Autor Zpráva
hal_sk
Profil
Práve som dokončil našu firemnú prezentáciu www.modna.sk . Vyjadrite sa prosím k hocičomu na tej stránke. A keby sa Vám chcelo, tak sa prosím vyjadrite aj k tomuto:

1. Pasuje tam ten lištový rám?
2. Tie hnedé farby sa dajú?
3. Funkčnosť stránky je dobrá?
4. Aký by ste mi doporučili soft na generovanie fotoalbumu. Ten flashový album čo tam mám teraz sa mi nejak neľúbi.

Predom dík.
Nox
Profil
Myslim že modna už tu párkrát byla, ale toto si nepamatuju a kromě rámu se mi to líbí

Kód sice mohl být xhtml, ale jako takto je v pohodě, menu se mi líbí (možná hover color, ale...)
Str4wberry
Profil
hal_sk
1) Doplň obrázkům alternativní text.
2) http://www.modna.sk/fotky.html – Šlo by to udělat i bez tabulky.
3) Formulář na stránce kontakt by měl být kontrolován.

Hodnocení: 4/10


Nox
„Kód sice mohl být xhtml“
A to jako proč?
hal_sk
Profil
K tomu formuláru:

Ešte to nemám vôbec upravované čo sa týka php skriptu. To kontrolovanie tam budem musieť dať, a pod. Ale zaujímalo by ma, ako spravím, že po odoslaní mailu sa zobrazí nejaké okno s oznamom o odoslaní mailu, alebo že sa to vypíše rovno do textarea vo formulári. Nenašiel by sa nejaký link na taký skript?

Tu je môj zdroják:


<?php

$meno = $_POST['meno'];
$mail = $_POST['mail'];
$predmet = $_POST['predmet'];
$text = $_POST['text'];

$prijemce = "nieco12345@gmail.com";

$zahlavi = "From: " . $mail . "
";

if ( !empty($meno) and !empty($mail) and !empty($predmet) and !empty($text)) {
mail($prijemce, $predmet, $text, $zahlavi);
header("Location: http://www.modna.sk/kontakt_mail_succed.html");
}
?>


Ako vidíte, momentálne to je riešené dosť amatérsky. To jest, že keď sa odošle mail, automaticky ma to prelinkuje na stránku, ktorá je tá samá ako stránka s formulárom, s tým rozdielom že je na nej doplnený text o úspešnom odoslaní.
http://www.modna.sk/kontakt.html
http://www.modna.sk/kontakt_mail_succed.html
Dík, za reakcie.
Str4wberry
Profil
hal_sk
Založ si nové vlákno v příslušné sekci, tady prosíš o názory na firemní web.

Případně vyzkoušej http://phpmailer.sourceforge.net/
vertigo4
Profil
Stránky to jsou povedené... jen ten rám mi tam trochu překáží
hal_sk
Profil
Tak som zmenil to orámovanie. Čo si o tom myslíte?: http://www.modna.sk/pokus_ram/index.html
Str4wberry
Profil
hal_sk
Těžko říct, ta černá je asi hezčí, ale hnědá se zas hodila k tomu dřevu.
xoon
Profil *
v menu si oprav Kotnakt na kontakt
hal_sk
Profil
v menu si oprav Kotnakt na kontakt
Šmaria. Som si nevšimol. Dik.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0