Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
samotar Profil |
#1 · Zasláno: 13. 9. 2007, 22:14:20
Zdravím,
kolik byste si řekli za e-shop udělaný na klíč cca v takovémto rozsahu www.knihy-lipa.ic.cz/index2.php tento shop není ještě dodělaný a ani nebyl nikdy koncipován tak, že by někdy přešel do "ostrého provozu", ale jeden člověk by chtěl, abych mu udělal podobný a já nevím kolik za podobnou prácičku chtít... Buďte proto prosím schovívaví co se vzhledu a kódu, týče, vím že nedodělaný web tu nemá co dělat, ale čas mi dýchá na záda, a mnohem víc mi leží na srdci ten poměr eshop na klíč/cena Díky =) |
||
Flip Profil |
#2 · Zasláno: 13. 9. 2007, 22:22:11
nevím těžko říct, asi něco kolem desíti tisíc, řekněme... víc asi ne... jelikož neobsahuje žádné extra funkcionality ...
|
||
Nox_lbc Profil |
#3 · Zasláno: 13. 9. 2007, 22:24:44
E-shop v ukázce do 5000Kč...
|
||
samotar Profil |
#4 · Zasláno: 14. 9. 2007, 10:04:04
dik
|
||
anonym Profil * |
#5 · Zasláno: 14. 9. 2007, 12:17:21
Zdravím,
kolik byste si řekli za e-shop udělaný na klíč cca v takovémto rozsahu www.knihy-lipa.ic.cz/index2.php tento shop není ještě dodělaný a ani nebyl nikdy koncipován tak, že by někdy přešel do "ostrého provozu", ale jeden člověk by chtěl, abych mu udělal podobný a já nevím kolik za podobnou prácičku chtít... Buďte proto prosím schovívaví co se vzhledu a kódu, týče, vím že nedodělaný web tu nemá co dělat, ale čas mi dýchá na záda, a mnohem víc mi leží na srdci ten poměr eshop na klíč/cena 0 ani to nema poradny SEO url |
||
Nox_lbc Profil |
#6 · Zasláno: 14. 9. 2007, 12:38:23
0 ani to nema poradny SEO url
říká se mrtě nadupadý SEO URL lamo... omg... |
||
shaggy Profil |
#7 · Zasláno: 14. 9. 2007, 13:20:04
Za normálny e-shop okolo 10tis (slovenských korún :D ), za tento... 3 maximálne. Ak prepracuješ dizajn, tak si k tomu niečo pripočítaj, ak odstrániš tabuľkový layout, tak opäť prihoď pár tisíc ;-)
SEO url ja osobne nepoznám. Buď je to optimalizované pre vyhľadávače, alebo nie. A url je len taká "čerešnička na torte" (je to otázka 1 minúty, otvorenie htaccess a urobiť príslušné rewrite pravidlo). A zbytočné používať "user-friendly" adresy, keď sa v celom e-shope zabudlo na sémantiku. |
||
reFOX Profil * |
#8 · Zasláno: 14. 9. 2007, 14:12:36
Doháje, zase pod cenou. Já znám buďto dodělaný e-shop anebo neprodejný e-shop. Dodělaný e-shop nemá cenu prodávat pod 15 000 a kazit ceny na trhu. Ale tohle je zatím neprodejný, musí se to dodělat.
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
0