« 1 2 3 »
Autor Zpráva
RuleZZZ
Profil
v opeře možná jo, ale v FF je to nějak prazvláštně...
RuleZZZ
Profil
Už jsem pořešil to menu s odrážkama. Jak to vypadá?
Str4wberry
Profil
RuleZZZ
Dalo by se říct, že <menu> je ekvivalentem <ul>. Takže <ul> je nadbytečné.
RuleZZZ
Profil
Str4awberry

teď už je to lepší, ale pořád to neni ono... chtěl bych, aby ten hover efekt byl i přes ty odrážky...

a ve FF zas přesahuje šedý pole nahoře nad hlavičkou menu...
RuleZZZ
Profil
OK.. Takže přesahující šeď už jsem taky pořešil.. Hlavička dostala svojí pozici...

Pane bože děkuji ti za web jakpsatweb.cz... nebýt ho, tak jsem úplně v pr.. háji...
yFang
Profil
RuleZZZ
Možná by stálo za to zrušit ty odrážky. menu{list-style-type:none}
RuleZZZ
Profil
OK
RuleZZZ
Profil
PROČ??? PROČ JÁ?? CO JSEM KOMU UDĚLAL???

můžete se někdo podívat na ty stránky přes tu deb*lní mozillu a říct mi, proč je ta hlavička menu, tak jak je???
Chamurappi
Profil
Reaguji na RuleZZZ:
Klídek.
Nastav „margin: 0“ pro selektor „p.hlavicka_menu“.
RuleZZZ
Profil
Chamurappi

UF! Díky... :)
RuleZZZ
Profil
začínám s tim menu pomalu finishovat, ale mám malý problém... proč např. tady mi to hází hroznou mezeru úplně dole pod obsahem?? a to jak v IE, Mozille, i v Maxthonu... nějak na to nemůžu přijít..
Str4wberry
Profil
RuleZZZ
Nemůže to dělat ten „div.zapati“?
RuleZZZ
Profil
Jo.. Pravda.. :) Dík moc..
RuleZZZ
Profil
a další zádrhel... může se na to někdo mrknout v mozille a říct mi, proč mi tabulka ODKAZY na hlavní straně tak ujíždí?
RuleZZZ
Profil
prosím
Str4wberry
Profil
RuleZZZ
a.odkaz_menu {margin: 0px; padding: 5px 0px; width: 210px; text-align: center}

menu {margin: 0px; padding: 0px;}

Když toto přidáš do stylů, alespoň v Opeře (jinde jsem nezkoušel) se menu bude zobrazovat „normálně“.
RuleZZZ
Profil
to je fajn, ale já nemluvil o menu, ale o tabulce odkazy
Str4wberry
Profil
RuleZZZ
„to je fajn, ale já nemluvil o menu, ale o tabulce odkazy“
Zkus pro ni použít stejný styl jako má to menu (.menu).
RuleZZZ
Profil
OK.. už to je..
RuleZZZ
Profil
Takže už jsem všude udělal menu.. co mám udělat teď, aby to vypadalo jako webové stránky...?
Str4wberry
Profil
RuleZZZ
1) Ještě upravit ty položky v menu — jak jsem psal.
2) Možná stránku vycentrovat.
3) Přestat používat iframe.
RuleZZZ
Profil
Str4wberry

1) počkej to menu už jsem upravil... co mám na něm změnit?
2) JAK? :D
3) OK
Str4wberry
Profil
RuleZZZ
1) Hover by mohl být v celé šíři nadřazeného boxu.
2) Řeší se to tu téměř každý den — http://tiso.wz.cz/articles/vycentrovanie-obsahu-stranky.php
RuleZZZ
Profil
1) to nemůžu udělat, protože jakmile změnim šířku blocku, tak se mi to rozhodí minimálně v mozille...
2 ) hmm
RuleZZZ
Profil
nemám ponětí jak to funguje..

pokud jsem to pochopil, tak bych musel zrušit všude position: absolute, ale to se mi to celý rozhodí... pak teda nemám ponětí, jak to nastavit správně...
RuleZZZ
Profil
prosím, jak na to?
RuleZZZ
Profil
je tu někdóóóó!... někdóóó!... někdóó!... někdó!... někdo!... někdo..
Str4wberry
Profil
RuleZZZ
„nemám ponětí jak to funguje..“
Kterou z věcí o kterých nemáš ponětí máš namysli?
RuleZZZ
Profil
to centrování
RuleZZZ
Profil
ehm...
« 1 2 3 »
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0