Autor Zpráva
radek555
Profil
http://martinivan.ic.cz/sablony.html

pri zmensovani v exploreri mi obrazok enter neplava. poradi niekto?
shaggy
Profil
Chceš radu? Tak prečo to dávaš do názorov na stránku?
Ale keďže je to tu, tak sa vyjadrím aspoň k jednej veci - Comic Sans, ten naozaj nepatrí na web...
Měsíček
Profil
1.) Jiné logo , špatná kvalita loga , nesladěnost barev
2.) Položky v menu neoděluj <> , ale použí rámečky a když už tak |
3.) Nevýrazná patička
4.) Neříkej tomu patička, to je skoro holej text
5.) Kód menu je minimálně hrůza a je nepřehledný uprav ho
6.) Uprav celý kód je zbytečně velký
7.) Celý svůj "Design" obal nějákým rámečkem je to jako kdyby jsi zapomněl obrázky

to by bylo pro začátek vše ...

Dávám 1 z 10 ;)

Jinak v Exploreru mi ten Enter připadá normální mám IE7 ;)
oogi
Profil
OT: Dej monitor do vany s vodou a třeba ten obrázek plavat začne, ale když to nepomůže tak to bude asi vážnější.
V IE často pomůže nastavení display:block, v tomto případě asi tomu obrázku...
Měsíček
Profil
Radek555 : na co chceš kritiku když stejně nic neuděláš ?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0