Autor Zpráva
aDAm
Zdravím,
zajímal by mě váš názor na vstupní stránku ukazující na na dvě odlišné stránky. Řeším dilema zda zákazníka přemluvit ke statické verzi nebo nechat jak chce on, vytvořeno pomoci flash animace.

aktuální statická verze je zde

flas verze by měla vypadat tak že se centrálni boxy nahradi animací.

bohužel stále se nemůžeme dohodnout na výsledné podobě :/Text odkazu
Miloš
Zcela na okraj – měřící technika je technika, která právě v tuto chvíli něco měří (a nemusí být k měření ani určena).
Naopak měřicí technika je ta, která byla k měření vytvořena (aniž by co zrovna v tuto chvíli musela měřit).
Stejně tak například žehlicí prkno (používá se při žehlení) vs žehlící prkno (prkno, které zrovna něco žehlí), holicí krém atd.

Jinak – jako odpověď na tvou otázku – musel bych tu animaci vidět, ale obecně považuji za lepší, když se na stránce nic nehýbe.
vertigo4
Miloš
nejsi ty češtinář nebo nějaký vystudovaný bohemista? Je to pravda, to jo, ale nevšiml bych si toho
aDAm
Miloš
mno vidis tak nad texty sem nepremyslel, jen sem je prevzal tak jak mi jej zakaznik dal :)

nicmene spis me zajima nazor na tu grafiku zda statika nebo pohyb.

animace je ve stylu - objevi se fotografie např nějakého pokoje a přijede text třeba s informaci o tom ze nabizeji nejaky merak a prijede taky fotografie meraku, tohle se opakuje nekolikrat (cca 4x) a ke konci se objevi heslo. tot vse, je to takova jednoducha animace, ve stylu banneru.
Ludivitto
aDAm: Ty jsi "designér", ty bys měl vědět co chceš (nebo co chce klient), ne?:) Osobně jsem raději pro statickou verzi čehokoliv - flash se musí umět aby to mělo nějaký positivní výsledek.
aDAm
Ludivitto
ja sem zastancem statiky ale klient chce prave hybajici se obrazky

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0