Autor Zpráva
Chatař
Profil *
Podívejte se a hodnoťte prosím tento web:
http://www.podrazil-orchestr-atlantis.cz/index.html

Dík Všem za připomínky.
Jožin
Profil *
Ahoj tak začnu tím co vidím...

1. Neklikací logo. Kdyby jenom neklikací je to obyč text zbytečně jako obrázek
2. Hover menu se mi zdá moc tmavý, ale je to jen věc názoru
3. Přechod mezi hlavičkou a tělem je o cca 1px posunutý (mám Mozillu Firefox) jde to vidět jen na tom tmavším pruhu vpravo
4. Kdyby bylo po mém tak text trošku provzdušním zdá se mi to napatlané na sobě
5. Odrážky se nedělají takto(-) ale <ul><li>...

Tak a teď zdrojový kód...

1. Přediv-ováno!
2. <div id="logo"> </div> Prázdný div-y proč? //je jich tam víc
3. pokud to je (a podle hlavičky je) XHTML nemá bý nepárový tag zakončen <tag />? tudíž místo tvého <br>, toto <br />
4. Nelíbí se mi odkaz v hlavičce špatně se mi čte.

Na závěr ti dávám tak 4/10 je toho dost na zlepšování
Nox
Profil
1) U ukázek chybí stín
2) Barvy se mi celkem líbí jako zvlášť, ale k sobě dohromady už tolik ne
3) TUNY! textu...přeskakuji
4) Kontakt napravo velmi nevýrazný
5) bílá část větší padding
6) add fotogalerie - nastavit obsahové části min-height

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0