Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Tomáš Hlaváček Profil |
#1 · Zasláno: 17. 10. 2007, 20:28:16
Ahoj všem,
dáváme dohromady redesign webu www.mmb.cz a naši grafici vytvořili dva odlišně pojaté návrhy. Protože si klient vyžádal hodnocení i od uživatelů webu, dali jsme jim vybrat formou ankety. Prosím ohodnoťte je také a případně nám sem napište Vaše připomínky k nim. Díky za všechny příspěvky, i ty silně kritické :-) |
||
dracek Profil |
#2 · Zasláno: 17. 10. 2007, 20:37:02
Mě se líbí ten první, ale chtělo by to lepší čitelnost. Budu hlasovat až po zlepšení. :)
|
||
Str4wberry Profil |
#3 · Zasláno: 17. 10. 2007, 20:37:02
Konkrétně:
Návrh 1 — http://www.mmb.cz/brydl.jpg Návrh 2 — http://www.mmb.cz/rozmara.jpg Tomáš Hlaváček Oba jsou v podstatě zdařilé. Asi bych volil č.2, protože ten první je dost nepřehledný a texty jsou na něm špatně čitelné. |
||
RuleZZZ Profil |
#4 · Zasláno: 17. 10. 2007, 21:00:55
Oba jsou moc pěkné, ale ten druhý mi příjde přehlednější.
|
||
Nox Profil |
#5 · Zasláno: 17. 10. 2007, 21:53:31
Mám naprosto stejný názor
|
||
mantisa Profil |
#6 · Zasláno: 17. 10. 2007, 22:03:28 · Upravil/a: mantisa
Promiňte moji otevřenost, ale ten první (brydl) je strašný.
Pokud se na to podívám z pohledu průměrného návštěvníka se zájmem o motocykly, tak když otevřu první návrh nevím přesně kde jsem. Potřebuji notnou dávku na zorientování se. Ta mazanice v hlavičce mi toh moc neřekne. Prťavé a nečitelné písmo mě taky odrazuje, Stránku tudíž rychle opouštím. Webdesigneři by měli mít napsáno nad postelí, že stránky mají v první řadě informační hodnotu a k těm informacím se má návštěvník rychle a pohodlně dostat. A pohodlné má být i jejich prohlížení (poslouchání, vnímání). Web není umělecké dílo na kterém se má grafik vyřádit. Pokud ho takové choutky chytají, má jít dělat malíře. U druhého návrhu je to postatně lepší. Pokud autor druhého návrhu zapracuje na kontrastech, bude to kvalitní návrh. |
||
Tomáš Hlaváček Profil |
#7 · Zasláno: 17. 10. 2007, 22:53:53
to dracek:
tohle jsou verze pro klienta, pro rozhodnutí, kterou ze dvou možných cest se vydat, takže muzes klidne hlasovat teď :-) to mantisa: otevřenost je namístě, pan Brýdl je skvělý v tiskovinách, jeho vnímání webu je velmi osobité a najde si své obdivovatele i odpůrce to all others: souhlasím, na návrhu pana Brýdla je z hlediska použitelnosti a přehlednosti ještě hodně práce díky za reakce. |
||
Icepoint Profil |
#8 · Zasláno: 18. 10. 2007, 09:38:02
urcite návrh c. 2 - tedy rozmara
|
||
pepan Profil |
#9 · Zasláno: 18. 10. 2007, 09:39:46
mě se taky více líbí ta rozmara
|
||
Časová prodleva: 18 let