Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ivet Profil |
#1 · Zasláno: 4. 11. 2007, 01:29:05
|
||
gisen Profil * |
#2 · Zasláno: 4. 11. 2007, 02:22:49
Moc se mi nelíbí to opakující se Thermo-vak v menu.
Nedávno jsem četl, že by se v kódu mělo používat &ndash místo -. Využijte pro Vaše zdraví a pohodlí bych udělal trochu větší. <h1> <a title="Nahřívací polštářky Thermo-vak - úvod" href="./"> Nahřívací polštářky Thermo-vak <span/> </a> </h1> span není otevřenej Jinak se mi to moc líbí. |
||
Miloš Profil |
#3 · Zasláno: 4. 11. 2007, 08:49:40 · Upravil/a: Miloš
gisen
že by se v kódu mělo používat &ndash místo - Ono je to ještě trochu jinak – nejde o kód, ale o typografické pravidlo. To, co se často (na webu ještě častěji) používá místo pomlčky, je rozdělovací znaménko alias spojovník. Ten patří například před příklonku -li (bude-li, není-li…). Pak jsou tu pomlčky, které lze zapsat buď entitou (kdykoli), nebo přímo (v UTF-8). Jsou to normální pomlčka (– = –) a dlouhá pomlčka (— = —). Mimo to pak ještě známe matematické minus (− = −), které je dlouhé asi jako –, ale leží o kousek níž. Ivet Celkově hezké, líbí, ladí to, stránky jsou přehledné. Jsem ale poněkud zmaten (mimoto že takřka nečitelným, poněvadž nekontrastním) textem Kliknutím na fotografii se otevře zpět stránka s náhledy. Jak se může otevřít zpět, když jsem na ní vůbec nebyl? A taky se přidám k názoru přede mnou (gisen), totiž že Moc se mi nelíbí to opakující se Thermo-vak v menu. |
||
Ivet Profil |
#4 · Zasláno: 4. 11. 2007, 14:11:09
Díky za kritiku.
gisen opakující se Thermo-vak v menu - je to přímo název daného výrobku, jedná se bud o nahřívací polštářek nebo pouzdro na něj .. zadal si to tak klient &ndash místo polmlčky - nejsem si jista, zda to užívat i u toho názvu výrobku Využijte pro Vaše zdraví a pohodlí bych udělal trochu větší. - je použita stejná velikost jak u podsloganu v hlavičce dole h1 - span je všude otevřen, jinak by nebylo vidět logo :) Miloš Kliknutím na fotografii se otevře zpět stránka s náhledy. - upravila jsem text, je možné ale že bude nahrazen podrobnějšími informacemi o výrobku (dodá ještě klient) - přidán kontrast |
||
Časová prodleva: 10 dní
|
|||
mijo Profil |
#5 · Zasláno: 14. 11. 2007, 05:49:50
ahoj mrkni se na www.thermo-vak.cz
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
0