Autor Zpráva
Light King
Profil
Prosím o názory na můj osobní web www.light-king.xf.cz

Děkuji.
{x}
Profil *
1. To zelené pozadí je hnus a navíc se ještě opakuje.
2. Sekce "O mně" by nemusela vypadat tak... hmm... "statisticky?"
3. V kontaktu ti chybí odesílací tlačítko.
4. Co se stane, když se zaregistruju? - Chybí ti tam nějaký menší popis.
5. Patička je nečitelná.
6. Menu je takové chudé, zkus si s ním trochu pohrát.
Filips
Profil
To je vtip?
1) Bez obrázků je to nepoužitelné
2) Ten obsah by ti mohl sahat aspoň po patku
3) V těch (rádoby) referencích ti nefungují obrázky
4) Když je delší obsah než menu proč to menu není stejně dlouhé?
5) V odkazech máš asi miliardu odkazů na stránky o to jak tvořit weby. Měl by sis to nejdřív přečíst
Hodně štěstí! A nevzdávej to.
Light King
Profil
Díky za kritiku :-) a vtip to není :D
Měsíček
Profil
hrůza chlape .. udělej mi laskavost : Vytvoř si JEDEN div dej do něj vše a vsaď se, že to bude vypadat lépe ;) ne sranda .. fakt to pozadí je příšerné zbav se obrázků a nauč se zacházet jen s barvama a teprve potom přidej pozadí ;)
Light King
Profil
Já nevím no, to je zatím graficky moje nejlepší dílo :-D
Měsíček
Profil
taky jsem to tak kdysi dělal, ale věř mi budeš mít dobré stránky když se naučíš nepoužívat obrázky a to jen v nouzi a když budeš ovládat barevnost tak to bude hezčí ..
Měsíček
Profil
Taky třeba nechápu proč se ukáže jakési pozadí, ale stejně je tam potom jiné ;)
Light King
Profil
jo o tom vim...na to jsem zapomel...a jak mam udelat grafiku bez obrazku ??? to nejde prece
Měsíček
Profil
jde ;) <div style="background:gold;width: 700px;height: 100px;"><h1>Hlavička</h1></div>
Light King
Profil
tj ale pak to nevypada dobre...
{x}
Profil *
Light King
Když si s tím trochu pohraješ, bude. A určitě to bude vypadat líp než teď, bude to datově menší, než při použití obrázků a zároveň použitelnější. Plus má to tu výhodu, že ty nic nekreslíš, takže své "umělecké cítění" můžeš v klidu nechat spát. :-)
Měsíček
Profil
Light King : zkus to, kdyžtak ti s tím trochu pomohu ..
Light King
Profil
Dobrá, diky tedy :-) až bude čas zase něco zkusím :-)))

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0