Autor Zpráva
Pojišťovák
Profil
Ultimate Potřebuju zhodnotit, please:-)
habendorf
Profil
Docela pěkný, jenom to menu mi přijde nějaký pomalý. Že by ten flash tolik zatěžoval CPU?
Pojišťovák
Profil
To netuším....menu nemá s CPU nic společného, je to vše v CSS a to když se poprvé načte tak je v paměti.

Nebo spíše myslíte že se stránky pomalu načítají??
Fred
Profil
Někde se tam ve stylu přepisuje to li tak, že je vidět jen část toho obrázku arrow.gif. Když jsem dal na konec css tu definici ze stylu tzn.





ul li{margin:3px 0 3px 25px; padding:0 0 0 5px; list-style: square outside url(http://www.ppecha.net/japos/skins/base/arrow.gif);}

bylo to v pořádku, proto si myslím, že to tam něco dále ve stylu zrušilo. Ale ten styl je dost dlouhý, tak jsem se v tom nerýpal.
habendorf
Profil
Nebo spíše myslíte že se stránky pomalu načítají??

Ne, ten hover nějak vázne, nikde jinde mi to nikdy nedělalo. Prostě má ten hover zpoždění. Ale to je jen detail. Zajímalo by mě, jestli to dělá i někomu jinému.
Pojišťovák
Profil
for FRED...aď koukam jak koukam, nikde tu chybu nevidím...OPERA 8, FF 1.0.2, MSIE 6SP2. Dělá to všude kde jsou nebo jen někde? A jaká prohlížeč? Díky

for habendorf..Zkusil jsem nastartovat i stary comp kde jedu přes klasický modem a ani tam žádné zpoždění nevidím:-(( Tak nevím...Ale každopádně dik za info, zkusím ještě zkontrolovat kod jestli tam neni chybka
Fred
Profil
Tak to je fakt záhada, já už taky ne. (Firebird 0.7) A nejvíc mě dostává, že to nemůžu znovu navodit (měním velikost písma, velikost okna a pořád OK, fakt nevím proč se mi to tak zobrazilo), že bych měl toho starýho Firebirda nějak nakopnutýho? No nic, je to v pohodě.
habendorf
Profil
Pojišťovák: Zkusil jsem nastartovat i stary comp kde jedu přes klasický modem

Ne ne, jak říkám, nejde o rychlost stahování, ale o rychlost projevení hoveru (stránka už je natažená). No nic, kašli na to.

Fred: Jak vidíš ten hover ty (v IE)?
Kráťa
Profil
Mě ten hover v IE jede normálně, ale nezobrazuje se mi dole obrázek.../skins/base/logo.gif.
Jinak docela prima, osobně bych nemusel mít animované logo (nebo zkrátka to nahoře), ale statické.
Pojišťovák
Profil
For Kraťa .. jj, opraveno:-))
For Fred .. jednou mi to takhle probliklo v MSIE, ale na strance kde se to vždy zobrazilo korektně. A při další návštěvě už opět vše v pořádku....Nerozumím, nechápu:((
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.