Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Harold Profil |
Dávám k zhodnocení http://www.jirisoman.com/inteo/web/reference.html
přístupnost? použitelnost? kód? vzhled? celkový koncept? upozorňuji že jde jenom o náhled a všechny odkazy jsou fiktivní nebo nikam nevedou. Klikací logo vede na budoucí umístění webu. |
||
Manq Profil |
#2 · Zasláno: 13. 10. 2007, 08:42:27 · Upravil/a: Manq
Harold
Pěkné, jen položku menu bych dal o pixel níž. A v FF ti vylézá tlačítko Odeslat z modrého pozadí formuláře. |
||
Harold Profil |
#3 · Zasláno: 13. 10. 2007, 08:49:54
Manq
Pěkné, jen položku menu bych dal o pixel níž. Jestli myslíš kvůli té pixelové mezírce - tak ta byla udělána záměrně :o)) A v FF ti vylézá tlačítko Odeslat z modrého pozadí formuláře. Vylézá? a kde? pošleš mi screen? já to odskoušel na všech prohlížečích (safari - mac, firefox, opera, IE) a nikde mi nic nevylézá - zrovna nato koukám a vše se zdá být v naprostém pořádku |
||
Manq Profil |
#4 · Zasláno: 13. 10. 2007, 09:17:57
Harold
Jestli myslíš kvůli té pixelové mezírce - tak ta byla udělána záměrně :o)) Ano, myslím tu mezírku. Nevím jak ostatním, ale mně by to připadalo lepší bez ní. No, ale je to tvůj web :-). pošleš mi screen? Ano. je to FF 1.0.7 :-). Vím, statičká verze, ale od verze 2 se nijak ve vykreslování neliší. Aspoň myslím. Někde jsem to četl. |
||
Str4wberry Profil |
#5 · Zasláno: 13. 10. 2007, 10:10:12
Harold
Trochu si zapomněl na MSIE6, nemyslíš? 1) Texty u jednotlivých referencí jsou špatně čitelné — nefunguje Ti totiž hover. 2) U pár obrázků blbne průhlednost. (viz obrázek — červeně ohraničeno) 3) Úplně dole se nějak „naklonovala“ část odkazu „Nahoru“ a je tam „ru“. (viz obrázek) Hodnocení: 7/10 |
||
Nox Profil |
#6 · Zasláno: 13. 10. 2007, 10:48:36
Nevim, mně se to moc nelíbí... cokoliv co chcu číst tak nad to musím najet myší - to není moc dobrá přístupnost
Barvy nejsou imho moc extra stejně jako grafické zpracování a design mě přijde poměrně dost chaotický, než jsem se tam zorientoval, tak... |
||
Harold Profil |
#7 · Zasláno: 13. 10. 2007, 22:10:02
Manq
Mno mě se to zobrazuje normálně - mám FF 2.0.0.7 - koukal jsem na ten tvůj screen a evidentně je to chyba posunutí - jinak asi počítá margin?? jinak si to nedokážu vysvětlit Str4wberry Ano na IE6 jsem opravdu zapoměl - velice se omlouvám - styl mám nachystaný - jenom jsem tam zapoměl přidat If IE6... atd... - napravím 1. viz napravím 2. průhlednost? jo IE6 nepodporuje průhledné png - napraveno ve stylu pro IE6 3. a to ru to je zvláštní anomálie - pokusím se to odstranit :o)) Nox Hodnotí odborník :o))) na slovo vzatý, že? Nevim, mně se to moc nelíbí... cokoliv co chcu číst tak nad to musím najet myší - to není moc dobrá přístupnost - toto bude poze u referencí Barvy nejsou imho moc extra stejně jako grafické zpracování Ano ? vážně??? a design mě přijde poměrně dost chaotický, než jsem se tam zorientoval, tak... chaotický?? schválně co je zde chaotického? |
||
Fiero Profil |
#8 · Zasláno: 14. 10. 2007, 10:30:04
Harold
Raddši kdyby jsi to přijal. Názor každého je velmi cený. 1) Ano texty a to prakticky veškeré se mi špatně čtou kvůli sníženému kontrastu, abych nade vše musel najíždět myší mě dost otravuje. Čemu by vadilo, kdyby jsi je ztmavil? 2) V patičce chybí hover. 3) Chybý mi nějaké rozlišení (oddělení) referencí bez najetí. Stačilo by, kdyby každý reference měla Vlastní boxík s pozadím. 4) Hodily by se klikací obrázky referencí. 5) Navigace se docela hodí, ale dle mého je poněkud nudná. Je to takové bledé, trošku nuda a pro mě nezajímavé. |
||
Railbot Profil |
#9 · Zasláno: 14. 10. 2007, 10:46:01 · Upravil/a: Railbot
jo IE6 nepodporuje průhledné png
Průhledné PNG podporuje zcela normálně. |
||
shaggy Profil |
#10 · Zasláno: 14. 10. 2007, 11:34:31
Mne takisto fungujú na mojej stránke priehľadné PNG, len to chcelo menšiu úpravu :-)
|
||
Harold Profil |
#11 · Zasláno: 14. 10. 2007, 12:40:26
Fiero
Raddši kdyby jsi to přijal. Názor každého je velmi cený. máš pravdu - byl jsem poněkud ukvapený Ad1. ztmavím Ad2. hover v patičce? mysláš u loga? to je tam jenom pro ilustraci - budou tam loga firem se kterýma spolupracujeme Ad3. reference jsou jako boxíky - takže pozadí není problém přidat Ad4. budou - povedou na další informace kolem práce konkrétního webu Ad5. navigaci předělám Railbot png mám exportované z photoshopu - png 24 i s průhledností - nepřišel jsem nato proč je tam ta chyba??? rád si nechám poradit |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0