Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
pepana Profil * |
#1 · Zasláno: 26. 9. 2007, 15:30:51
|
||
marian80 Profil |
#2 · Zasláno: 26. 9. 2007, 15:40:21
1.) Chýba klikacie logo
2.) Na podstránach - chýba odkaz na hlavnú stránku - chýba menu 3.) Veľmi široký okraj 4.) V kóde samé <BR>, používaj CSS |
||
tiso Profil |
#3 · Zasláno: 26. 9. 2007, 15:51:42
graficky: hrôza
kód: hrôza úvodná stránka kvôli reklame: nedovolená praktika, to je na zmazanie... |
||
shaggy Profil |
#4 · Zasláno: 26. 9. 2007, 16:02:06
U tej firmy by som si neobjednal nič.
Pretože, tak ako pristupuje k svojim stránkam, tak pristupuje aj k svojim službám - ak šetrí na stránkach, ktovie na čom ešte šetrí. Kód - otrasný, nachádza sa tam dvakrát BODY, prasácke zapisovanie tagov. Menu napravo mi vôbec ako menu nepripadá. Dá sa to urobiť aj bez podčiarknutia, ale väčšinou to je vidieť, že ide o menu. Teraz som myslel, že to je nejaká "múdrosť dňa". A to číslo z počítadla nad menu, ktoré je tam len tak pohodené tomu nasadilo korunu. |
||
Icepoint Profil |
#5 · Zasláno: 27. 9. 2007, 17:28:52 · Upravil/a: Icepoint
priklanim se k shaggymu ... navic v ostatnich sekcich krome hlavni stranky nejak chybi menu ...
tabulkovy "layout" (zamerne uvozovky) to se jeste dela ?? navic kod neni v poradku ... nektere tagy proste postradaji uzaviraci zavorku, pr: eh ... ted jsem narazil na neco, co jsem jeste nikdy nevidel : <table width="815" border="20" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" height="1"> jako ze taqg body je az neky v druhym radku jakysi tabulky ... navic jsou zde 2!!! tagy BODY ... a ted koukam, frontpage...njn |
||
Časová prodleva: 18 let
|
0