autor Zpráva
MKMKMK
Profil *
Prosím o zhodnocení stránek www.u3.kx.cz
Nox
Profil
V kódu je hodně divů
Nechápu to vkládání prvků přes JS, třeba to menu...k čemu je to potřeba?
Dlužno dodat že bez JS se to potom vůbec nezobrazí
Kdyby to byl PHP include, tak ok, ale...

Jen - to <p class="text"> pokud tam není jiný <p> než s tímto classem
tak můžeš rovnou předefinovat <p>
p{...}
místo
.text{...}

Graficky je to ovšem velmi slabé a nepěkné
A chybí jakýkoliv padding (vše je nalepené na okraje)
MKMKMK
Profil *
Mam to v JS at to muzu snadneji aktualizoat a menit. V PHP neumim. Jinak padding tam je....
Nox
Profil
Třeba "V rychlosti" moc paddingu nepobralo

Stačí dát místo toho
<?php include "levemenu.html"; ?>
a podobně
MKMKMK
Profil *
"V rychlosti" jsem padding pridal, a PHP mozna zkusim. Dik
dracek
Profil
Nelíbí se mi tam ty překlepy.

Kdo nezná heslo musí flash naformátovat, a tak se nedostane k citlivým datům

Myslím, že s dnešním výkonem nehrozí, že by ty data byly v bezpečí.
MKMKMK
Profil *
Jo lze ta bezpecnost obejit, dokonce i znam postup, ale zase by to bylo preplacane kdybych kazdou vec rozvadel do podrobna...no ni?
MKMKMK
Profil *
Jo lze ta bezpecnost obejit, dokonce i znam postup, ale zase by to bylo preplacane kdybych kazdou vec rozvadel do podrobna...no ni?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0